REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliția Locală din Constanța, la datorie. Iată câte amenzi au aplicat săptămâna trecută

Poliția Locală din Constanța, la datorie. Iată câte amenzi au aplicat săptămâna trecută

Replica API 20 septembrie 2017 | 20:58 463

Polițiștii locali din municipiul Constanța au aplicat, pe parcursul unei singure săptămâni, sancțiuni de peste 50.000 de lei. Aceștia au sancționat constănțenii pentru oprirea neregulamentară a autovehiculelor, pentru intrarea cu mașina pe acces intezis, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială sau pentru nerespectarea drepturilor persoanelor cu dizabilități. Amenzile au fost aplicate în perioada 11 – 17 septembrie. „În urma sesizărilor primite, prin dispeceratul Poliției Locale, polițiștii locali au intervenit pentru soluționarea unui număr de 18 sesizări, privind punerea în imposibilitate a utilizării autovehiculelor parcate în locuri special amenajate, marcate și semnalizate în mod corespunzător, ocuparea unui loc de parcare deținut anterior de o altă persoană cu autorizație, precum și în cazul blocării căilor de acces ce deservesc proprietăți alăturate drumului public”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce tari in clantza sunt cacaciosii astia de politisti dar cand vine vorba de interlopi sau ciori se rahatesc pe ei!
2
0
La gara, venind de pe str Mangaliei si mergind catre Burada, e mereu un echipaj care doarme in bocanci. Pe dreapta e plin de masini stationate in curba si chiar la "umbra" indicatorului de interzicere, ca sa nu mai spun de masinile ce fac stinga inainte de "insulita".
2
0
Strada Renasterii ,cu restrictii de acces, este tot plina de masini. Dupa ce au facut citeva controale de ochii lumii, strada aceasta mica este invadata zilnic de soferi ce nu respecte semnul de restrictie de la intrare.
0
0
Si Domnul Director interimar , Sef serviciu Activitate Comerciala, Turnator Sef , cata spaga si a mai luat ? Cati colegi si a mainturnat ? Encica !!!!! Nu uita de unde ai plecat si cata spaga ai luat 10 ani in Statiunea Mamaia alaturi de Pripisi Ionut caruia ii spuneai ,,BOSS" si pe care l ai sapat si turnat ,alaturi de sefuta ta de serviciu Nache Mihaela dupa care erai ca un catelus in calduri ca vroiaia si tu o bucata de p..da calda ca oricum a dat la toti si alaturi de prietenul tau Serban !!! Nu uita. Ca esti manjit de bani negriii !!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108