REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii au găsit peste o tonă de motorină, furată de la navele de pe Dunăre. Şoferul care o transporta nu avea carnet!

Polițiștii au găsit peste o tonă de motorină, furată de la navele de pe Dunăre. Şoferul care o transporta nu avea carnet!

Replica API 18 septembrie 2017 | 00:08 411

Trei bărbați din Rasova au fost surprinși, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce transportau cu o autoutilitară mai bine de o tonă de motorină. Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi, împreună cu cei de la Postul de Poliție Rasova au depistat o autoutilitară, în care se aflau mai multe butoaie, din tablă și plastic, cu un produs petrolier cu miros specific de motorină. Din cercetări, a reieșit că în butoaie erau 1.660 de litri, întreaga cantitate fiind sustrasă de la navele care tranzitează Dunărea.

Oamenii legii au confiscat motorina, autoutilitara – bunuri a căror valoare a fost estimată la aproape 14.000 de lei, precum și suma de 500 de lei, găsită asupra șoferului.

Mai mult, pentru că din cercetări a reieșit că șoferul, Ionuț Dragoș Burnaz, nu deține permis auto pentru nici o categorie, iar autoutilitară avea aplicate numere de înmatriculare false. Bărbatul a fost reținut și prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Ceilalți doi bărbați aflați în autoutilitară sunt cercetați în libertate.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca nu are o luna de zile de cand Murat Viorel impreuna cu un sef al lui au tras o chindie intr o noapte la Topalu langa un purcelus...Si se mai plange ca are lumea cu el ceva.Cinstitul !!!.
2
1
Ohooo, nu numai motorina ci si cereale. Toti politaii din Agigea au vile si masini ultimul racnet.
2
0
Trafic de motorina se face si in portul Agigea ,politia stie dar nu ia masuri.In general noapte se intampla.
2
0
e ulei de floarea soarelui.
7
0
Nu va mai legati de Murat Viorel.Familia lui il crede un sfant...Cel mai bun baiat !.Oare nu exista blesteme cata motorina a confiscat si cati porci a papat de la amaratii care isi castiga paine pe fluviul Dunarea ?.Exista ptr fiecare d-zeu dle.Murat Viorel.
11
1
daca punea si predicatul la prima propozitie de la paragraful al treilea... ce bine ar fi fost. Asa se intampla cand se preiau doar parti, copy paste, din comunicatul politistilor
4
2
Invatam sa scrie-m si noi romaneste,D-na Ziarist?????
4
1
Mai usor cu actiunile astea ca moare de foame viorel murat
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108