REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii de la Transporturi, acțiuni în Portul Constanța: vizați sunt cei care se sustrag de la plata taxelor

Polițiștii de la Transporturi, acțiuni în Portul Constanța: vizați sunt cei care se sustrag de la plata taxelor

Replica API 9 august 2017 | 21:34 484

Polițiștii de la Transporturi desfășoară acțiuni pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care se sustrag de la plata taxelor aferente bugetului general consolidat al statului, în contextul derulării unor operaţiuni comerciale de import şi comercializare de mărfuri în portul Constanţa Sud – Agigea, precum și prin sustragerea de la plata accizei aferente achiziționării de produse energetice, prin schimbarea destinației combustibilului pentru navigație. De asemenea, polițiștii desfășoară activități pentru prevenirea şi combaterea furturilor de la bordul navelor, creşterea gradului de siguranţă şi securitate al transporturilor pe fluviul Dunărea Interioară și protejarea ecosistemului de pe tot cursul Dunării, prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal şi a faptelor ilegale de transport, prelucrare şi comercializare a produselor din peşte. Pentru creşterea siguranţei şi securităţii transporturilor navale, Direcţia de Poliţie Transporturi a organizat, în colaborare cu Autoritatea Navală Română şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, acţiuni comune pe linia prevenirii şi combaterii criminalităţii la regimul navigaţiei, care s-au derulat pe fluviul Dunărea. Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au organizat, la nivel național, 3.865 de acţiuni şi controale, în cadrul cărora au aplicat 10.149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.071.340 de lei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iesiti in strada cu bonurile de motorina achizitionate de la Peco si atunci ne demonstrati ca sunteti cinstiti.Banditii dracului !!!.Voi cei din Politie nu a ti alimentat niciodata la Peco.Doar masinile institutiei.
2
0
Anchetati toate firmele capusa care suge statu. Firme capusa suge tot in port controlati si dati afara firmele capusa. Si pe psd
1
0
Eu nu am ramas blocat cu nimic. Doar ca voi, cei de Pol. Transporturi Maritime tergiversati multe dosare ! Vezi Eucor Impex . Romeo stie !!!
2
1
ati ramas blocati cu motorina ,inainte ne acuzati cu benzina ,daca eram in america de sud ne acuzai cu droguri ,daca eram la munte ne acuzai cu trafic de lemne si uite asa prosti ca tine eeste plin portul
2
1
Dar pe politaii port din Agigea cine-i controleaza la bidoanele de motorina si sacii cu boabe din masini, ziua dar mai ales noaptea?
2
0
Sunteti urmariti...Nu mai furati motorina.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108