REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ponta îi ameninţă pe "mogulul" Sebastian Ghiţă şi pe Roşca Stănescu că zboară din USL

Ponta îi ameninţă pe "mogulul" Sebastian Ghiţă şi pe Roşca Stănescu că zboară din USL

Replica API 19 februarie 2013 | 00:00 216

Victor Ponta i-a ameninţat pe senatorii Sebastian Ghiţă şi Sorin Roşca Stănescu că vor fi daţi afară din USL dacă vor continua să se certe.

"Am discutat azi cu Antonescu acest episod tragi-comic şi am decis: prima dată când unul dintre cei doi (Sebastian Ghiţă şi Sorin Roşca Stănescu, n.red.) are de discutat cine e mai securist sau mai mogul, pleacă imediat din USL. Şi îi dăm afară. Dacă au aceste probleme importante de rezolvat între ei, să nu le facă în calitate de membri USL. Părerea lui SRS despre mine e interesantă, dar trebuie să o spună în privat", a declarat Victor Ponta, la Realitatea TV.

Reacţia lui Victor Ponta vine după ce Sorin Roşca Stănescu şi Sebastian Ghiţă s-au atacat în presă pe tema apartenenţei la serviciile secrete. Omul de afaceri Ioan Niculae a susţinut că telefonul său este ascultat din 1997, în timp ce senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat că legile siguranţei trebuie modificate pentru deconspirarea ofiţerilor acoperiţi. Senatorul PNL l-a acuzat pe patronul România TV, deputatul PSD Sebastian Ghiţă, că este ofiţer acoperit şi că, în mod direct, coordonează campania de denigrare, prin falsuri, a PNL, dusă de televiziunea pe care o conduce. Stănescu a susţinut că ar avea probe împotriva lui Ghiţă, dar nu le-a prezentat.

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă, care este şi secretar al Comisiei parlamentare de control a SRI, i-a numit pe liberalul Sorin Roşca Stănescu, patronul trustului Intact, preşedintele de onoare al PC Dan Voiculescu, şi pe omul de afaceri Ioan Niculae "fosile comunistoide" cu legături de bani şi interese cu Rusia, spunând despre aceştia că atacă serviciile secrete.

sursa: realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108