REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ponta: Pentru mine, cine e corupt trebuie să ajungă la închisoare

Ponta: Pentru mine, cine e corupt trebuie să ajungă la închisoare

Replica API 7 aprilie 2013 | 00:00 171

Toţi cei care se fac vinovaţi de fapte de corupţie, indiferent de partidul din care fac parte, trebuie să ajungă la închisoare, a afirmat premierul Victor Ponta sâmbătă seară, la Antena 3.

"Pentru mine, cine e corupt, nu doar de la PDL, ci şi de la PSD şi de la PNL şi de la PC, trebuie să ajungă în închisoare. Deci nu facem: corupţii lor sunt răi şi corupţii noştri sunt buni. (...) La DNA or să se facă dosare pedeliştilor corupţi, dar şi pesediştilor şi peneliştilor corupţi, pentru că nu există corupţii lor şi corupţii noştri. Există oameni corupţi care trebuie să plătească şi există oameni cinstiţi care nu mai trebuie să fie persecutaţi, cum au fost persecutaţi cei care au votat la referendum de către domnul Morar şi DNA", a declarat Ponta.

Premierul a explicat că a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror şef al DNA tocmai pentru a elimina orice suspiciune legată de dosarele unor politicieni din USL.

"Prin propunerile pe care le-am făcut, inclusiv propunerea cu doamna Kovesi, am răspuns unor aşteptări, care pentru mine sunt importante, ale partenerilor noştri europeni. Aşteptări care pe de o parte spuneau să avem cât mai repede o procedură încheiată, să avem procurori şefi la Parchete, pe de altă parte spuneau că la DNA e foarte important ce persoană propunem, pentru că de un an de zile se tot spune de către tot felul de oameni, adversari politici, că scopul USL este să pună mâna pe DNA, să oprească dosarele lui Voiculescu, lui Fenechiu, lui Dragnea, nu mai ştiu cui, şi să oprească lupta anticorupţie", a afirmat Victor Ponta.

sursa: AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108