REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Postul de Secretar al Municipiului Constanța, scos la concurs a treia oară

Postul de Secretar al Municipiului Constanța, scos la concurs a treia oară

Valentina CAMARA 5 aprilie 2023 | 13:39 3960

Primăria Constanța a scos la concurs postul de secretar general al municipiului, ocupat în prezent de Antonela Fulvia Dinescu. Acesta a preluat în cursul lunii noiembrie 2022 postul, înlocuind-o pe Mirabela Călin, care nu a reușit să promoveze examenul pentru post.

Postul de Secretar al Municipiului Constanta, scos la concurs a treia oara

Primăria Constanța a organizează un concurs de promovare în perioada 08-10 mai a.c. pentru ocuparea funcției de secretar general al UAR Constanța. În prezent, pe funcție se află Fulvia Dinescu, care a înlocuit-o pe Mirabela Călin.

Dosarele se pot depune până la data de 24.04.2023 (inclusiv), biroul 218, sediul PMC bd. Tomis nr. 51, selecția dosarelor se va face în cursul zilei de 02.05.2023, proba scrisă va avea loc pe 08.05.2023, iar proba interviului va avea loc pe 10.05.2023, ora 14.00.

Postul de Secretar al Municipiului Constanta, scos la concurs a treia oara

Fulvia Dinescu a fost delegată de primarul Vergil Chițac să preia atribuțiile secretarului municipiului Constanța, în noiembrie 2022, după ce niciun candidat, din cei trei, nu a promovat concursul.

Reamintim că, la ultimul concurs, ce a avut loc în noiembrie 2022, niciun candidat, din cei trei care au participat la examenul pentru postul de secretar al municipiului Constanța, nu a reușit să promoveze examenul. Unul din candidați, respectiv Mirabela Călin, îndeplinea această funcție la momentul concursului. Nici Georgiana Gospodaru, care a îndeplinit și ea funcția de secretar, ce-i drept, pentru o perioadă mai scurtă, nu a reușit să promoveze examenul. Și al treilea candidat, Aurel Marinescu, care a venit tocmai din Olt pentru a-și încerca norocul și a doua oară, a picat. Anterior, concursul pentru funcția de secretar al municipiului Constanța a avut loc pe 27 decembrie 2021, atunci când procurorii DNA au descins în birouri, în urma unei sesizări. Organizarea concursului era pusă sub semnul întrebării, acesta fiind și motivul pentru care anchetatorii au ridicat documente, în vederea verificării. Concursul a fost anulat. Scaunul de secretar general a fost râvnit, și la acea vreme, de Mirabela Călin, care este pe funcție, și Aurel Marinescu, un funcționar public din Olt.

Anchetată în dosarul de corupție al lui Făgădău

Revenind la Fulvia Dinescu, așa cum anunțam și mai sus, a mai fost secretar în mandatul lui Decebal Făgădău. Fulvia Dinescu a fost trimisă în judecată de DNA, alături de Făgădău și alți funcționari din primărie. Aceștia au fost acuzați că, în cursul anului 2013, ar fi reautorizat, în mod nelegal, construirea unui imobil de lux deja ridicat în proporție de 95% pe plaja din Mamaia, pentru care anterior, autorizația de construire inițială fusese anulată definitiv și irevocabil de instanța civilă. La data faptelor, era șefa Direcției Administrației Publice Locale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De data asta o sa ia secretar Mirabela Calin. Se pregateste de peste 6 luni. Noi te sustinem. Succes Mira
0
6
Se aude ca vine Poptile de la social ca i-a adus deja înlocuitor acolo.
2
4
HR istosu mamii voastre de borfasi incompetenti. Dati-va demisia putorilor. La puscarie cu voi!
8
0
Iar vine Aurel Marinescu. Candidatul de serviciu.
6
0
Fagadau, iti uram sa ai parte de testari toata viata ta ! Asa cum le-ai dat tu la altii !
6
2
sa lucreze cu acest om, cand bunul sau prieten, nu l-a mai suportat? Avea echipa bunicica la inceput, insa nu a putut renunta la garda lui Mazare. O sa ajunga sa invete zicala, cand nu mai folosesti ajungi la gunoi...
6
0
Cel mai p***t primar al tuturor timpurilor, in trei ani nu a reusit nici macar sa si faca echipa iar voi aveti asteptari de la individul asta?
17
2
Primarul braconier care au halit tot pestele din baltile Nuntasi si Razelm. Au braconat pana a ramas Delta Dunarii fara nici un peste, cea mai mare delata di Europa, 1 5-a in lume. Au infulecat peste pana nu mai puteau. Acum Chitac infyleca pensii dupa pensii platite de tineri care muncesc din greu... Istria cel mai sarac sat din tara plin de noroaie , Chitac a trait numai in noroaie ii place noroiul
13
3
Cum dracu in Constanta toti infractorii ajung sa fie primari,secretari etc. In ce tara traim? Ce pretentii sa mai am la primarie? Cum sa fac o sesizare la primarie cand toti sunt corupti ? Toti cu spagi .Aceiasi infractori de peste 20 de ani sunt in posturi in primarie imbatraniti cu multe averi ilegale si multe dosare penale dar nimeni nu ii judeca si la toti le da drumul.Degeaba ii prind unii cand altii isi bat joc si ii scapa de la inchisoare nu ii judeca ii promoveaza ca le sunt cunoscuti,neamuri.Doar prostimea executa amenzile si pedepsele. Emigram. Decat asa justitie...mai bine emigrez,ma duc dracu auslander sa ma strige afara decat bataie de joc in propria tara.
16
0
am depus CV ul
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468