REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PRĂPĂSTIOS! Olguţa Vasilescu anunţă noi modificări la legea pensiilor

PRĂPĂSTIOS! Olguţa Vasilescu anunţă noi modificări la legea pensiilor

Replica API 17 octombrie 2017 | 21:34 500

Lia Olguţa Vasilescu a făcut noi precizări legate de legea pensiilor şi

Ministrul Muncii a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că punctul de pensie va creşte şi anul viitor, conform programului de guvernare.

"Vom face corecţii în legea pensiilor. Va fi un proces mai îndelungat pentru că sunt 5 milioane de pensii care trebuie recalculate. Nu vor fi consideraţi pensionari cei care la ora actuală sunt pe pensia socială minimă. Ei vor intra pe altă lege. Vor primi indemnizaţia pe care o primesc şi acum. A crescut de la 400 de lei, anul trecut, la 520 de lei anul acesta. Din luna ianuarie, va fi 640 de lei. Dar este foarte adevarat ca nu trebuie amestecaţi cu ceilalţi pensionari, unde va fi un calcul separat, în funcţie de contributivitate”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Ce măsuri va lua Guvernul în legătură cu modificarea vârstei de pensionare

“Noi nu avem de gând să modificăm vârsta de pensionare. Văd că de fiecare dată se interpretează spusele mele. Nu creştem vârsta de pensionare. Rămâne cea care este în acuala lege, şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Dar este foarte adevărat că se schimbă modalitatea de calcul pentru că acum femeile, deşi cotizează mai puţin şi lucrează mai puţini ani, ies cu o pensie mai bună decât bărbaţii şi noi vrem să echilibrăm acest lucru. Este foarte adevărat că cine vrea să rămână peste vârsta de pensionare în sistem, poate să o facă fără însă a mai putea cumula pensia cu salariul.Se poate merge până la vârsta de 70 de ani”.

sursa: b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cati prosti si imbecili comenteaza articolu cu ministrul muncii.Sunteti de-o prostie si vulgaritate groaznice.Idiotilor!
0
0
Sunt o tarfa proasta!!! Lasati-ma in pace sa i-o sug la greu prea iubitului lider Dracnea!
1
1
Bravo postarea "pensionar", mult adevar, va FELICIT !
7
0
aceasta jigodie de profesie amanta a ajuns sa-si bata sistemayic joc de oameni nenorociti ce nu-si pot duce traiul de azi pe maine, pe cand ei si-au asigurat salarii astronomice. Nu le este rusine sa bjbaie de un an de zile si sa distruga tot ce mai misca in tara asta.? Dispari jigodie
7
0
VRETI MUNCA DUPA PENSIONARE,,,MERGETI IN AGRICULTURA ,,,,DOKER IN PORT,,,CIOBAN LA OI,,,,NUUU LA FRECAT MENTA IN BIROU.
4
0
ai avut probleme si cu invatatorii si cu profesorasii, nu-i asa? Futu-va muma-n cur de needucati, ce voiai sa fii, vreun ministru?
0
0
aceasta tipa nu stie nimic e analfabeta in ale salariilor si pensiilor ese in presa si tot calculeaza sa nu o evaluieze Dragnea cunva s-o remanieze esti de mult remaniata Olguto dar cineva e prost osa se vada cine a fost prostu cit de curind
5
1
prin prezenta ,va rugam sa va reintoarceti la serviciu; tara SI SISTEMUL AU NEVOIE DE DUMNEAVOASRA
5
0
ai drepta nute tine cu forta nimeni pana la 70 de ani numai daca vrei tu ramai si crezi ca vor ramane cei cu munci grele nu vor ramane un profesoras ori invatator la tara unde nu se cer performante ca la oras si alti care nu au o munca grea
6
0
Proasta femeie mai este si centurista asta!
10
0
Legea salarizarii o mare ineptie care numai unitara nu este. O bataie de joc la adresa tuturor
14
1
Daca olteanca asta dilie este frumoasa, tu esti un tigan prost ! Sa ti-o pupi in curul ala al ei gaurit de mai multe relatii ! Zici ca e Lila din Vacanta Mare , toata ziua turuie prostii pe la televiziuni ! Are o clanta spurcata specific oltencelor.......
15
2
Si cand iesi la 70 de ani mergi la cimitir direct .Poate ca asta este solutia.
9
0
o suta de mii de pensii speciale sunt egale cu PATRU MILIOANE DE PENSII NORMALE, securistii au grija unii de altii cplm nu muriti odata toti buica mea are pensie de 55 lei da cincizecisicinci nu am uitat nici o cifra, ii ajunge ba chiar ii si ramane sa-i mai taie din ea sa dea la securistii cu sute de milioane pe luna
19
2
Intotdeauna ,clica bolsevica a psd-ului,a incercat sa-si consolideze pozitia si sa-si betoneze scaunele cu asemenea promisiuni mici pomeni,fara sa se gandeasca la urmari.Si ce avem:mariri la factura de gaze,curent,la benzina si scumpirea alimentelor.Asa ca,MULTUMIM DIN INIMA PARTIDULUI!
18
1
BUNA ESTI MAI FRUMOASO
1
10
Statul roman nu mai poate plati pensii. Daca continua se autodizolva. Avem 7 milioane de pensionari si 3,5 milioane de salariati in economia reala. In aceste conditii tinerii nu au viitor la noi si vor continua sa plece mai multi decat se nasc.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108