REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prefectul Niculescu vrea să redea comunităţii sala pe care Gurgu o transformase în loc de fitness!

Prefectul Niculescu vrea să redea comunităţii sala pe care Gurgu o transformase în loc de fitness!

Replica API 28 ianuarie 2020 | 00:00 641

Săptămână trecută a fost una extrem de încărcată, din toate punctele de vedere, a anunțat prefectul George Niculescu. Acesta a transmis presei retrospectiva săptămânii, ocazie cu care a anunțat că face demersuri pentru ca sala de sport din Ciobanu, transformată de primarul Tudorel Gurgu în sală de fitness, să revină comunității.

Prefectul a început săptămâna cu o ședință de lucru, la care au participat șefii departamentelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Constanța. Împreună, au trasat obiectivele săptămânii. Apoi, marți, 21 ianuarie, s-a întâlnit cu Sorin Mihai, inspectorul școlar general al ISJ Constanța și cu Bogdan Bola, consilier județean, ocazie cu care au discutat ce demersuri trebuie făcute pentru ca sala de sport din localitatea Ciobanu, transformată în sală de fitness, activitate privată, se poate întoarce în slujba localnicilor, mai precis, a copiilor comunei, pentru o viață sănătoasă. A doua zi, miercuri, l-a invitat și pe primarul comunei Ciobanu, dar acesta nu a dat curs invitației. ”Îmi doresc ca săptămâna aceasta să reușesc să ajut cât mai mulți constănțeni și să fac, alături de colegii mei, cât mai multe pentru acest județ. Simt un sprijin deosebit din partea multor oameni, dar și o reticență din partea altora. Respect ambele abordări și vreau să transmit că sunt deschis la dialog cu toți cei care își doresc acest lucru„, a conchis Niculescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mita de 55000 euro pentru prefectura data de Bucovala pentru Niculescu, este ceea ce merita sa ia Pnl Constanta. Asa se avanseaza in Pnl. Multumim George Niculescu pentru directie. Fraierii sa stea sa munceasca pentru partid mai departe !
3
0
labagiul asta e unbulangiul mic rujat o fetita maritata un papa lapte
0
0
A crescut. De la sucuri date de sarbatori la membri, a ajuns sa dea in privat conducerii judetene a pnl o groaza de bani. Niste ticolosi care isi bat joc de noi ! 55000 euro pentru a fi prefect echivaleaza cu faptul ca sunteti prosti si muncitori !
6
0
Ai dreptate nea Dane un gunoi este Bola dar tu nu cumva esti un recidivist care ai violat un copil nevinovat
5
4
George, daca a dat socrul tau Bucovala la presedintele PNL Constanta 55000 euro spaga ca sa ocupi scaunul de prefect al Constantei, ar trebui sa fii la ancheta la DNA. De aceea tot stateai si vorbeai mereu in privat in birou la domnul presedinte. Demult trebuia sa fiu constienta ca aici la noi fara bani doar stai si lipesti afise pentru corupti ca tine !
8
0
Bola baitul tata mai acum cateva zile umblai pe la Valu sa te puna sef la OPC Costanta,ai tu fata sa-i iei locul lui Horia.Ce te RECOMANDA Iin afara de faptul ca esti baiatul lui tata.Ai fost in campanie la Ciobanu si ai luat-o pe coaja de doua ori,la locale o sa ti-o iei mai rau rasule.Daca nu ai servici vino sa faci curat la sala de sport din Ciobanu.
12
1
Domnule prefect George Niculescu, va rugam nu mai sunati la Replica pentru anularea comentariilor. Cautati-va cauza tot printre colegii dumneavoastra care au ceva neampartit cu dumneavoastra ! Daca ocupati o functie in virtutea unor foloase materiale date cuiva, este strict responsabilitatea dumneavoastra personala si nu ne implicati pe noi ca jurnalisti in jocurile dumneavoastra murdare !
14
0
Cu 55000 euro dati spaga pentru prefectura putea sa-l cumpere si pe Orban de la centru. Bucovala ce nu ar face pentru ginerele lui. 55000 euro o sa ii recupereze rapid din patrimoniul Constantei.
10
0
Banu circula. Si pe Bebi de la Cin-Cin l-a costat vreo douazeci de mii de euro ca sa scape de fata lui Bucovala, actuala mushata a lui Niculescu. Dar au meritat banii dati !
16
0
Se pare ca banii lui Bucovala sunt la pnl acum ? O schimbare cu alta votata de noi. Am dat un rau pe alt rau mascat in bine.
16
0
Bucovala si ginerica prefectul Niculescu, discuta deja la Comisia de Fond Funciar pentru a pune mana pe ceva terenuri la Corbu ? Asa iti incepi tu mandatul ? Ne-am saturat de politicieni nascuti din tati si socri cu bani ! Daca impingi tava cu cascaval la PNL crezi ca ne vei cumpara si pe noi, cei multi, si prosti cum ne consideri ? Cinstea, onoarea si bunul simt al oamenilor simpli, manipulati de voi, va triumfa in final. Iar voi cei ce ati dat bani pentru o functie veti ramane pe dinafara sistemului politic !
20
1
Decat sa dai 55000 euro ca sa ajungi prefect, mai bine ajutai niste copii cu acesti bani si mai mare folos era. Ai dat spaga 55000 euro si in putin timp nu vei mai fi, pentru ca asta inseamna functia de prefect. Vine alt guvern si te schimba. Si constati ca aveai ceva mai bun de facut cu acesti bani decat sa-ti cumperi ca la piata o functie in Constanta de la PNL. Altii nu au ce manca si acoperis deasupra capului si la ei nu vine nimeni sa le dea spaga ca nu au ce oferi, decat un zambet de copil fericit.
19
1
Bucovala isi joaca cartea pierzatoare. Niculescu si Bucovala au corupt tot partidul. Astfel de indivizi ar trebui sa dea raspunsul in fata legii penale pentru asa ceva. Daca s-a dat acea spaga , cum spune cineva de 55000 euro cu actiuni la firmele lui Bucovala, pentru ca Niculescu sa ajunga prefect, atunci SRI trebuie sa verifice aceasta amenintare la securitatea nationala a tarii. Asa trebuie tratata coruperea unui inalt functionar si parlamentar care conduce un partid politic, cum este presedintele Pnl Constanta. Bine ca noi votam ca prostii schimbarea !
20
1
de ce nu s-a construit nimic makedonesc in peninsula pt ca acolo e plin de istorie si cipanii nu au bani si timp pt istorie la ei e cu paratii aua .ei nu au istorie pe aici sunt venetici pripasiti dupa ce grecii i-au alungat pt neamul lor tiganesc , istoria lor e la muntii pindu unde calcau desculti pe cacareze de oaie .garda de mediu de ce nu se sesizeaza pt pamantul ala aruncat aiurea pe cimp? s-a dat si s-a luat spaga pt ca autoritatile sunt mute si fara replica . si ca sa stiti cipanilor ca nu e invidie nu pot fi invidios pe kitch-ul vostru pe casele cu coloane si pe banii vostri
20
1
Praf in ochi cu aceasta intentie. Nu o sa faca nimic pentru ca isi urmareste propriul orgoliu si interes. Un neica nimeni. Trebuia sa apara si el cu ceva in presa ca sa nu uite lumea de el. Georgica Niculescule, daca ai intrat in functie asa cum stim toti din partid, prin mese de 8 martie platite la membri si prin acea spaga mare despre care se vorbeste ca a dat-o Bucovala pentru ginerica ca sa avansezi, tu, sotul fiicei lui, atunci nu ai un pic de onoare fata de noi si restul Constantei. Vrei sa demonstreze ca doar asa se avanseaza in politica. Sunt scarbit de propriul meu partid acum !!!
20
0
Sunt membru PNL de 15 ani. Dar in ultimii ani constat ca in PNL isi gasesc loc DOAR acei cu bani si care cumpara presedintii organizatiei cu bani. Discutii aprinse si amicale cu rasete si bucurii in biroul presedintelui judetean, tinute in mare secret, si nu avea voie nimeni sa intre acolo atat timp cat acest Niculescu era acolo. Nu e de mirare ca acum stim ,,cum si de ce" a ajuns prefect.
19
0
de lupiaca nu scrieti nimic, nu? Ca e ruda domnu prefect cu bucovala
21
0
Bucovala a dat spaga suma de 54000 euro plus niste actiuni la o companie care o detinea, pentru ca ginerele lui, actualul George Niculescu, sa fie numit prefectul Constantei. Informatia este 100% sigura. Asa de jos s-a ajuns in pnl constanta. Au devenit toti niste paraziti ai sistemului politic. De unde reforma in politica daca fii si rudele oamenilor de afaceri se promoveaza prin cumpararea posturilor. Rusine Pnl ! Ati fost si sunteti niste scursuri ai societatii constantene !
24
1
Au discutat demersuri adica n au facut nimic.Va faceti de ras cu stirile astea Cine i Gurgu? Cine i Niculescu? Cine i Bola?
25
0
Dar terenul de la Lupoaica? Aaa e a lui Bucovala, ma scuzati!
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108