REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Preliminariile CM 2022: Liechtenstein – România 0-2. Tricolorii termină grupa pe locul 3

Preliminariile CM 2022: Liechtenstein – România 0-2. Tricolorii termină grupa pe locul 3

Replica API 15 noiembrie 2021 | 23:16 1531

Echipa națională a României se va duela cu Liechtenstein în ultima partidă a ”tricolorilor” din grupa J a preliminariilor pentru Cupa Mondială de la Qatar din 2022, scrie digisport.ro.

Mirel Rădoi a recunoscut, la conferința de presă premergătoare partidei, că ar fi ”rușine” ca România să se împiedice în Liechtenstein. De asemenea, selecționerul a transmis că este încrezător că Islanda poate obține cel puțin o remiză la Skopje, ceea ce ar duce România la baraj.

La ultimul meci din preliminariile pentru CM 2022, România a remizat cu Islanda, scor 0-0, lucru ce a scăzut drastic șansele ”tricolorilor” de a accede la barajul de calificare la turneul final.

Naţionala de fotbal a României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

Min. 90: Final de meci!

Min. 86: Gool România! Nicușor Bancu înscrie primul gol în echipamentul României cu un șut superb trimis din afara careului.

Min. 82: Enes Sali devine cel mai tânăr jucător din istoria naționalei României, după ce este introdus pe teren în locul lui Ivan.

Min. 76: După o fază superbă construită de tricolori, Ianis Hagi șutează, Buchel intervine, dar scapă balonul care lovește bara laterală.

Min. 71: Ianis Hagi și Cicâldău sunt introduși în locul lui Man și Moruțan.

Min. 63: Mirel Rădoi face primele schimbări: Alibec, în locul lui Stanciu și Maxim, în locul lui Pușcaș.

Min. 53: Ocazie România! Stanciu centrează, iar Andrei Ivan trimite spre poarta lui Buchel, dar portarul intervine la timp.

Min. 46: Ocazie România! George Pușcaș se află într-o poziție ideală în fața porții, dar șutează din prima peste poartă.

Min. 46: Începe repriza a doua!

Min. 45+1: Pauză!

Min. 43: Ocazie România! Andrei Ivan reia cu capul peste poarta lui Liechtenstein.

Min. 37: Ocazie România! Denis Man scapă singur cu portarul, încearcă să îl lobeze pe Buchel, însă execuția nu îi iese.

Min: 34: Penalty ratat de România! Centralul partidei acordă penalty după un fault în careu comis de defensiva lui Liechtenstein. Nicolae Stanciu este cel care execută lovitura de la unsprezece metri, însă șutează pe lângă poartă.

Min. 29: Ocazie România! Ivan centrează pentru Dennis Man care șutează din unghi, însă Buchel respinge în corner. Faza continuă cu un șut al lui Nicolae Stanciu care este respins cu dificultate de Buchel în afara terenului.

Min. 24: Ocazie România! Stanciu centrează pentru Pușcaș care încearcă o execuție din întoarcere ce nu îi pune nicio problemă portarului din Liechtenstein.

Min. 16: Ocazie România! Ivan șutează din afara careului, dar balonul trece peste poarta lui Buchel.

Min. 14: Ocazie România! După un corner executat de tricolori, balonul ajunge la Bancu în interiorul careului care șutează din prima, dar Buchel parează tentativa.

Min. 8: Goool România! Dennis Man deschide scorul.

Min. 6: Ocazie România! Nedelcu șutează de la distanță, dar Buchel reține fără probleme.

Min. 4: Ocazie România! Stanciu încearcă o execuție din prima din interiorul careului, dar balonul trece mult peste poartă.

Min. 2: Ocazie România! Dennis Man centrează foarte bine din flancul drept pentru Andrei Ivan care trimite cu capul puțin pe lângă poartă.

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

România: Niță - Manea, Rus, Burcă, Bancu - Stanciu (cpt.), Nedelcu, Moruțan - Man, Pușcaș, Ivan

Rezerve: A. Vlad, Moldovan - Ghiță, Toșca, Nedelcearu, Alibec, Cicâldău, Maxim, Hagi, Sali, R. Marin, Tănase

Liechtenstein: Buchel - Wolfinger, Grunenfelder, Frommelt, Goppel, Spirig - Meier, Sele, Hasler (cpt.) - N. Frick, Y. Frick

Rezerve: Majer, Lo Russo - Brandle, Kaufmann, Kardesoglu, Buchel, Yildiz, Wolfinger, Kollmann

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca am scapat de inteligentul oltenesc radoi
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272