REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premii la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Premii la Olimpiada Națională a Sportului Școlar

Replica API 25 februarie 2020 | 00:00 600

În luna februarie în Constanța a avut loc OLIMPIADA NAȚIONALĂ A SPORTULUI ȘCOLAR, care s-a desfășurat pe parcursul a două săptămâni. La acestă competiție, elevele din C.N.A.”Regina Maria” au avut o evoluție bună și au obținut un merituos loc II. Doar lipsa de experiență le-a desparțit de locul I, dar echipa promite că pe viitor, artistele de la CNA, pot face o figură frumoasă și pot să reprezinte baschetul școlar la nivel mult mai înalt, la competiția națională.

Sub atenta îndrumare a profesoarei de educație fizică și sport, doamna Lazăr Aurelia, elevele de gimnaziu de la Colegiul Național de Arte ”Regina Maria”, au realizat un adevărat progres reușind să treacă peste echipe cu experiență și dovedind voință și dăruire în atingerea obiectivelor propuse.

Echipa care a obținut locul II, a fost alcătuită din următoarele eleve:

- Cătălui Sara –clasa a VI- a B

- Dascălu Ștefania – clasa a VI- D

- Gheorghiu Oana – clasa a VIII- a B

- Păcuraru Sara – VIII-B

- Luca Ana-Maria- VIII -A

- Ciobănică Lidia- VI -B

- Chițu Ștefania – VI-B

- Vasiliu Ioana – VI – B

- Iamandi Iustina – VI –A

- Zoga Mara – VI – B

- Riad Sarra – VI – B

- Enache Alexandra – V-D

- Ghilescu Anastasia –V- D

În urma acestor rezultate, se poate observa că la Colegiul Național de Arte ”Regina Maria”, se poate face performanță în toate domeniile artei. Prin aceste rezultate am demonstrat că și sportul este o artă pe care am reprezentat-o cu succes în această competiție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niciun clasament...promovati echipa de pe locul 2 si nici macar o fraza despre participanti, sau ce scrie in titlu?! Asta e ca bancul: Ati concurat singuri si ati iesit pe locul2
1
0
Mai sunt si alte rezultate.De ce numai pe acestea le postati? Sau este preferential,asa cum faceti cu politicienii locali?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108