REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Premiu pentru un elev al Liceul Internațional de Informatică

Premiu pentru un elev al Liceul Internațional de Informatică

Replica API 9 noiembrie 2018 | 00:04 344

Un elev al Liceul Teoretic Internațional de Informatică a adăugat încă un premiu la colecția deja impresionantă de premii și diplome pe care le-a obținut la concursurile de matematică și informatică la care participă. Ediș Memiș, elev în clasa a XI-a, a obținut premiul II cu medalie de argint la prestigiosul concurs Mathematical Danube Competition, seniori, care s-a desfășurat la Călărași. Această competiție este o etapă de pregătire pentru Olimpiada Internațională de Matematică și Balcanică.

La concurs au participat 66 de elevi, din loturile lărgite de juniori și seniori ale României, dar și din loturile reprezentative ale Bulgariei și Republicii Moldova.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana sa mergeti cu tot felul de jigniri de ce nu spuneti cui apartine acest liceu, de ce nu spuneti? exista google, wikipedia, oricine poate verifica cine este Fethullah Gulen si secta sa.Va acoperiti mizeriile prin jigniri si caterinca asa cum faceau si ioghinii lui Bivolaru cand il aparau pe guru, aia stateau de se pisa guru in gura lor, la voi ce practici sunt?ca pana acum stim doar de bancnota de un dolar cu seria F si de ByLock, si de pedofilia practicata de Fethullah Gulen.
11
3
ptr "cineva' - esti timpit rau. Si eu am avut baiatul acolo si a fost extraordinar. Da ,a fost si olimpic. Ce am vazut acolo nu o sa vad nici intr-o mie de ani in scolile patronate de voorica timpitica..
4
8
Felicitari!Si succes in alta tara,aici nu ai ce sa faci!
7
9
Natia aia de asa zisii teroristi despre care spui tu,sunt olimpici,muncitori si rezultatele se vad,nu putori si analfabeti precum esti tu. Si inca un motiv pentru care cred ca esti analfabet este acela ca acest pusti e cetatean roman de etnie turca sau tatara,dar asta nu stii pentru ca tu esti vreun atarnat social,usor de manipulat care vorbeste la comanda,pana una alta,vezi ca se face coada mare la cantina atarnatilor,pierzi uleiu si faina
9
9
elev sau eleva? ia murit frizeru? p-lm cum sa stai cu tufa,matura aia pe cap
9
7
alta reclama liceului international de informatica care este parte a sectei lui Fethullah Gulen, teroristul care a orchestrat lovitura de stat din 2016 din Turcia.Dati-va copiii acolo fara sa va ganditi ca copiii astia or sa-si treaca-n CV ca au frecventat scolile acestei secte matrasite de Fethullah Gulen care este precum guru Bivolaru si secta misa
8
10
Natie de teroristi
6
8
In sfarsit si stiri pozitive
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108