REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Preşedintele PMP Constanţa a rămas fără oglinzi retrovizoare la maşină, chiar în faţa sediului de partid

Preşedintele PMP Constanţa a rămas fără oglinzi retrovizoare la maşină, chiar în faţa sediului de partid

Replica API 2 iunie 2015 | 23:25 262

Prădat de hoţi şi în 2013

Prădat de hoţi şi în 2013

Claudiu Palaz

După ce a rămas fără telefoane mobile şi portofel, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Claudiu Iorga Palaz, a mai trecut printr-o situaţie neplăcută. Potrivit acestuia, s-a trezit fără oglinzi retrovizoare la autoturism, ziua în amiaza mare, chiar în faţa sediului de pe bulevardul Mamaia.

După ce hoţii au acţionat în miezul zilei pe bulevardul Tomis, sustrăgând laptopul şi ştampila unei societăţi dintr-o maşină, iată că nici şeful PMP Constanţa nu a fost ocolit de necazuri. Claudiu Palaz s-a trezit fără oglinzi retrovizoare la autoturismul marca Mercedes 600 S, vechi de 10 ani. Din câte se pare, furtul a avut loc pe timpul zilei, în jurul orelor 15.00, chiar în faţa sediului PMP de pe bulevardul Mamaia. „Cred că sunt copii cei ce fac astfel de lucruri. Că altfel nu-mi explic. Acum mi-am montat oglinzi cu numărul de înmatriculare pe ele, măcar să nu mai aibă ce face cu ele în caz de ceva”, a declarat, pentru „Replica”, Claudiu Palaz. Reamintim că, în luna august 2013, preşedintele Partidului Mişcarea Populară a rămas fără telefoanele mobile şi fără portofel. Acesta a declarat că a parcat autoturismul pe o stradă din municipiul Constanţa şi l-a părăsit doar pentru câteva minute, pentru a-şi lua copiii. Cum nu s-au găsit urme că portierele ar fi fost forţate, concluzia a fost că hoţii au acţionat în baza telecomenzii de bruiaj. Totodată, un caz similar a fost înregistrat şi în luna aprilie 2013, când Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii A. Taner, de 22 de ani, din Dobromir şi S. Levent, de 31 de ani, din Constanţa, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În fapt, s-a reţinut în sarcina inculpatului A.Taner că, împreună cu inculpatul S. Levent, care asigura zona pentru a nu fi surprinşi, în ziua de 05.04.2013, în jurul orelor 17.00, prin folosirea fără drept a unei chei mincinoase, o telecomandă de bruiaj al sistemului de închidere al autoturismului, a sustras dintr-un autoturism parcat pe strada Ştefan Mihăileanu, aparţinând părţii vătămate S.M., un laptop, cauzând un prejudiciu în valoare de 3.200 lei. Conform oamenilor legii, telecomanda de bruiaj ar fi una construită artizanal şi folosită în timp ce proprietarul execută manera de închidere a autoturismului. În realitate, dispozitivul de bruiaj blochează orice acţiune, portierele rămânând neasigurate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108