REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PRIMA NOAPTE de NEVERSEA 2019!

PRIMA NOAPTE de NEVERSEA 2019!

Replica API 5 iulie 2019 | 07:50 361

Se anunță un sfârșit de săptămână ”incendiar”, iar artiști cunoscuți în întreaga lume vor urca pe scena NEVERSEA, în cele patru zile și patru nopți, în perioada 4-7 iulie.

Zeci de mii de oameni s-au aflat joi seara pe plaja Modern pentru a dansa pe ritmul melodiilor celor mai cunoscuți artiști care au urcat pe scena Neversea de anul acesta.

La cea de-a treia ediție a celui mai tare festival de muzică din Europa au urcat pe scenă, în prima zi de petrecere, cei mai în vogă artiști ai momentului: ALEX PARKER, Mahmut Orhan, Inna, G-EAZY, ATB, ALESSO, Lucas & Steve.

Distracția de pe plajă a început de la orele 18:00, în deschidere partidul KISS Fm a destins atmosfera. Până la orele 22:00, Mahmut Orhan și Inna au urcat pe scena Neversea dând startul adevăratei petreceri în aer liber.

De asemenea, rapperul american, G-EASY s-a aflat pentru prima oară în România și va concerta pe scena principală de la Neversea în prima noapte de festival.

Programul NEVERSEA 2019:

Vineri, 5 iulie: Albwho, The Motans, Grasu XXL LIVE, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avila, VINI VICI, AFROJACK;

Sâmbătă, 6 iulie: Vladimir, Manuel Riva, Delia, Jessie J, KSHMR, SALVATORE GANACCI, Steve Aoki;

Duminică, 7 iulie: Paul Damixie, Gianluca Vacchi, Ofenbach, Kadebostany, LOST FREQUENCIES, Dj Snake, BASSJACKERS , Matoma.

Accesul la festival:

Accesul Neversea se face prin Portul Tomis, ajunși pe plajă, în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă petrecăreții este să schimbe biletul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in.

Transportul în comun:

Autorităţile locale prin reprezenanţii Regiei Autonome de Transport Public Comun (RATC ) recomandă participanţilor la evenimentul muzical să utilizeze autobuzele cu destinaţia Neversea. Punctul de plecare al acestor autobuze este Staţiunea Mamaia. De asemenea, acestea vor circula non-stop.

“Alegeţi transportul în comun pe perioda festivalului. Va circula non-stop şi de asemenea avem un autobuz special Neversea care are ca punct de pornire Staţiunea Mamaia.”, a spus directorul RATC, Bogdan Niţă.

VIDEO:https://www.facebook.com/NeverseaFestival/videos/2114834698627900/

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa sugeti pula la betivi si la drogati
0
0
bubuia prostia-n tine hodorog senil si ciumat pesedracnist! Bai hodorogilor,, voi i-ati cantat cantece patriotice si ode lui ceausescu iar acum nu suportati ca tinerii sa se distreze. In loc sa va vedeti de ale voastre, pregatirile de inmormantare, ptr ca voi sunteti deja morti, mirositi a mort dar nu sunteti inca ingropati, guitati ca porcii atunci cand altii se distreaza.Sa va fie tarana usoara!
3
4
Daca se impozitau drogurile de mare risc, se dubla bugetul constantei cu festivalul asta. Adunatura de copii cu media de varsta 14 ani, mare eveniment. De la neversea direct la mcdonalds la happymeal
2
1
De aceea sunt cel mai de cacat Oras si nu merge nimic.Daca nu primiti un mic sau un pui congelat moca de la organizatori stati si injurati ca incultii.Untold-ul care se tine in MIJLOCUL CLUJULUI, clujenii nu comenteaza nimic.Prosti si inculti, manelele de pe la terase sau de la tigani nu va deranjeaza.
4
4
nu fiti invidiosi ca voi nu ati avut si mai lasati si copiii sa se distreze, ca doar e vara, lasa ca va odihniti la iarna
5
4
Bubuielile se auzeau tocmai de la galeriile Soveja! Zona cu Henry Coanda, pentru cine nu stie unde e zona! Ce o fi fost la fata locului - pot doar sa-mi imaginez: gura iadului!
2
4
Felicitari Primariei pentru organizare, mai ales in RATC desi e plin ochi, conditiile sunt f bune, aerul merge perfect.
5
2
Mai taceti dracu cu disconfortul vostru ss nu cumva sa se intample ceva bun si innconstanta sa nu vina si la noi strainiii ba place anonimatul tiai dracu de comunisti
5
8
Auzeam de la Brotacei bubuiala de la festival !!! Presupun ca cei care locuiesc langa locatie , le-a cazut farfuriile din dulapurii si au facut noapte alba .
8
2
Cum, va deranjeaza muzica pentru 4 nopti?sa vezi cand te deranjeaza tiganii din HCoanda de 4 ani, ce viata perfecta avem,noi cei ce stam pe langa ei.Primaria a fost rugata insisten,de nenumarare ori sa ii mute in Palas,e teren gol acolo,ii pazesc jandarmii,ca se pricep sa dea cu bulanul,ne-a auzit cineva?nimanui nu ii pasa de romani,tiganimea e avantajata ptr voturi
14
2
Nesimtire peste masura si distrugerea plajei.Samsarii acestia nu au limite, bani sa fie, nu conteaza disconfortul locuitorului.
9
6
protectia consumatorilor: locuitorii nevinovati ai orasului suporta greu zgomotul enervant in puterea noptii,te sesizezi sau ...
9
4
mutati dracului acest festival intr o zona in care sa nu deranjati cartiere intregi . Au bubuit toata noaptea blocurile si casele ! Societate DECAZUTA in care grija pentru aoameni este pe ultimul loc !
17
6
ati vazut ce scrie-n afis, scrie Island of Dreams, adica e cu vise............. magazine de vise, insula cu vise, alea ... alea........... deci e pe droguri. Si cum au putut dormi cei de pe la blocurile din preajma ca muzica cred ca le-a afectat si temelia blocului de la atata zdupanit.
14
4
Cel mai de CACAT FESTIVAL DE MUZICA CU DROGATI,CURVE SI ANALFABETI.TOTI DISTRUSII PREZENTI.
23
8
acuma ca este si secatura de Gianluca Vacchi, festivalul le are pe toate. ...oricum, tot coca ramane principala atractie. penibila adunatura.
15
2
O mizerie de muzica
18
3
O mizerie de tot kakatool. Plin de coorve de 15.16 ani si drogati. O cocina. Bataie joc. Su luat makidonii din primarie spagile.
21
1
Liniile lungi care strabat orasul de la un capat la altul ar trebui sa fie non stop tot timpul , noaptea cu fregventa redusa....da sa fie ! Nu doar ptr. drogati
15
0
Astia care sta acasa si nu au bani sa i jure in comentarii pe cei care sunt pe plaja
3
17
Mue drogatilor!
17
5
mammut..cine? si Inna..imi imaginez ce distractie s a pornit..mi am pierdut 2 min aiurea din viata sa ma uit pe youtube..niste morti cu unul care mai misca din degete pe un playlist jalnic.
18
4
Sper sa faceti si control la bilete non-stop asa cum faceti si constantenilor. Cand a fost noaptea muzeelor, RATC a tras oblonul la 11 cand multi erau inca la coada cu copiii sperand sa mai salveze un banut. Asa e in tenis, nu? Sper ca actualul director RATC sa-si piarda jobul impreuna cu actualul primar.
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272