REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Ovidiu a prezentat bilanţul Comandamentului de Iarnă, activat în perioada 26 februarie – 3 martie

Primăria Ovidiu a prezentat bilanţul Comandamentului de Iarnă, activat în perioada 26 februarie – 3 martie

Replica API 7 martie 2018 | 01:18 383

Ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile de ultima perioadă, Primăria orașului Ovidiu a instituit „Comandamentul de Iarnă”, în perioada 26.02 – 03.03.2018. Potrivit unui comunicat de presă, în toată această perioadă s-a asigurat permanenţă la sediul primăriei, în vederea colaborării cu alte instituții și cu ceteteni pentru preluarea sesizărilor și intervenire în orice situație. Au fost mobilizați toți angajații din strucurile aflate în subordinea primăriei: Poliția Locală a orașului Ovidiu, S.C. OVI PRESTCON SRL, S.C. OVI PROTECT SRL, Serviciulul de Gospodărire Orășenească, Direcția de Asistență Socială și Club Sportiv Ovidiu. De asemenea, au fost verificate zilnic toate persoanelor aflate în evidență Direcției Publice de Asistență Socială, persoane cu dizabilități, bătrâni, femei gravide, persoane care fac dializă.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Ovidiu, au fost primite 37 de sesizări telefonice – toate rezolvate, iar utilajele au intervenit sistematic pe toate străzile de pe rază UAT oraș Ovidiu (inclusiv Sat Poiana și Sat Culmea). Au fost vizitate 75 de familii în cadrul cărora se aflau persoane cu nevoi speciale fiind ajutați la deszăpezirea aleilor de acces în gospodării, au fost furnizate 90 de pachete cu alimente şi au fost ajutate 4 familii cu lemne de foc ( 2 tone).

Pentru deszăpezirea trotuarelor, stațiilor, refugiilor și trecerilor de pietoni de pe Şoseaua Națională, precum și a căilor de acces, parcărilor și incintelor școlilor și grădinițelor din orașul Ovidiu și satele Poiana și Culmea, au fost mobilizate 76 persoane, dintre care 34 voluntari și 42 angajați din S.C. OVI PRESTCON SRL, S.C. OVI PROTECT SRL și din Serviciul de Gospodărire Orășenească. Au fost asistate cu utilaje și mașini ale instituției 3 ambulanțe, au fost deblocate peste 10 autoturisme, autoutilitare și autotrenuri înzăpezite pe arterele principale drumurile județene și comunale de pe rază UAT oraș Ovidiu.

În satul Culmea s-a asigurat permanentă în incinta şcolii gimnaziale şi s-a intervenit cu utilaje pentru accesul mașinii care furnizează pâine în localitate, dar şi a echipei de intervenții ENEL. De asemenea, convoiele de mașini care au parcurs drumul Ovidiu – Poiana au fost asistate în toată această perioadă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mobilizare la Ovidiu. Bravo administratiei.O echipa care pune mult suflet
3
1
Claudiu , de ce nu ai tupeu sa vii sa spui ce ai de spus pe fata , nu scris pe Replica . vino la pol. locala si intreaba unde il gasesti pe catalin si spune -i lui ce ai de spus - nesimtitule . du-te in alte orase sa vezi daca s-a facut mai mult . niciodata nu santeti multumiti . vreti sa va stergem si la gura dupa ce mancati ? frustatilor...
3
1
Numai doi postaci? armata de mancatori de cacat nu s-a trezit inca, gata Oviprotect si-a facut datoria pe acest an ii mai vedem la iarna. Primarul n-adat niciun minut p-acolo daca si-a facut datoria trebuie sa apara repede in presa comunistii draqului, asa il invata Semco si Dragan ca dealtfel altceva nu va mai face in Ovidiu, banii sa le ajunga pentru salarii si contractele cu machidonii, Se apropie scadenta tic-tac-tic-tac.
4
3
Au muncit non stop Politia Locala! restul e cancan!
6
3
Multa publicitate pe bani contibuabililor Cumpanasu si a aratat adevarata fata de lopatar
6
3
angajati si voluntari ati scris ce fac asistati social cu virste cuprinse intre 18-50ani stau la caldura
5
2
felicitari bravo intradevar s a facut
3
10
Felicitari administratiei locale, felicitari comandamentului format pentru munca depusa, tin sa felicit atat pe primar cat si pe viceprimar.
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108