REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Primăria Poarta Albă accesează PROIECTELE cerute de locuitori, pe BANDĂ RULANTĂ

Primăria Poarta Albă accesează PROIECTELE cerute de locuitori, pe BANDĂ RULANTĂ

Replica API 13 martie 2021 | 14:33 3119

În comuna Poarta Albă, primăria are în plan numeroase proiecte pentru locuitori. Printre acestea se numără reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din localitate şi construirea unui centru medical de permanenţă. În prezent, se derulează proiectul de asfaltare a cartierului Zona D şi modernizarea trotuarului adiacent DN 22 C.

Centru medical de permanenţă în localitate

Recent, reprezentanţii Primăriei Poarta Albă au anunţat că instituţia a obţinut avizul favorabil din partea Companiei Naţionale pentru Investiţii privind reabilitarea şi modernizarea căminului cultural din localitate. „Ca să începem această primăvară cu dreptul, vă aducem la cunoştinţă că am obținut avizul favorabil al C.N.I. pentru obiectivul de investiții reabilitare, modernizare, extindere şi dotare cămin cultural în comuna Poarta Albă”, au explicat reprezentanţii primăriei.

De asemenea, UAT-ul intenţionează să construiască şi un centru medical de permanenţă. “Am mai parcurs un pas în demersul nostru spre normalitate: proiectul nostru pentru un centru medical de permanenţă în localitate a fost acceptat şi introdus pe lista sinteză a C.N.I.”, au mai precizat reprezentanţii Primăriei Poarta Albă.

Continuă lucrările de asfaltare

În localitatea Poarta Albă, continuă şi lucrările de reabilitare a tramei stradale, dar şi cele de asfaltare. În prezent, echipe din cadrul primăriei lucrează la modernizarea trotuarului adiacent DN 22 C, dar se lucrează şi la turnarea covorului asfaltic în cartier Zona D.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Caricatura de oras Murfatlar este sufocata seara de mirosul lemnelor si cocsului ars in sobe. Am trecut acum cateva zile pe acolo si nu intelegeam de unde vine mirosul asta? Credeam ca si acolo sunt gaze, vorba aia, daca si la Valea Seaca pe camp au ajuns! De ce oare nu s-a continuat cu conducta si spre Murfatlar? Cine e vinovat de asta? Ce "factor de decizie"?
0
0
Minunat minunat minunat
0
0
DACA SI ALEA SE MAI POT NUMI TROTUARE....VAAAIII MAMA NOASTRA!!! SAU POATE ASA E LA MACHEDONI
1
6
Bravo lor! Poate-i invata si pe cei de la conducerea asa zisului oras, Murfatlar! In amarata aia de urbe, nu s-a facut NIMIC de ani de zile. Si nici nu se face! S-au perindat atatia ilustri, cititi incompetenti, pe la butoanele primariei, insa nici unul din ei nu a fost in stare sa faca ceva util pt urbe sau ai ei lucuitori. Actualul, a mai fost. O sa faca ce a facut si data trecuta! Adica UN MARE NIMIC! Rusine sa le fie!
6
2
Asta da machidon primar nu ca Pinochio de la Ovidiu, a umplut primaria de pipite si papitoi care mor de plictiseala, dacaii intrebi ce au de facut rad si dau din umeri.Rad de noi contribuabilii ca le platim salariile babane la nivel de directri de mari firme si dau din umeri ca n-au obiectul muncii. De cinci ani nu s-a mai facut nimic in Ovidiu, noroc cu proiectele celuilalt primar pe care si le-a isusit.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272