REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria Techirghiol amenajează o grădină publică. Vezi cine a câștigat contractul

Primăria Techirghiol amenajează o grădină publică. Vezi cine a câștigat contractul

Replica API 18 februarie 2020 | 00:00 704

Lucrări de 630.000 lei

Lucrări de 630.000 lei

Orașul Techirghiol va avea o grădină publică, pentru amenajarea căreia primăria va cheltui peste 100.000 de euro. Contractul a fost atribuit în urma unei proceduri simplicate de achiziție la care câștigătoare a fost desemnată singura participantă. Patronul firmei care va încasa banii are mai multe proprietăți în Techirghiol.

Primăria Techirghiol a atribuit pe 11 februarie un contract privind ”Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Îmbunătățirea mediului urban prin transformarea unui teren neutilizat în Gradină Publică””.

Potrivit documentației de atribuire, ”contractul vizează proiectarea și execuția lucrărilor de amenajare a unei grădini publice pe un teren cu suprafața de 1560 mp în orașul Techirghiol. Conform studiului de fezabilitate, utilizarea spațiului pentru amenajarea grădinii publice va fi următoarea: 1) Spații verzi: 1419 mp; 2) Loc de joacă pentru copii: 25 mp; 3) Toaletă publica: 7,5 mp; 4) Foișor: 12,5 mp; 5) Alei și scări: 96 mp”.

Câștigători din trei localități

Câștigătoare a fost desemnată asocierea alcătuită din Costi Aur Construct SRL din Lazu (lider, reprezentată de Constantin Aurel Strâmbeanu), Black Sea Building & Engineering SRL București (reprezentată de Alexandru Pîrvu) și Extrude Studio SRL Techirghiol (reprezentată de Iulia Andreea Cutova). Valoarea totală a contractului este de 630.000 lei, fără TVA.

Afaceri în Techirghiol

Liderul asocierii, Costi Aur Construct SRL, a raportat pentru anul 2018 afaceri de 1,4 milioane de lei și un profit net de 421.000 lei, cu 9 angajați, precum și datorii de 344.000 lei. Patronul Constantin Aurel Strâmbeanu nu este străin de locurile Techirghiolului. Chiar anul acesta, în luna ianuarie, a scos la vânzare o vilă în Techirghiol, cu o suprafață de peste 350 metri pătrați, iar în iulie 2018 primăria i-a vândut fără licitație un teren intravilan de peste 900 de metri pătrați, cu 21.365 de euro.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate eforturile celor de acum face din Techirghiol un mic oras cu multă culoare . Gandirea organizata arata buna alegere a locuitorilor. Se poate in toata tara doar sa se vrea .eu am locuit acolo și de 12 ani îmi vizitez putinele rude ramase .
0
0
germania are mii de kilometri cu astfel de amenajari dar niciodata nu e tarziu si pentru noi
0
0
Techirghiol prinde culoare de cativa ani bravobravo
0
0
Meritam cu totii astfel de investiti multumim
0
0
e unu care schinba valuta pri eforie unu Traian Voicu care se da Techirghiol necenzurat pe linga asta ii mai spun prieteni si cacamit isi minca muci la scoala e penibil ce face el dar eu zic ca actualul primar ride de el si de domnul Stan Adrian facindu-i un bine ducetiva la circa si osa vedet ca Cacamit a fost internat la nebuni la Palazu Mare multe succesuri in alegeri domnului Soceanu in alegeri nu se face canpanie asa cind toata lumea stie tot cum i -sau aruncat banii in masina de golani din Cernavoda pasuiti de la partid si de golani care conduc acum Techirghiolul voturi nu mi sunt
3
0
Plangeri scrise pentru a putea actiona. DNA.
3
1
Gasca de capuse abonata la banii primariei,au inceput sa se asocieze!Talharie in grup!Interesant,aceleasi firme castiga licitatiile,mai interesant,un singur ofertant!Au facut praf parcul monumentului,aceleasi "genii",constructor si arhitect,acum s-au asociat in talharie, sa faca un parc!De la distanta se vede aranjamentul!Constructii si proiecte facute de aceleasi firme,totul sub paravanul interesului comunitatii!Actualul primar si prin acest "proiect maret"s-a asigurat de alte injuraturi din partea cetatenilor. Sint prioritati care dor,cum ar fi ''colonistii"!
4
2
A inceput si Iulian al nostru sa faca ca ala din Eforie.De ce se molipseste atat de repede tot ce este rau.Pana acum era exemplu si pentru cei din Eforie iar acum isi pune tarana in cap.Iuliane, Serban are dosar pentru ca nu se poate abtine.
4
0
acest parc e cel de langa sonda de apa, a carui apa este sulfuroasa, nu va creste nici o planta din cauza sulfului, vor creste doar boschetii. Sifonare de bani....
4
1
Dl primar mai bine ar urgenta trasul gazelor!!! Oras balnear fara gaze!! Si poate dalele de pe trotuare ar fi trebuit puse dupa gaze! Dar o facem romaneste! Construim,stricam,reparam,cheltuim!!!
4
0
Primaria tocmai a ras de pe fata pamantului Parcul Oituz si face un parculet de aur de 1500mp, in speranta ca va scapa de dosare penale
13
2
Iauite mafia de tzaganoi unde era in frunge cu javrele lu cutova
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108