REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Primarul din Agigea, Cristian Cîrjaliu, amenințat cu moartea!

Primarul din Agigea, Cristian Cîrjaliu, amenințat cu moartea!

Mirela PASCAL 20 noiembrie 2023 | 00:00 3528

Statutul de primar vine, la pachet, și cu riscuri și antipatii... De unii iubit, de alții hulit, orice primar este conștient că nu poate câștiga simpatia tuturor sau recunoștința. Însă, ce te faci atunci când intervin amenințări cu moartea?! Le ignori sau îți iei măsuri de precauție! Primarul din Agigea, Cristian Cîrjaliu, le are și el pe ale lui. Recent, edilul a fost amenințat cu moartea de un necunoscut, fiind bombardat cu mesaje de amenințare

Primarul din Agigea, Cristian Cirjaliu, amenintat cu moartea!Cristian Cârjaliu, amenințat cu moartea!

Primul mesaj a venit imediat după alegerile din 2020, atunci când Cristian Cîrjaliu a mai bifat un mandat de primar. Se știe că lupta la Agigea a fost strânsă, însă Cîrjaliu și-a adjudecat mandatul, în ciuda răutăcioșilor. Așadar, mesajul a fost trimis de un anume Ciprian Sandilău... sigur, un cont de Facebook fals, pentru că nimeni nu are curajul să-și asume asemenea amenințări. „Intru peste tine în casă, nenorocitule, ai distrus generații”... evident, din conținutul mesajul observăm că nici prea multă carte nu are destinatarul mesajul, dar să trecem peste acest aspect.

Primarul din Agigea, Cristian Cirjaliu, amenintat cu moartea!mesajul din 2020

Evident, primarul Cîrjaliu a ignorat mesajul, însă același Sandilău a lovit, din nou. Recent, Cristian Cîrjaliu s-a trezit cu un alt mesaj, la fel de amenințător. „Băi, gunoiule. Te omor! Să moară mă-ta. Să vezi ce pistoale îți dau.“

Primarul din Agigea, Cristian Cirjaliu, amenintat cu moartea!mesajul recent

Nici de data aceasta, primarul din Agigea nu ia în seamă mesajele, însă se gândește foarte serios, dacă vor continua, să ia măsuri!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468