REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul din Ovidiu, replică USTURĂTOARE după ironiile lui Făgădău: 'Să se compare cu municipii precum Cluj, Iaşi, Sibiu, Timişoara'

Primarul din Ovidiu, replică USTURĂTOARE după ironiile lui Făgădău: 'Să se compare cu municipii precum Cluj, Iaşi, Sibiu, Timişoara'

Replica API 17 februarie 2018 | 00:17 506

Decebal Făgădău, George Scupra

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a reuşit să inflameze spiritele după o serie de răspunsuri oferite presei, ieri, după şedinţa Consiliului Local. Bunăoară, generozitatea acestuia în a comenta necesitatea Cogresului în PSD, cu menţiunea că s-ar impune modificarea statutului, i-a făcut pe unii să se întrebe dacă nu cumva preşedintele de la municipiu ţinteşte locul preşedintelui de la judeţ, Felix Stroe.

Iar o altă declaraţie a acestuia, în care a ironizat “realizările” oraşului Ovidiu, despre care a comentat că are “mari investitori” precum deputatul PNL Robert Boroianu şi fostul deputat Gheorghe Dragomir, a stârnit nedumerirea edilului George Scupra. “Nu înţeleg de ce a simţit nevoia să compare municipiul Constanţa cu oraşul Ovidiu. Adică, putea să se compare cu municipii precum Iaşi, Cluj, adică de talia Constanţei”, a spus primarul din Ovidiu, George Scupra.

Critica să fie şi amară, numai să fie dreaptă – a comentat Scupra, parafrazându-l pe Titu Maiorescu. “Nu sunt avocatul nici a lui Boroianu, nici a lui Dragomir. Suntem onorați că domnul primar Făgădău simte nevoia să compare investițiile din Constanţa cu cele din Ovidiu, dar este ca și când compari merele cu perele... Când vorbim de Constanţa, nu putem sa nu ne gândim la ce investitii se fac în Cluj, Sibiu, Oradea, Timişoara, Iași. Boroianu reprezintă ca deputat judeţul Constanţa, nu doar Ovidiu. Tot în Ovidiu stă şi Stefan Mihu, deputat PSD şi ne bucurăm că au ales să stea în Ovidiu, pentru că aici beneficiază de tot confortul pe care îl poate oferi un oraş: linişte, curăţenie, infracţionalitatea este mică, spaţii verzi – avem faleza lacului Ovidiu… Boroianu şi Dragomir sunt locuitori ai oraşului Ovidiu, nu investitori”, a spus Scupra. Edilul a adăugat că în oraşul pe care îl reprezintă au fost implementate o serie de concept precum buget participativ, cum are Clujul, există Asociaţia Poiana lui Ovidiu – prima din ţară în care primăria susţine producătorii agricoli locali. “În oraşul Ovidiu avem investiţii private: spital OCH, Academia de fotbal, fabrica de ciocolată, parc industrial în dezvoltare, imobiliare, infrastructură. Am investit în programe sociale - transport gratuit pentru persoane bolnave, foto video la căsătorie, premierea celor cu 50 de ani de căsătorie, burse pentru elevi şi profesori, pază în şcoli, pachete pentru toţi copiii de la grădiniţă, până în 12.00, proiecte finalizate şi depuse - avem 17, centru modern de informare cetăţeni, sport şi cultură gratuit, de care beneficiază circa 800 de copii, info prin SMS”, i-a transmis Scupra lui Făgădău, în replica la comentariul edilului din Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar si cu un anumit grad de retard vizibil, Scupra este un primar bun. Lasati-l sa munceasca.
0
0
Scupra pune mana frate si fa ceva concret. Mizerie ca la porci in centru in spate la Ov-uri.Pune mana tata si termine in mama masii de sant de l-ati sapat pe amurgului. Pe buna este de tot rahatu. Toataaa ziua piptanati gazonul ala pe Nationala si in rest freco mego mult tamtam si bani aruncati in toate ziarele de cacao ca sa ce?? Sa aratati ce???
4
1
Cata rautate si frustrare sub anonimat prosti sunt unii spital este in ovidiu iar pista de biciclete unde sa faca pe drum national ..aoleuu caramisine lasa barfele ieftine
3
10
Corect ce afirma prostalaul, Boroianu nu este investitor, ci un banal tzepar si evazionist.
14
3
Calomniile nu isi au rostul , George Scupra este din noua generatie de Primari ! Pnl , Psd - Partidul sau este Orasul pe care il conduce ! Bravo , Ovidiu , va este alaturi !
4
8
Pe machidoni sa dea likeuri la comentarii. Taci dracu ba machidoane. Ovidiu este INFECT. Infractionalitatea este scazuta? Ne faci sa radem. Se sparg case pe banda rulanta. Curatenie? Este tembel scuza ma. Mars in gatii ma tii cu neamult tau de tantari fomisti
10
4
... daca unul ca SCUPRA a ajuns sa fie laudat ! Ovidiu nu poate fi considerat un oras ... cel mult o comuna situata pe Drum European ! In afara ca si-a angajat rudele si acolitii la Primarie , nu a facut mare lucru ! In OVIDIU nu avem nici macar un mall, nu avem piata agro alimentara , nu avem spital ! Ce fel de oras si primar mai este asta ?!??? Postacii de mai jos sunt machedoni rude cu pacaliciul asta .
13
6
Scupra, Ovidiu arata groaznic. Esti un jeg mutat de la PSD. Te crezi PNL-ist? Da esti PNL-ist la fel ca toti PNL-istii
16
9
cazinoul Constantei e la pamant ! promenada de la cazinou a ajuns o gramada de rugina, bani dati pe fier vechi, hotelul de lanaga comandamentul marinei, construit fara autorizatii ! 1000 de faradelegi, nu mai e nimeni sa controleze piratii astia ? e plin de sobolani rosii !
7
2
Vorbeste Ciob de Oala Sparta! Sustin pnl dar total impotriva primarului Scupra Pacaliciu care nu stie decat sa-si numeasca sotia director, verisoara sotiei juristul primariei, matusa cansilier personal, verisorul la urbanism...toata gasca...e cumetrie in primaria Ovidiu!! Scupra Pacaliciu vinde terenuri la licitatii trucate pentru spagi de mii de euro, reabiliteaza scoli cu firme le prietenilor, da autorizatii pe spagi ! Iar Boroianu ...stiti ce datorii au firmele lui la fisc? Miliarde!! Si fagadau cu psd ul lui si Scupra Pacaliciu..niste hoti !!! toti sunt acolo sa fure !!!!
19
4
Domnule Fagadau nu ti-ai gasit omul cu care sa te bati ! In materie de administratie lacala dl Scupra iti da lectii ! Vrei exemple ? Sunt foarte multe dar ma voi opri doar la unul- Casa de Cultura din Ovidiu si Cazinoul din Constanta! Ce spui ? Raportat la numarul de locuitori, Ovidiu sta mult mai bine decat Constanta ! O spun cifrele ! Sau cumva ai simtit ca poti pierde Primaria ? Ai dreptate ! Cu un contracandidat ca Scupra n-ai nici o sansa ! Dar stai linistit, dl Scupra are alte treburi !............Sau mai sti ?
11
19
Fagadau lasa Ovidiu in pace, fura ca mai ai pe acolo si hai in Madagascar!
21
8
Domnule Fagadau nu ti-ai gasit omul cu care sa te bati ! In materie de administratie locala dl Scupra iti da lectii ! Vrei exemple ? Sunt foarte multe dar ma voi opri doar la unul - Casa de cultura din Ovidiu si Cazinoul din Constanta !
21
13
Echipa de la ovidiu este una profesionista, proiecte, promovare profi, stau in banca si orasul lor .dc a simtit nevoia fagadau sa polemizeze ceva ce merge bine? Politica e pt politruci pentru noi oamenii conteaza omul din primar si aici scupra are 1 0
17
19
Nu e nimic din perioada 2008 - 2012. Bocai nu a facut absolut nimic, doar a plantat flori pe marginea drumului si a vopsit bordurile in verde. ATAT! Daca stie cineva ceva concret facut de Bocai, sa ma contrazica.
12
14
Asta ne mai lipsea, o polemica intre Prostan si Arogant
19
9
scupra spuneai in 2014 cand faceai campanie PSD ca Ponta si Moga ti au dat bani pentru modernizarea caminelor culturale si asfaltarea din cartierul de vile, la inceputul scoli tu si tutuianu spuneati ca modernizati scoala cu bani de la CJ Cta. PNListi nu sau laudat ca au adus ceva pt oras. concluzia e simpla dragomir si boroianu au venit doar sa ia ceva hectare
17
9
Domnul Scupra s-a luptat si se lupta pentru orasul Ovidiu, pe cand la Constanta nu se vede nimic, bine ca nu a nins ca iar eram blocati ca acum doi ani. De altfel nici nu poti avea pretentii de la cei care conduc Constanta. Felicitari domnule Scupra, sunteti puternic si ati devenit o amenintare pentru conducerea Constantei.
18
21
Obraznic..
13
10
Te credeam baiat destept! Psd te a facut primar, ai facut 2 proiecte pe lac pt Dragomir sa si plmbe suncile , teren dat de Hanganu, Mihaela si compania iar tu i ai parafat cetatenia! Mai usor cu pianul pe scari!
23
7
Cine te-facut primar mai pinochio, nu psd-ul in frunte cu Mazare si Nicusor Constantinescu? Ca maine auzim ca ai fugit si tu in Madagascar!Acum ii critici ca te-au salvat sa nu mai vinzi orbit! Rusine !
26
9
Bravo Scupra ...Decebal este un corupt Notoriu..ptr ca au creat un sistem mafiot tipic Republicii Constantene ... dau vina unul pe celalat cei din administratie ptr ca se santajeaza reciproc...ori joaca cartea omul bun si omul rau intentionat ... Rusine .... poate Tic Tac !
21
13
Vanzatorul de TIC TAC este depasit total de greutatea functiei de edil ! In afara sa-si bulaneasca secretara si sa ranjeasaca fasolea fortat nu prea e respectat prin Primarie si lacalitate ...
20
21
1-0 pentru Scupra. cetatenii nu vad nicio investitie in orasul constanta.
34
12
Domnule Fagadau eu as spune sa va vedeti de orasul dumneavoastra si sa lasati orasul Ovidiu ca are cine sa-i poarte grija si o face foarte bine Ati putea invata chiar. Nu mai incercati sa distrageti atentia de la ruina ce a ajuns a fi orasul pe care il conduceti.
40
14
Asa au ridicat constantenii in slavi si Pestera ptr. un parculet si un balci grotesc organizat acolo si in rest aratura. In toate orasele pe care le dati exemplu e vopsit doar gardul. Intrati mai in adancime si vedeti realitatea. In Constanta se mai face cate ceva si prin interiorul cartierelor si periferii nu doar spoiala ptr a lua ochii vizitatorilor.
13
26
Fagadau, primarul din Ovidiu are dreptate. Sa-ti fie rusine! Constanta a ajuns o ruina! Felicitari domnule Scupra!
47
12
nu poti compara Clujul cu Constanta ,nu ai cum ,aia au televizoare in troleele noi ,au asfalt ,au universitati adevarate ,au planuri sa faca metrou ,au industrie si vin investitori ,au inventat untold care le aduce milioane de euro la buget au asfaltat strazile au construit pt oameni nu pt inbogatiti .mergeti la Clij sa vedeti un oras european adevarat nu unul condus de mascarici care acum fac plaja in madagascar
31
5
Bravo primarului din Ovidiu
30
17
Nu te mai lauda cu proiectele din perioada cand nu erai primar. Totul ai din perioada 2008-2012,
23
9
constanta este o anexa a bucurestiului, orasele din vest sunt avantajate de pozitia apropiata de tarile UE nu de abilitatea primarilor, iar pe mare cui ii convine sa ocoleasca prin bosfor cand adriatica e mai aproape, in plus marea neagra a devenit o granita intre nato si rusia
8
13
Pai domnilor, cata vreme Primaria vroia sa coopteze Universitatea Ovidius in festivaluri de House... va dati seama ce fel de Parc IT se poate face aici. Deci Scoala si Educatie in primul rand , asta ar trebui sa faca si Ovidiusu si Primaria.
10
2
Iasul se mandreste cu Palas care a atras IT-isti, dar in rest este varza, la fel si Timisoara. Si in Cluj investitiile s-au facut in Floresti si la Jucu, orase cum sunt la noi Ovidiu si Navodari. P.S. Ce parcuri industriale s-au facut la Ovidiu, ca nu se vad?
6
18
Nu exista comparatie intre orasele amintite si Constanta dar nici intre oamenii din orasele respective,de aceia au ajuns primarii din Const.sa isi bata joc, sa fure in halul asta.
22
3
Scupra vs fagadau nu se poate compara Scupra e primar fagadau mereu este si va fi o unealta pt altii
30
9
o sa vedeti ca orice este copiat in constanta din alte localitati are legatura cu venituri suplimentare la buget. nimic in spijinul cetateanului.
22
2
pune dreaku cosuri de gunoi in tomis nord,locuri de joaca,caini maidanezi !!!!!ll Jalnic e orasul cta !!!!!!
33
2
Constanta are nevoie de un om gospodar precum , primarul din Ovidiu , poate chiar domnul Scupra ! Felicitari Domnule ! Mult succes in cariera dumneavoastra !
24
11
Primaria Constanta prin primarul Fagadau si consiliul local sa incerce sa copieze cate putin din ce au facut Cluj si mai nou Oradea : parcuri industriale zone in care vin investitiile din IT , orasul Constanta nu este numai unul al discotecilor si al traiului nocturn , trebuie investit si in zona din IT , atrase marile companii prin facilitati deoarece pot creea multe locuri de munca ! Se pare ca nu este intelectual ci la fel ca predecesorul sau !
27
6
Facatu un slugoi al fostului primar... Zero barat la investiti?? Jungla urbana de pe Stefan Cel Mare ?????
33
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108