REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primarul Valentin Saghiu, veste importantă pentru locuitorii din Murfatlar: a fost aprobată finanțarea pentru rețeaua de gaze!

Primarul Valentin Saghiu, veste importantă pentru locuitorii din Murfatlar: a fost aprobată finanțarea pentru rețeaua de gaze!

Replica API 19 septembrie 2019 | 01:26 620

Primarul localității Murfatlar, Valentin Saghiu, a ”bifat” o realizare imensă pentru mandatul său, dar și pentru locuitori. A fost aprobată finanțarea pentru înființarea rețelei de gaze ”Marți, 17 septembrie 2019, am primit o veste foarte importantă pentru comunitatea noastră, oraşul Murfatlar şi satul Siminoc au obţinut aprobarea finanţării proiectului “Înfiinţare reţea de distribuţie gaze în oraş şi localităţile aparţinătoare”, oraş Murfatlar, judeţul Constanţa, în baza Ordinului Președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză nr. 267/17.09.2019.

Proiectul în valoare totală de 56.101.660 lei este finantat de Fondul de Dezvoltare și Investiții al Guvernului României.

Acest proiect a reprezentat prioritatea mandatului meu, de aceea am încercat să găsesc finanţare prin toate posibilităţile pentru înfiinţarea unei reţele de distribuţie de gaze în localitatea noastră. Indiferent de zvonurile apărute, vin astăzi şi vă spun că am şi reuşit!

Profit de această ocazie pentru a vă spune ca veştile bune nu se opresc aici, astăzi s-a semnat Contractul de execuţie nr. 6072 - Lucrări aferente obiectivului de investiţii: Reabilitare şi modernizare drum comunal 27, sat Siminoc, oraş Murfatlar, judeţul Constanţa şi în perioada următoare se va demara lucrarea propriu-zisă”, a transmis edilul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu strazile din cartierul de peste pod,lucrari incepute in urma cu doi ani, unde stai si tu, ai terminat, te apuci de drumul spre Siminoc. Succes. Gaze ai mai bagat de doua ori.
2
0
Parca vad ca Mitroi face centura ocolitoare la Valu, se satura de plimbat pe ea si la Murfatlar il cautam pe Saghiu sa ne spuna cum ramane cu gazele...
1
1
Poate da bunul Dumnezu si reuseste sa ii treaca prin cap sa repare dracu drumul dintre murfatlar - siminoc ca ne-au rupt planetarele de 2 ani e in pom lucrarea au mai si decopertato sa iti strici masina mai calumea ...
1
0
Unde te uiti ma curvarule cand dai mana cu batranul?
1
1
Banuiesc , cei care comentati sunteti de cealalta parte , hai sa vedem intai daca se demareaza lucrarile si mai vedem , am avut toate partidele la guvernare , toti o apa si un pamant , usor emigram cu totii , pe plan local ramane de vazut , momentan pare sa fie alegerea optima , aveam alta culoare nu primeam nimic .
1
1
cine a reusit atragerea banilor ? Yvonne cumva ? Aia trage la bani ca magnetul ! Prietenii tai cunosc !
0
1
Pai bine mai Vali-Cucaracha, ai avut la dispozitie doua mandate sa faci asta. Acum cand vin alegerile ai reusit? Ai avut tot sprijinul partidului care se lauda ca are un program de guvernare. Ghinion ca dracnea nu vi l-a impartasit. Sunt curios daca electoratul roman inca mai pune botul la asemenea vrajeli.
1
1
Cam cat credeti ca o sa treaca de la momentul anuntului privind finantarea pana la pornirea primei centrale pe gaz in localitate Raspuns: exact cat un nou mandat de primar!
1
1
Miroase puternic a campanie electorala disperata....Vor urma desigur si alte fas-uri pe masura ce se apropie alegerile locale
3
2
Dar nu ar fi bine ca in Siminoc o data cu gazele sa fie implementat si sistemul de canalizare?
7
0
ii mai imbarligi pe prosti inca 4 ani.
4
3
Va dati seama ca de aproape 8 ani omul asta semneaza contracte de executie peste contracte de executie, finantari peste finantari ,proiecte peste proiecte ,ce mai ...picior de Paris zici ca o sa devina Murfatlarul ....candva! Dar degeaba Valica, gata, are si vrajeala limita ei!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108