REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primul automobil electric din istoria BMW Group. Vezi cum arată şi cât costă

Primul automobil electric din istoria BMW Group. Vezi cum arată şi cât costă

Replica API 23 iulie 2013 | 00:00 246

BMW Group a anunţat că primul automobil electric de serie din istoria companiei, modelul BMW i3, va fi disponibil pentru clienţii din Germania începând cu luna noiembrie. Preţul lui BMW i3 e, în Germania, de 34.950 de euro cu TVA.

BMW i3 va avea premiera internaţională pe 29 iulie cu evenimente organizate în paralel pe trei continente în metropolele Londra, New York şi Beijing.

BMW i3 este un automobil dedicat marilor aglomeraţii urbane şi va debuta treptat pe cele mai importante pieţe în următorul an.

"BMW i3 deschide orizonturile unei noi ere a transportului individual şi pentru BMW Group. Asemenea oricărui BMW veritabil, BMW i3 are o atracţie emoţională puternică, un produs de substanţă şi o plăcere garantată a condusului.

Prin conceptul revoluţionar al maşinii şi preţul atractiv, vom oferi clienţilor o ofertă convingătoare pentru electromobilitate", declarat Ian Robertson, membru în Consiliul Director BMW AG, director de vânzări şi marketing BMW.

Produsele şi serviciile BMW vor fi comercializate printr-un model de vânzări multicanal care va cuprinde dealeri autorizaţi BMW i, un centru de prezentare (Customer Interaction Center / CIC), precum şi o platformă online.

Toate canalele de vânzări vor fi conectate integral, iar clienţii vor avea posibilitatea să-şi personalizeze întregul proces de cumpărare pentru a-şi satisface cerinţele. Unele pieţe vor introduce şi o forţă mobilă de vânzări, alături de echipa de vânzări care va fi la dispoziţia clienţilor în showroom-urilor tradiţionale.

Prin abordarea completă "360ELECTRIC", BMW i pune la dispoziţia clienţilor o ofertă vastă de produse şi servicii care acoperă nevoile de electromobilitate ale conducătorilor. 360ELECTRIC se bazează pe patru piloni: încărcarea la domiciliu (BMW i Wallbox), încărcarea la staţii publice de realimentare, servicii de asistenţă, precum şi servicii inovatoare de mobilitate, care includ garanţii şi servicii complete de întreţinere, oferte flexibile car-sharing, precum şi aplicaţii BMW utile pentru computer şi smartphone.

sursa: evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108