REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Principele Nicolae: „Am vrut doar să îmi văd bunicul”

Principele Nicolae: „Am vrut doar să îmi văd bunicul”

Replica API 10 noiembrie 2017 | 00:00 492

Principele Nicolae a transmis un comunicat de presă după ce a încercat să meargă la casa unde este Regele Mihai, să își vadă bunicul, dar a fost împiedicat să facă acest lucru de Casa Regală. Acesta a transmis că a vrut doar să își vadă bunicul pentru a-și lua rămas bun cum se cuvine.

„Regret enorm că aceste comunicate de presă ale Casei Regale lezează profund, mai ales în aceste momente grele, imaginea a ceea ce ar trebui să însemne Casa Regală a României, a istoriei acesteia, a valorilor morale și a ținutei demne pe care bunicu meu și înaintașii lui au încercat mereu să le trăiască și să le păstreze”, a scris Principele Nicolae într-un comunicat.

„Eu, Nicolae, am vrut doar să îmi văd bunicul și să îmi iau rămas bun, într-un mod liniștit, respectuos, așa cum este creștinește. Nu am fost lăsat nici acum, nici în alte dăți când am vrut să îl văd. Nici măcar în perioada exilului, noi, bunic și nepot, nu am fost despărțiți și amândoi am prețuit această legătură de sânge. Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne mai vedem. Dimpotrivă, știu că și-ar fi dorit mult”, a adăugat principele.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regele tau a abdicat ... care casa regala a romaniei .. ????
0
1
Auzi mai limbric parvenit, pe mine nu m-au lasat sa-mi vad tatal mort - executat in Gherla - mama spunea ca nu avea drept nici macar la pachet - scrisoare - sau vorbitor. MARS la voi in - mamele voastre de trantori.
0
3
mi se pare corect, de ce nu are voie sa-SI VADA BUNICUL? Nu se mai satura si astia de averi si Margareta nici macar nu are copii.
6
0
Un gest de onoare si respect pentru bunicul sau, din partea nepotului -Principele Nicolae - sa isi ia ramas bun, sa isi vada bunicul, intr-un mod linistit, respectuos, asa cum este crestineste: nepot-bunic... Incredibil ce se intampla, rusine casei regale !!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108