REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prinţul Harry, Meghan şi Archie au plecat spre Africa, în primul lor turneu oficial în familie

Prinţul Harry, Meghan şi Archie au plecat spre Africa, în primul lor turneu oficial în familie

Replica API 24 septembrie 2019 | 00:00 477

Prinţul Harry, Meghan şi Archie, foto bbc.co.uk

Prinţul Harry al Marii Britanii, soţia sa - Meghan - şi fiul lor în vârstă de patru luni, Archie, vor începe luni o vizită de zece zile în sudul Africii, care va include şi destinaţii emblematice vizitate de prinţesa Diana, informează DPA.

"Africa (este) o regiune care, în ultimele două decenii, mi-a fosta ca o a doua casă", a scris prinţul Harry pe Instagram cu câteva săptămâni înainte de această călătorie, primul turneu oficial în familie al cuplului princiar britanic şi care va debuta în Africa de Sud.

În timpul celor trei zile pe care le vor petrece împreună în Cape Town, ducele şi ducesa de Sussex vor vizita proiecte sociale şi de mediu şi se vor întâlni cu arhiepiscopul emerit Desmond Tutu, un important activist anti-apartheid, precum şi cu reprezentanţi religioşi şi tineri lideri.

Prinţul Harry va călători apoi singur în Botswana, Angola şi Malawi, unde va participa la activităţi precum plantarea copacilor într-o rezervaţie naturală, va asista la acţiuni anti-braconaj şi va vizita proiecte dedicate luptei anti HIV/AIDS.

Un moment emoţionat din programul turneului se va desfăşura în provincia Huambo, din Angola, unde prinţul britanic va vizita locul în care a fost realizată o fotografie emblematică cu prinţesa Diana, în 1997, pe când aceasta inspecta o operaţiune de deminare, precum şi un centru de ortopedie vizitat de prinţesă şi care va fi redenumit în onoarea sa.

Pe 1 octombrie, Harry şi Meghan îşi vor continua împreună turneul în Africa de Sud, care se va încheia în ziua următoare cu o vizită la Johannesburg.

Presa britanică a relatat că Harry şi Meghan ar putea lua în considerare, la un anumit moment, să se mute în Africa, continent pe care îl iubesc amândoi în mod deosebit. Meghan l-a însoţit pe Harry într-o vizită în Botswana la scurt timp după ce s-au cunoscut. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s-au satura britanicii de parazitii si plimbaretii astia? Tot mai multi printi si printese, tot mai multi taietori de frunza la caini, tot mai multi intretinuti din bani publici. Caca-m-as in sangele lor albastru, ca sa-i mai schimb culoarea. Albastrul, combinat cu maroul, sper sa dea o tenta de rosu...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108