REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Probleme pentru Horia Constantinescu? CHIȚAC: Vom face anchetă, persoana care a GREȘIT, SANCȚIONATĂ

Probleme pentru Horia Constantinescu? CHIȚAC: Vom face anchetă, persoana care a GREȘIT, SANCȚIONATĂ

Replica API 3 martie 2021 | 12:56 9261

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a susţinut o declarație de presă privind stadiul lucrărilor din cadrul proiectului " Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul OVIDIUS Constanța". Lucrările se realizează din fonduri europene. Cu această ocazie, edilul a vorbit despre regulamentul parcărilor , dar și despre restricțiile agenților economici care-și desfășoară activitatea în Mamaia

Întâlnirea a avut loc în curtea instituţiei de învăţământ.

VIDEO:

Cu această ocazie, a fost întrebat despre restricțiile ce ar urma să fie luate în Mamaia. ”Există un Comandament Litoral 2021 în care am implicat toate instituțiile din Mamaia. Cred că încă mai avem turism. În Mamaia, trebuie să se opereze în condiții civilizate și cu respectarea legii. Nu se vor închide magazinele, nu se vor mai comercializa anumite alimente. Lăsați-ne să luăm o decizie, nu mă antepronunț, în primărie deciziile sunt supuse unui proces normal. Se analizează lucrurile, la mine ajung în faza finală”, a spus primarul Vergil Chițac.

Despre Regulamentul parcărilor: Toate propunerile sunt pe masă

Cât despre Regulamentul Parcărilor, acesta a precizat: ”E în dezbatere publică, toate opțiunile sunt pe masă. Acceptăm toate propunerile. 7 lei pentru zona 1 inseamnă parcare pentru o oră. Voi regândi zona, o voi transforma în zona 1A și zona 1 B”, a spus edilul. ”Filozofia care s-a creat a fost greșită: să încasăm bani. Nu e adevărat. Omul trebuie să vină în zona centrală, să-și rezolve o problemă și să plece. ”, a mai continuat el.

Edilul a mai precizat că se va face o anchetă internă: ”Direcția de specialitate nu a pus în dezbatere acest proiect. Vom face o anchetă internă, persoana care a greșit ar putea fi sancționată, a precizat Chițac.

La finalul declarațiilor susținute de primarul Constanței, acesta a fost abordat de o femeie supărată pe starea în care arată străzile din municipiu.

,,Noi vrem să fim mândri când mergem pe faleză și vedem turiștii că admiră marea și când văd mizeria noi, constănțenii, să nu mai lăsăm capul în jos. Vrem să ne faceți mândri de acest oraș”.

V.S. A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920