REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PROTEST NEOBIŞNUIT al poliţiştilor de frontieră din Constanţa. Numărul protestatarilor creşte din zi în zi!

PROTEST NEOBIŞNUIT al poliţiştilor de frontieră din Constanţa. Numărul protestatarilor creşte din zi în zi!

Replica API 6 aprilie 2018 | 22:15 243

De la o zi la alta, numărul poliţiştilor de frontieră care protestează, prin refuzarea alimentaţiei în timpul orelor de serviciu, este în creştere. Dacă la început au anunţat că protestează nouă poliţişti, între timp numărul lor a ajuns la câteva zeci. Astfel, în acest moment protestează poliţişti din cadrul PTF Constanţa Sud, SPF Băneasa, SPF Ostrov, STPF Tulcea, SCOMAR, SPF Cernavodă, PTF Constanţa şi PFT Negru Vodă.

„Începând de vineri, 5 aprilie a.c., şi-au anunţat participarea mai mulţi poliţişti de frontieră, atât de la structurile Gărzii de Coastă, cât şi din Aeroportul Constanţa”, au precizat reprezentanţii Sindicatului EUROPOL Garda de Coastă.

„Puţin câte puţin, îngroşăm rândurile celor care participă la protestul de avertisment! Apreciem gestul colegilor cu program de 8 ore, care protestează zilnic, fără a anunţa o dată limită la care ar fi dispuşi să renunţe. Mai mulţi colegi, din frontieră sau poliţie, ne cer detalii despre protest. Am constatat că există susţinere şi voinţă să ni se alăture. Noi vom continua protestul de avertisment cât va fi necesar şi, mai mult ca sigur, vom adopta şi alte forme de protest”, au adăugat reprezentanţii Sindicatului EUROPOL Garda de Coastă.

Reamintim că poliţiştii de frontieră sunt într-un protest de avertisment, în care refuză hrana în timpul orelor de serviciu, până când problemele semnalate de ei, respectiv primirea creşterilor salariale promise şi muncă în condiţii normale, nu vor fi soluţionate.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e protest? Nu mananc la munca dar mananc acasa.
0
1
Suntem foarte suparati ca a crescut apele fluviului Dunarea si nu mai putem ciuguli peste si bobite.Acum desarbatorile pascale vapoarele nu mai tranziteaza spre Canalul Dunare Marea Neagra si motorina din rezervoarele noastre sunt pe epuizate.De aceea suntem in greva.
1
2
De acord cu Gogu. Cand or refuza spagile timp de 8 ore, cat sunt la serviciu, atunci o sa stim ca e ceva serios
2
3
Respect! Bravo
2
2
Fura si Guvid e foame mare la Garda de Coasta
2
3
Ca sa fiti credibili pe langa refuzul de hrana refuzati si spagile.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108