REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Protestatarii au forțat intrarea în Guvern. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Mai mulți manifestanți, preluați de ambulanțe

Protestatarii au forțat intrarea în Guvern. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Mai mulți manifestanți, preluați de ambulanțe

Replica API 10 august 2018 | 00:00 170

Noi tensiuni între unii protestatari și forțele de ordine. Manifestanții huiduie și strigă ”Fără violență” și ”Jandarmeria apără hoția!”. Oamenii le cer jandarmilor să nu mai folosească gaze lacrimogene doarece sunt și copii prezenți.

Câțiva manifestanți au forțat din nou gardurile de protecție.

Trei jandarmi au fost răniți, iar unul a fost transportat la spital cu fractură de deget, a susținut Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le dau muie la toti demonstrantii din diaspora si din tara noastra, care s-au adunat in Bucuresti.
7
5
Cat voi sunteti la miting sa trimiteti mamiticile la noi sa jucam tintar cu ele sa nu se plictiseasca!
7
5
Si ma-tii asemenea!
5
3
pe scurt muiepesede
6
7
Hai sictir... ca aia care o sa vina dupa PSD, n-o sa mai poata dupa diaspora. Toti ca de dreapta, ca de stanga au facut aceleasi mizerii. Numai ca unii au mai inchis si spitale de integrii ce erau.
9
6
Astia nu pleaca decat cu furcile !!! Muie pesede ,,,
7
7
bai abonatilor la banul public,la foloase necuvenite,la pensii si salarii nesimtite,adica BAI PESEDEILOR,uite care-i treaba,oamenii care mai si muncesc in Romania ca sa huzuriti voi abonatii la foloase necuvenite,s-au saturat sa va asigure traiul lipsit de griji.sunt unii care blameaza diaspora.stati linistiti ca la protest nu vin tiganii si aia care fura,vin oamenii care trimit miliardele de-si permite tarficeanu sa zica arogant ca ''economia duduie''.se termina epoca voastra de aur de paraziti sociali nu va faceti iluzii.vine revolutia aia ''pe bune''Muie psd si liv-jong-unu.
15
9
Retardatii din Piata Victoriei nu cunosc mecanismele democratice si in loc sanctioneze prin vot, umbla cu mizerii ieftine! Cand sunt in alte tari, respecta legea, aici, se isa pe ea. Ar trebui culesi cu totii si facute dosare penale!
17
20
Au venit la ma-ta dar nu au gasit-o ...
14
13
au vinit moldovenii di la cules capsuni cu haudi si cu beemveuri cu volan pe dreapta
17
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108