REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PROTESTE în toată țara! VIDEO de la Constanța

PROTESTE în toată țara! VIDEO de la Constanța

Replica API 25 februarie 2019 | 00:51 418

Protestul anunțat pe rețelele de socializare, față de OUG pe legile justiţiei, s-a desfășurat duminică, 24 februarie, în toată țara.

Mitingul a fost anunțat de mișcările Corupția Ucide, Geeks for Democracy, Inițiativa România şi Rezistenţa.

În Capitală s-au strâns circa 10 mii de persoane. Proteste au avut loc și în marile orașe ale țării.

Și la Constanța au ieșit oamenii la protest, în fața Prefecturii Constanța, iar ulterior s-a plecat în marș pe marile bulevarde.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa tii tu gura deschisa, daca altii o inchid, cum zici tu... Poate se gaseste cineva sa ti-o umple cu ceva...Ce zici?
0
1
sugeti pula , in casa sau in strada ! oligofrenilor , puteti sa faceti sex intre voi , sa urlati si sa zbierati , ne doare in pula de voi ! am dublat alocatiile , am marit pensiile , am adus buna stare . Ala cu muie psd , tu stii de ce vine nevasta ta in strada ? sa o futa si pe ea cineva , tu esti iradiat de la aparatura montata de sri pe tine , doar noi putem sa-i dam la muie .....daca esti gelos iti dam si tie ! muie rezistentilor !
1
2
Trist, foarte trist. Din pacate, ceea ce ni se intampla, ne arata ca nimic nu este intamplator in aceasta tara si ca psd-ul va fi din nou castigator la alegeri. Cred ca soarta unora care mai si gandesc in tara asta este hotarata de zecile de mii de fasolari si galetari, care se vand pe nimic. Asta este soarta poporului roman, indiferent de cine este la guvernare. Daca pentru un mic si-o bere iti vinzi viitorul copiilor, asta este soarta pe care o meriti, romanule!
4
3
Stiam ca sunt si PROSTI in Romania, care nu inteleg scopul politicii marxiste a elitei de la Bruxelles. Dar ma bucur ca sunt totusi putini.
5
1
Data trecuta au dat 30 lei pentru 5 ore, cat ati luat acum. Dc da 50 lei de lei poate mai vine cineva, asa la 30, nu prea.
11
5
au iesit cativa sa demonstreze ,bine este si dreptul lor . Nu-l contest chiar daca este ilegal ,dar sa vina o tuta @Carina 20.11 sa spuna ca Dragnea mituieste lumea cu pui ca sa NU vina la vot sa stea acasa asta este culmea prostiei.Asa ceva ,fara comentarii ,Carina draga cirumvolutiunile creierului tau nu depasesc numarul liniilor hastag !Si culmea mai multi confrati din opozitie !
4
4
ce trist...astia si doctorii sunt dumnezei..salarii de zeci de mii, raspundere 0, altfel ameninta ca pleaca din tara daca ii tragi la raspundere, salarii babane si nejustificate, ipocriti ..mazare sa ia cateva luni pt evaziuni cu terenuri de milioane de euro iar baba dochia care fura un ou ia minim 7 ani. Nu toti suntem prosti. Muie psd muie usr muie securisti
11
1
Replica de ce nu este aceasta stire pe prima pagina ? Neimportant? Muie dragnea vitamina d malediva, muie jandarmeria aparatoarea hotilor, muie pesede !!! Cu cacat !!!
12
15
te scoate in strada pentru un maruntis?.Daca esti boschetar si nu ai de munca este buna si o paine veche de o saptamana.
12
8
S-a dus momentu protestelor, nu mai impresioneaza sau sperie pe nimeni. Acu e scapa cine poate, adica furati ciupiti mituiti cat se mai poate ca nu mai e mult si vine factura la toate tampeniile pe care le-a facut psd in ultimii ani. Asa ca puneti-va la adapost indiferent de mijloace ca nu scapam de faliment ca tara !
5
5
DREPTATE PANA LA CAPAT
13
11
Tara asta nu are nevoie de niste bleguti care sa iasa din casa pentru a ridica pancarte la -4 grade! Tara asta are nevoie de modele, asa ca daca va doriti schimbarea, implicati-va in viata politica si schimbati-o in mod proactiv! Oferiti exemple tinerilor gasind orice problema pe aria voastra de expertiza si ajutati implicandu-va! Nu va convin legile din justitie, un pas mic pentru voi, dar mare pentru societate ar fi sa creati un blog in care sa explicati pe intelesul tinerilor perspectiva voastra! Nu veti opri hotia aratand cu degetul, o veti opri doar oprind robinetul! Va urez succes!
16
6
Ati iesit din canale scalveritilor??? Maine sa treceti pe la stroe sa va luati simbria cuvenita pt comentariile lasate. Tu va n gura de asistati sociali. O sa va iasa pe nas jigodiilor. Sa ardeti in iad imputitilor. Si voi si tot neamul pana la a 10 a generatie. Poate asa tara asta o scape de comunism si de ciumati.
14
17
10 mii de cacati la cur platiti de soros
23
15
Daca era orasul inzapezit si se cautau voluntari sa iasa la dat zapada, nu venea nimeni! Asa, pt o prostie au timp sa se plimbe ca prostii
25
13
Noua ne este bine acum ... peste ani poate si voua ... ha ha ha
10
8
I love psd!!
21
19
Muie PSD si tuturor votantilor acestui partid ! Manca-mi-ati pula, si sa ma cac pe asta de sub mine care spune de tunuri de apa.Vedea-te-as scaldandu-te in acid clorhidric.Boule !
26
25
E cald afara? Astia au autorizatie? Tunurile de apa pe ei !!!
29
37
Erau 50 de amarati, mai multi erau jandarmii si in articol scrie ca sunt sute. Foarte frumos mod de a face jurnalism doamna cucu
28
22
Au iesit din gaoaza slugile strainilor sa destabilizeze tara
29
26
Daca erau chemati sa protesteze pentru o cauza umanitara nu veneau spunand ca este frig afara insa pentru a sustine justitia,justitie care daca ar fi fost corecta ar fi protestat pt aprobarea legii privind raspunderea magistratilor,toti au iesit in strada! Romani care sunt manipulati prin toate mijloacele de comunicare! Rusine! De ce nu protestati ca muriti de foame in casa iar un magistrat are un salariu de 20-30 de mii de lei pe luna,el mananca cu doua guri?
34
26
Eu nu sunt Gheorghe , nu fur nici macar o paine , asa ca procurorii pot sa faca ce vor , numai sa ne scape de corupti si talhari ca matale .
25
18
FACETI MITING PENTRU CRESTEREA PENSIILOR BABANE LA PROCORORI,,EI SA FURE DAR SA NU RASPUNDA IN FATA LEGI ,,,,IAR TU GHEORGHE DACA FURI O PAINE ESTI BAGAT LA ZDUP.
31
22
De ati iesi si la vot pe 26 mai la fel. Dar tare mi-e frica, ca o sa stati in casa cu gurile inchise de la puiul lui dracnea
22
15
Trezeste-te Constanta, aminteste-ti ce al doilea oras pe tara erai pana in anul 1990! ....Acum ce am ajuns, ce oras, ce primarie si primari avem in tot judetul ? Pute la propriu si la figurat! Am ajuns coada tarii ca oras si judet!
45
12
Acum justitia functioneaza bine? Toti spun ca NU dar cand cineva vrea sa schime ceva, ceilalti spun MU-E dar fara sa dea o alternativa. M--E la toate partidele existente, toti sunt mafioti si intelesi intre ei ptr a supune prostimea conform cu cerintele fasciste
36
8
Pentru psdistul de la 19,45...muie tie si la tot neamul... Tea batut dragnea cu pooola peste ochii de tia facut mintea la dimensiunea unei nuci....
31
26

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108