REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD Constanţa versus moţiunea de cenzură. Făgădău: „Întotdeauna am apărat și voi apăra liderul partidului”

PSD Constanţa versus moţiunea de cenzură. Făgădău: „Întotdeauna am apărat și voi apăra liderul partidului”

Replica API 21 iunie 2017 | 00:24 486

Primarul municipiului Constanța a făcut declarații uluitoare în studioul România TV, unde s-a pus în discuție subiectul moțiunii de cenzură. „Aș dori să am calitățiile de orator ale lui Robert Turcescu, dar eu sunt aici în cea mai importantă calitate și aceea de membru de partid. Întotdeauna am apărat și voi apăra liderul partidului. Alianța PSD-ALDE a câștigat alegerile parlamentare, iar noi vom vota împotriva domnului Grindeanu. Nu suntem 1.000 de sclavi care ne luăm după un lider. Decizia a fost luată în unanimitate”, a spus Decebal Făgădău.

De asemenea, primarul Constanței a punctat că actuala criză politică poate fi soluționată ușor și rapid prin demisia lui Sorin Grindeanu. El a fost constant contrazis de Robert Turcescu, aflat și el în studioul postului TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de aceea te ai intilnit cu grindeanu pe blat cind a venit la cta
0
0
Ai fost si o sa ramaii in ochii mostri ARGAT ! ASA TE-AU CONSIDERAT TOTI . ASTA ESTI IN FATA LOR. DE CATE ORI A VRUT SA TE FOOTA MAZARE SI S-A SUCIT TOT DE ATATEA ORI ! A.ascultat bosorogii aia penali care l-au sfatuit sante tina pe langa curte ca esti un argat docil . Acum te-ai ajuns lale ? Slugarnocule !
3
0
Calitati de orator ale lui Turcescu R.Sa avem pardon dinsu ii acoperit dup propriile afirmati.Adevarat nu mai poarta rupsacul acum.Ii facator de nimi ii bagator de seama incasator de indemnizatie din ban public mai mai moka.Deci nu ii cazul sa il invidiati.Faptul ca va contrazice Turcescu R ii neinteresant ne semnificativ atiit poate atiit face.Amintitiva mai avem unul in consil jud Palaz apt facator de nimic.Fitilar de seama.Is vasnici membri ai marelui" PIMP. RESPECT si doar BINE dnl-e Prim.
2
0
Fagabou ai fost si o sa ramai
6
2
din tagma jefuitorilor!
6
2
Gura pacatosului adevar graiest.Apar spiritul de clan mafiotic.
7
1
Lasa ca Dragnea se descurca dar tu cu Felix nu ati facut nimic la Constanta. In toate posturile cheie si in consiliile de administratie de la intreprinderile de stat sunt numai PDisti si cei numiti de tehnocrati. Noi membrii simplii PSD o sa va futem in gura si o sa schimbam partidul papagalilor.
9
3
Mie Dragnea, Stroe, Dontu etc...
8
2
de slugoi prost are
10
5
Idiotul Constantei ! Astia sunt popandaii promovati de clanul Mazare . Nema caracter , nema coloana vertebrala , nema creier . Javre , jigodii , panarame ...
15
4
Fagadau asta toata ziua isi muta curu de la o terasa la alta. Nici macar Mazare no freca la fel ca asta cat e ziua de lunga si in fiecare zi! Dupa ce ca in C-ta nu se vede nimic concret de cand a venit asta la primarie, acum mai face si declaratii de martafoi pe la TV. Domnule Primar, du-te ma si alege si tu un proiect pe care sa il duci la capat, ca ne-am saturat de tine deja pana peste cap!
17
3
Nici nu ma mai mir, era de asteptat, ca acest slugoi "mache" sa nu se faca pres in fata lui Dragnea. E atata treaba in C-ta si tu pupici ghiulul penalului, diabolicului.... Sa va fie rusine ciumatilor !
20
4
Ce mai vorbiti ,nu a-ti iesit la vot acum puterea e la ei , cand ignoranta si nepasarea exprimarii votului , duce la dezastru economic , Constanta este un oras plin de oameni ignoranti care traiesc momentul si nu le pasa de oras , tara ....
14
3
Esti sluga lui dragnea si Mai ales lui mafiotul de Stroie,panarama,esti presul lor,esti in stare so vinzi PE mata la turci numai sati pastrzi postul,sluga,sclavule,care esti,dar usor usor poporul il elimina si PE puscariasul de dragnea,si PE Mosul hoit de Stroie,ei se cred Dumnezeu?Nu sit satanele PE pamint si ptr asta ii vom elimina,CA PE paduchi,Ori se duc dupa Brailoiu,Ori la pirnaie
12
6
Asa se comporta un slogoi nenorocit.asta este puroiul societatii noastre.acest Fagadau este o scursura politica.
15
6
mentalitate de sclav
18
5
Hai sictir!
19
8
Parvenitism prin obedienta. Tipic psd.
22
5
PSD-ul este un partid cu multi oameni competenti si verticali. Cred ca PSD-ul avea de unde sa aleaga un lider cu care sa se mandreasca. Momentan au unul care nu le ofera motive de mandrie ci care-i trage in mocirla, cu tara cu tot. Sustinerea orbeasca naste monstri. Macar daca ajungea Teleormanul intre primele judete. Din pacate este ultimul.
16
6
Argatul obedient nu se desminte, dresajul dur din tinerete fiind de mare efect.
27
5
Cu ce va are la mana penalul, de nu aveti curajul sa-l schimbati cu unul cinstit? Chiar nu are psd un om cinstit, corect, patriot, care sa vrea sa indrepte tara ?
24
3
Domnule primar ai atata treaba in Constanta incat nu cred ca ai timp de emisiuni televizate. Mokangeala machedonilor cine o mai asigura daca stai pe la TV? Sau vrei sa pierzi sustinerea noastra.
25
4
a supt o viata la Mazare si Constantinescu, acum il suge pe Dragnea. cu ce a gresit orasul asta, dintr-unul infloritor in anii 70, sa devina prelungirea Moldovei, etalonul kitsch-ului si tagma borfasilor aciuiati din toate colturile tarii.
25
8
dar stiu ca aperi pe cel ce este de partea dreptatii nicinecum pe un penal care vrea sa daruiasca ungurilor Ardealul
24
7
Fagadau, tu trebuie sa aperi si sa muncesti pt Constanta. Dragnea nici nu iti stie numele, lasa-ne cu lozinci marca Stroe. Tu ai treava la Primarie si, apropos, in Constanta a pierdut mereu, asa ca, la munca! Nu o mai freca, nici tu, nici prostu de Babu, nici maimutoiul ala mic....
30
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108