REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD FORŢEAZĂ un referendum la Hârşova!

PSD FORŢEAZĂ un referendum la Hârşova!

Replica API 6 aprilie 2017 | 00:13 656

Liderul organizației Partidului Social Democrat Hârșova, Tudor Nădrag, a transmis printr-un comunicat de presă miercuri, 5 aprilie a.c., faptul că actualul primar, Viorel Ionescu, "a mințit populația cu promisiuni și acuze". În situația dată, Nădrag invită populația orașului Hârșova să semneze listele pentru inițierea unui referendum pentru demiterea primarului.

Nădrag susține că taxele și impozitele sunt mai mari decât în 2016. „A minţit că reduce taxele şi impozitele şi iată că în anul 2017 acestea sunt mai mari decât în 2016, deşi Consiliul Local actual a votat reducerea lor. Promovează în continuare minciuna cu neruşinare, dar oamenii au început să nu-i mai dea crezare”, se punctează în comunicat.

De asemenea, situația spitalului este un alt motiv de acuză. „ Cea mai bună dovadă că nu îl interesează soarta oraşului este bătaia de joc cu care tratează problema spitalului. Minte cu neruşinare că doctorul Fricăţel nu şi-a dat demisia, ba mai şi comunică acest lucru în numele dânsului. Adevărul este unul singur: doctorul Fricăţel şi-a depus demisia din funcţia de Director medical, supărat pe modul cum sunt tratate problemele spitalului de către actualul primar. Dovada că actualul primar abordează cu duşmănie funcţionarea spitalului o constituie în primul rând numirea ilegală a unei coafeze la conducerea acestei unităţi medicale, iar apoi numirea unui manager incompetent care a plecat izgonit de la Spitalul Cernavodă. Minte că au angajat trei medici. Da, au angajat trei medici, ba şi un avocat care nu au venit niciodată la spital şi cărora le plateşte banii degeaba. Salariaţii de la spital se află într-o stare de nemulţumire generală. Este păcat de această unitate medicală absolut necesară pe care am salvat-o de la desfiinţare şi care devenise o unitate etalon pe ţară la nivelul categoriei sale şi unde doctorul Fricăţel a fost declarat pe locul întâi pe ţară la numărul de intervenţii chirurgicale, unele de complexitate deosebită. Au ajuns ca nişte impostori să-şi bată joc de acest spital, în frunte cu actualul primar. Şi încă o dovadă: să se consulte registrul de funcţionare a centralei termice a spitalului, unde la minus 15 grade se furniza căldura două ore pe zi”, potrivit comunicatului.

Fostul primar cere organizarea unui referendum pentru demiterea lui Viorel Ionescu. „În vara anului 2016 am predat oraşul la cheie: asfaltat pe 70% din străzi, parcuri, locuri de joacă pentru copii, spitalul pus la punct şi l-am asigurat de tot sprijinul meu pentru valorificarea celor zece proiecte aflate în lucru (recent s-au aprobat proiectele depuse de noi in octombrie 2015: trei milioane euro pentru reabilitarea şcolii vechi şi asfaltarea a încă zece străzi precum şi un milion de euro pentru modernizarea stadionului. În ceea ce mă priveşte, mă consider un om educat care ştie să piardă şi l-am asigurat pe domnul Ionescu de tot concursul şi expertiza mea. Din păcate acesta nu are nicio treabă cu oraşul. El a venit la japcă şi la răzbunare. M-aş fi bucurat ca oraşul să ajungă pe mâini bune, dar din păcate constat că nu este aşa. Vă veţi convinge cu fiecare zi ce trece. Având în vedere îngrijorarea cetăţenilor de bună credinţă privind viitorul oraşului, starea de nemulţumire creată chiar şi în rândul celor care l-au votat, s-a iniţiat procedura de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Ionescu Viorel”, a conchis Tudor Nădrag.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Semnati pentru referendum fratilor. Nu vede-ti in pula mea ca se duce "pule de suflet" Harsovaa..
0
0
Dle avocat Dan Constantinescu, "studiile" de la "Facultatea din Aiud de Maxima Securitate" pentru ce le-ati facut? Poate ar fi bine sa va informati "colegii" cu cine si-au pus in cardasie....Trecutul ne urmareste pe fiecare dintre noi, chiar si la Harsova. Salutari de la colegii de "camera"....sssiiittt.
2
0
Dle Dan Constantinescu, nu mai comentati sub identitati false. Va este rusine cu adevarata identitate? CEA DE INFRACTOR, conduceti pe drumurile publice fara carnet si dati tzepe oamenilor? Asumati-va identitatea!!!!
4
1
Domnule IONESCU am vazut ca ati convocat sedinta extraordinara pt. 10 aprilie si nu ati mai introdus proiectul cu RAJA al carui initiator ati fost la sedinta de pe 28 martie si pe care ca sa vezi proprii dumnevoastra consilieri ALDE nu l-au votat. Ce-i cu vrajala asta ca consilierii sa nu sustina proiectul initiat de seful lor de partid. De ce ati taiat din inregistrarea sedintei C.L. din 31 martie interventia doamnei consilier Serban Camelia ?
2
2
Ce Nadrag ti s-a luat jucaria? Contractelel lu fitu cu scolile, Dia hotul de pe carduri si examene luate pe peste confiscat de tasu , Beica un analfabet care se crede mare profesdor si dar stie mai putin decat elevi de la adoua sansa, Nichita nebunu care lua spaga de la tigani.. Bucsanca care impartea ceasuri si esarfe electorale copiilor prin scoala....Va ajunge cat va-ti batut joc de orasul asta. sa va ia la beciul domnesc
1
5
Psd-istilor, ce tot ne dati dislike, credeti ca impresionati? Oricum niciunul dintre voi nu e bun de nimic. Inculti care se vor stapani, am iesit din sclavie si din comunism, putin ne pasa de politicieni.
5
4
Harsova a devenit o localitate care se remarca doar prin scandaluri, de cand a venit Ionescu primar, doar certuri,nimic concret. Noroc cu proiectele incepute se altii..
6
0
De postul vacant de politia locala... ce e nerusinarea asta nu l scoate la concurs ptr ca ala care la adus viorel nu are studiile necesare ocupari postului si el conduce abuziv un betiv de terorizeaza baieti.huo cu voi acasa ...singura solutie referendum
10
1
DEMISIA AR FII UN GEST DE ONOARE...
10
0
Gugutui vinde piese auto la primarie si repara masinile primariei. Gasca lui Ionescu are contracte..
11
0
Ionescule ai demonstrat ca esti un frustrat, si ca te gandesti doar la oamenii tai, ai dat islazului nebunului de Sora, lasand toti crescatorii mici de animale fara teren.
9
0
la APIA Harsova cand faceti control sa vedeti acolo bani luati de primarii din localitatile vecine si cum primarii sau imbogatit cu zeci de ha si cum au pus mana pe bani din fonduri EU si satenii sant deposedati de terenuri de gangsterii de prin primarii cum au ferme si folosesc in scopuri pers bani utilaje primariilor taranii sant prostiti cu un ajutor social desii curtea lor depaseste suprafata pentru a beneficia de ajutor .Verificati la apia dosarele primarilor de unde au ei atatea ha de pamant si de ce primariile sant falite .
4
6
Uite cum o sa pierzi totul. Si pentru ce. Daca ai langa tine oameni ca Matei cel fara autorizatie, Drumea, Stancu, Gingasu. Degeaba incearca ei sa-ti acopere incompetenta, prostia si orgoliul de om fara minte. Pacat.
15
2
Atata timp cat acest primar, este sclvul lui Stancu senior si junior, nu o sa faca nimik. In afara de circ nu au facut nimik. Rusine mare sa va fie. La toata clasa politica.
11
3
Nadrag este bolnav. A strans langa el toti frustratii si spera sa ajunga iar la putere. Locul vostru este la puscarie. Hotilor!!!
4
10
Nadrag Tudor fura motorina de la scoli si de la spital. Unii oameni care lucrau acolo, lucrau in sclavie si sub teroarea lui Nichita, pentru a putea sa ne pastram posturile lucram la el la firma si noi figuram fictiv la locul de munca. Acuma autoritatile ne cer sa punem banii la loc ! Pe mine m-a angajat tocmai in campania electorala si mi-a zis sa votez cu el la alegeri ! Ba mai mult a zis ca daca nu votez cu el o sa o dea afara de la locul de munca pe ficamea !
10
14
acasa cu tine viorele
13
3
VIORELE de nu spui cetatenilor ca RAJA are un proiect de 5 milioane de euro sa schimbe tevile si sa repare bazinele pe care consilierii ALDE la indemnul tau nu vor sa-l voteze santajand votul proiectului cu schimbatul viceprimarului DIA CU DIDA STAN.
19
3
Ionescu esti preocupat doar de certuri si atat. Mereu incercati sa aruncati cu noroi in altii, decat as faceti treaba...
14
3
Hai cu referendum si la Mangalia !!! Abia asteptam sa scapam de Radu Cristian !!
7
1
Primul referendum cu adevarat va avea loc in Eforie, in iunie sau septembrie .Candidatul Psd Virgil Negru.
3
2
Nadrag la azil cu el... ce mai vreti ma frate ati luat-o razna intelegeti ca populatia nu va mai vrea nici pe Nadrag, nice pe Bratianu la munca nu la intins mana numai la furat va sta gandul
9
12
Fie ca va fi Nadrag, Ionescu sau alt primar, lucrurile vor fi la fel, bine pentru ei, rau pentru noi. Sincer, nu inteleg ce vrea sa mai faca fostul primar, el ne-a aratat timp de 8 ani ca doar "pupincuristii" au loc la functii si atat. Nu te mai vrem Nadrag, oricat de mult te-ai zbate tu, ni s-a acrit si de tine, incearca sa intelegi odata. Daca ar fi dupa noi, niciunul nu ati fi, pentru ca toti sunteti o apa si-un pamant. Mereu arogantii cu relatii vor avea slujbe bune, iar restul vor fi slugariti de ei, de cei pe care ii puneti voi, primarii, in functii.
18
8
Hai cu referendum si la Cogealac!
10
2
Hai si cu referendum pentru Constanta! Nici PSD nici PNL nici PMP nu merita acest oras.
5
4
ai asfaltat 70% din strazile orasului pe un program al fostului primar Chirita. Vezi ca si tu telauzi cu munca altuia. Sigur te vor sprijini toti tiganii pe care i-ai umflat cu ajtoare...
10
12
Nu este el primar Luci Stancu si cu tasu conduce orasul, un paznic si un electrician. Rusine, chiar am crezut in tine.
18
2
De cand te-am ales si pana in prezent am avut parte numai de circ, nimic concret. Primarul trebie sa fie mediator de conflicte, nu sa le genereze. Pacat.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108