REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Putin anunță că lupta pentru Bahmut s-a terminat și le mulțumește mercenarilor Wagner

Putin anunță că lupta pentru Bahmut s-a terminat și le mulțumește mercenarilor Wagner

Ana Maria LIPAN 22 mai 2023 | 00:00 831

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a felicitat duminică pe militarii ruşi şi pe mercenarii din grupul Wagner pentru "eliberarea" oraşului Bahmut, pe care îl identifică cu numele său din perioada sovietică, Artiomovsk, relatează Reuters.

Putin anunta ca lupta pentru Bahmut s-a terminat si le multumeste mercenarilor Wagner

Într-un comunicat publicat pe site-ul Kremlinului, Putin afirmă că lupta - cea mai lungă din războiul de 15 luni - s-a încheiat cu victoria Rusiei şi că toţi cei care au excelat în tabăra rusă vor fi recompensaţi de stat. „Şeful statului a felicitat grupurile de asalt ale Wagner, precum şi membrii unităţilor Forţelor Armate Ruse care le-au furnizat sprijinul necesar şi acoperire pe flancuri, pentru încheierea operaţiunii de eliberare a Artiomovks”, se menţionează în comunicat.

„Toţi cei care s-a distins vor fi premiaţi de stat”, se mai menţionează în comunicat. Pe de altă parte, preşedintele ucrainean, despre care presa internaţională a scris că a părut să confirme pierderea Bahmut la summitul G7 de la Hiroshima, a retractat duminică prin purtătorul său de cuvânt. „Întrebarea jurnalistului: ruşii susţin că au cucerit Bahmut”, a scris Serhii Nikiforov pe Facebook.

„Răspunsul preşedintelui: Cred că nu”. „În acest mod, preşedintele a negat cucerirea Bahmut”, a adăugat Nikiforov în ucraineană, transmite digi24.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ne mancati kktul de putinisti mwisti !!!
3
0
Subscriu, la dracu cu UCRAINA si cu retardatul care isi da iar singur likeuri Sa ne ugi pla jegule
1
15
Partea PR0ASTA pentru rusi este ca URMEAZA CONTRAOFENSIVA DE PRIMAVARA A UCRAINEI. Partea si mai PR0ASTA pt. rusi este ca a mai ramas doar o saptamana din primavara. Ar fi ciudat ca rusii "sa piarda" BAHMUT dupa doar 2-3 zile dupa ce au anuntat cucerirea, nu-i asa? Cat despre "capturarea BAHMUTULUI", cautati imagini din BAHMUT! Considerati aia"captura"? Cu ce s-au ales rusii din BAHMUT, cu moloz, caramizi? Macar vor scapa cativa orci din Siberia de WC-ul de lemn din fundul curtii. Il vor face din caramizi. Cand eram mai tanar am vazut un film, parca "The Old Man And The Sea" se numea. Mosul cu barca a prins CEL MAI MARE PESTE DIN VIATA SA, un PESTE SPADA GIGANT. Funiile i-au taitat palmele, i-au facut rani adanci, dar pana sa-l aduca la mal, rechinii i-au mancat tot pestele si a ramas doar scheletul. La sfarsit mosul ajunge acasa obosit si dupa tot efortul s-a ales cu nimic. Filmul se termina cu scena in care mosul ajunge in patul sau si moare cu inima franta... Asa sfarseste si Putin!
32
2
Sa le dam mwuie tuturor admiratorilor rusi. De la copii, frati , persoane dragi. Sa va mwuim pe toti. Va uraste toata planeta pisatzilor.
29
9
Mue UCRAINA
10
34
cucerit un fost oras. Acum acolo este ruina. Iata civilizatia rusa!
30
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468