REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Putin tună și fulgeră după atacul de la Briansk: 'Îi vom stoarce!'

Putin tună și fulgeră după atacul de la Briansk: 'Îi vom stoarce!'

Valentina CAMARA 3 martie 2023 | 00:00 403

„Îi vom stoarce”, e promisiunea lui Vladimir Putin, după atacul de la Briansk. Președintele rus a calificat evenimentele de joi din regiunea Bryansk drept un „atac terorist”.

Putin tuna si fulgera dupa atacul de la Briansk: 'ii vom stoarce!'

Context: Potrivit Moscovei, joi, „sabotori ucraineni” s-au infiltrat joi în două sate din regiunea Briansk, de la graniţa cu Ucraina şi Belarus, iar FSB şi Garda Naţională desfăşoară „o operaţiune de eliminare” cu care Vladimir Putin este ţinut permanent la curent. Cel puțin o persoană a fost ucisă în urma atacului.

„Un alt act terorist, o altă crimă", a rezumat Putin, relatează Interfax. „Au pătruns în zona de frontieră, unde au deschis focul asupra civililor. Am văzut că era o mașină civilă, am văzut că acolo stăteau civili și copii", a spus el. "Astfel de oameni au fost cei care și-au stabilit sarcina de a ne priva de memoria istorică, privându-ne de istoria noastră, privându-ne de tradițiile, limba noastră", a spus Putin.

"Aceasta este violența, adevărata crimă este comisă de neo-naziști, pe care tocmai i-am menționat, și de proprietarii lor. Sunt sigur că aceiași proprietari nu-și vor aminti crima de astăzi din regiunea Bryansk, nimeni nu o va acorda atenție", a declarat președintele rus. "Dar repet din nou: nu vor reuși, îi vom stoarce", a subliniat Putin.

Putin și-a schimbat agenda

Liderul de la Kremlin și-a anulat evenimentele joi, după atacul de la Briansk. Agenția rusă de știri de stat RIA Novosti a relatat pe canalul său Telegram că purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat, în briefingul său de presă zilnic, că președintele rus Vladimir Putin a anulat o călătorie planificată în Stavropol "din cauza situației din regiunea Briansk".

Ucraina neagă

De cealaltă parte, Ucraina susține că nu a organizat ea un astfel de atac, ci ar fi vorba despre sabotori „ruși”. Mișcarea partizană din Federația Rusă devine din ce în ce mai puternică, susține Mihailo Podoliak, consilier al şefului administraţiei prezidenţiale de la Kiev, după atacul de la Briansk, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu mult kkt in gat !!! Ca sa poti inghiti si antidotul : Mwistul putin.
2
0
Nici o problema,teroristii ucraineni si tradatorii rusi infiltrati vor plati cu varf si indesat toate porcariile pe care le-au facut. Nu mai aveti scapare blestematilor! O sa va ingropam in groapa pe care ati sapat-o pentru altii! Nationalistii lu' rahat...sunteti niste boarfe ordinare ca totii psihopatii fascisti-legionari! Din fericire,Rusia are singurul antidot pentru voi!
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468