REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Radu a turbat de nervi: Sunt traseişti, mizerabili, fac trafic de influenţă

Radu a turbat de nervi: Sunt traseişti, mizerabili, fac trafic de influenţă

Replica API 7 noiembrie 2015 | 00:00 193

Acuzat că a fugit din şedinţa Consiliului Local Mangalia,

Acuzat că a fugit din şedinţa Consiliului Local Mangalia,

Cristian Radu

Social-democraţii mangalioţi au ieşit la atac! Aceştia au transmis un comunicat de presă prin care au acuzat că „primarul Radu Cristian a fugit din şedinţa Consiliului Local!”. „În cadrul şedintei ordinare a Consiliului Local Mangalia din data de 06.11.2015, primarul Radu Cristian, pus în situaţia de a răspunde de stadiul executării lucrărilor la patru proiecte europene, a părăsit sala de şedinte şi a promis că nu va mai participa la nici o şedinţă a Consiliului Local Mangalia, în viitor.

Incompetenţa şi proasta gestionare a implementării proiectelor sus-menţionate de către aparatul executiv ne-au adus în situaţia nefinalizării proiectelor până la data limită de 31.12.2015 şi, implicit, la pierderea sumelor alocate din fondurile europene. Această situaţie implica necesitatea finalizării acestor proiecte cu bani de la bugetul local, bani ce urmează a fi contractaţi printr-un împrumut de 40 milioane lei. Finalizarea proiectelor europene după data de 31.12.2015 din acest împrumut va aduce Primăria Mangalia în incapacitate de plată, implicit în stare de faliment.

Consilierii PSD Mangalia nu vor să fie părtaşi la falimentul oraşului, provocat de incompetenţa primarului Radu Cristian, şi nu au votat pentru contractarea acestui împrumut”, au transmis social-democraţii, prin intermediul unui comunicat de presă. Prin intermediul aceluiaşi comunicat, PSD Mangalia mai transmite: „Solicităm public primarului municipiului Mangalia să renunţe la abuzurile făcute de administraţia locală, prin care cetăţenii oraşului sunt impiedicaţi să genereze investiţii, refuzând eliberarea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire conform legii”. Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a reacţionat dur faţă de comunicatul de presă al PSD!

„Consilierii PSD - de fapt acei traseişti care au trecut prin vreo patru partide - dezinformează. Eu nu fug de răspundere. Există înregistrare din şedinţă, în care se vede cum traseiştii politici îşi fac campanie cu atacuri sub centură şi atitudine de mahala. La un moment dat le-am spus că plec pe şantiere, pentru că stăteam de o oră şi nu începea şedinţa. Era clar că aveau o problemă cu mine. Sunt oameni care nu au făcut nimic, care văd că proiectele sunt în linie dreaptă şi sunt disperaţi din acest motiv. Sunt disperaţi pentru că în câteva luni probabil nu vor mai avea statutul de consilieri. Le-am dat asigurări că proiectele vor fi gata.

Dacă îi interesa situaţia proiectelor, mergeau să vadă şantierele, dar este clar că nici măcar nu au fost, altfel ar fi ştiut”, a spus Cristian Radu. „La momentul potrivit, voi informa opinia publică cu privire la interesele acestor consilieri. Sunt nişte mizerabili care încearcă să profite de oamenii din Mangalia, care în Consiliul Local s-au ocupat de trafic de influenţă şi să-şi rezolve propriile interese. Stau ca liliecii agăţaţi de perdele în Consiliul Local!”, a tunat edilul.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108