REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Radu Mazăre a dispărut de pe lista MOST WANTED: explicațiile Poliției Române

Radu Mazăre a dispărut de pe lista MOST WANTED: explicațiile Poliției Române

Replica API 31 decembrie 2018 | 00:50 433

Fostul primar al Constanţei a fugit din România, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017. Radu Mazăre a anunţat că a solicitat azil politic în Madagascar, ţară unde acesta are şi unele afaceri.

„În jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat aflat în control judiciar, in baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie si Justiţie, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă”, suna anunţul IPJ Constanţa din urmă cu un an. În aceeaşi zi, în România apărea o scrisoare transmisă de Mazăre în care menţiona că este „o ţintă politică a Statului Paralel…Atunci când în România va există o justiţie reală, mă voi întoarce”.

Deşi au trecut 365 de zile de la acest eveniment, Radu Mazăre nu apare pe lista „Most Wanted” (persoane urmărite) de pe site-ul Poliţiei Române, listă pe care apar, printre alţii, Avraham Morgenstern, Elan Schwartzenberg, Gabriel Popoviciu, Attlia Marko. În acelaşi loc erau, până de curând, postate semnalmentele şi fotografiile Elenei Udrea şi ale Alinei Bica, scrie Adevărul, citat de stiripesurse.ro.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin intermediul subcomisarului de poliţie Olga Menaev, a transmis că „pagina Persoane Urmărite de pe site-ul de internet al Poliţiei Române nu este o bază de date, detaliile persoanelor care apar pe pagină au fost publicate în scopul de a se obţine informaţii în vederea depistării/localizării acestora, iar criteriile în baza cărora sunt selecţionate aceste persoane sunt stabilite prin dispoziţii interne care au caracter confidenţial.” În plus, susţin reprezentanţii IGPR, fostul primar al Constanţei a fost localizat pe teritoriul statului Madagascar, existând informaţii despre acest lucru, chiar înainte de a fi dat în urmărire. Totodată, poliţiştii spun că Radu Mazăre a fost dat în urmărire naţională la data de 10.01.2018, în baza mandatului de arestare preventivă emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar în urmărire internaţională la data de 11.01.2018.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Broskoi sugea-mi-ai un intelegi tu ce, LATRAU e cateaua de ma-ta. Cu cratima.
0
1
tiganu-i tigan in ferentari ca si-n c-ta si in madagascar,calca pe bec si acolo si ne trimit lemurienii pielea cioroiului nostru frumos sarata si uscata
5
0
Numa' LATRAI...
1
1
Sa-i fie soarta de rezident pe viata in vreun Henri Coanda din Madagascar, ca mult bine si progres a adus Constantei si copiilor buni din ea, azi imigrati prin State, Canada sau UK.
6
1
multa muie cu cacat satana de spagoveanu !!! Aceeasi muie hotul mazare !!! Muie dragnea, muie pesede !!!
6
1
Il vom judeca noi stati fara griji!Facem cheta si tot platim pe cineva sa l impiedice
5
0
Firme din constanta dona lui mazare fortat alimente care le dona la putregaie si lua voturi de la ei
7
2
Bv nene...asa e..si kktul de primar otoman de la tuzla e sustinut de hotul.asta de popa
4
1
Radu Mazare este cu 10 clase peste Fagadau . Comparati Constanta si Mamaia in cele doua perioade . Daca vine , Radu castiga detasat alegerile .
5
9
Constanta a ajuns sa planga dupa Radu Mazare chiar daca in comentarii va cacati pe voi in realitate este ca era mult mai bine cu el decat cu rablamentul asta de acum
13
11
Sambaaaaaaq
4
2
Se prea poate ca personalitatile din jurul lui mazare care apar in foto sa fi facut o ciorbita la foc domol cu gust de cocalar din bietul mazare.Probabil daca o sa-i intrebati o sa va spuna si cate portii au servit.Cautarile lui mazare continua la reteta de supa de oase....
9
1
A scapat ce va mai cacati pe voi? Asa cum au scapat si matracucile din costa rica si ceilalto infractori romani. Asa vor scapa toti!
23
1
A furat si tradat mai rau ca tiganii, merita impuscat. Cand furi sume enorme si risti sa-ti distrugi propriul neam meriti tratament ca un cane
26
2
adevaratule Radu Mazare!!! De mana cu Nicusor si Sorin!!!
18
3
A vandut tot terenu din ct si parch tabacarie
22
2
Il doare in dos pe mazare de voi dezastru a lasat in urma lui
21
5
La primarie , nu aveam asemenea prostanaci infatuati viceprimari, dc era mazare nu prindea Babuinul de Babu nici postul de femeie de servici in primarie. Radule a distrus orasul Fagabou asta cu Babuinul lui spagar, macar tu le faceai cu cap si mai faceai si ceva, dar boul asta de acum nu face nimic si le face si prin gura mare Babu laudarosul cu frasu actionar si intermediar de spaga. DNA verificati cu cine are contracte frasu lui babu si prin ce presiune si unde se duc banii dupa ce ii scoate din banca ....
24
2
Mazare - presedintele Romaniei!!!!!!
20
15
Facem referendum?
11
4
La multi ani si tie Radule! Sa ai un an 2019 cum ti-l doresti!
10
18
desi detest profund acest personaj,cred ca dupa ce-l albesc astia din''justitia''romaneasca,are sanse foarte mari sa fie reales primar-bineinteles daca revine in Romania.La cati imbecili inca avem in Constanta nu ar fi nimic s.f sa-l revedem pe guevarra iar drogat intre curve in Mamaia.
40
4
Sa ma sugeti toti!!
6
23
FORZA MAZARE
13
22
Mazare sa faca puscarie!
22
12
Radu Stefan. Multumim pentru urari!
18
8
Il fac astia scapat si pe scofalcit, cat de curand.
18
2
Dragii mei constanteni, va doresc un An Nou 2019 mai bun , cu sanatate si spor in toate. Eu sunt bine, ceea ce va doresc si voua. Al vostru - Radu Stefan
27
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272