REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Radu Mazăre vrea să-şi serbeze ziua în puşcărie. Cine sunt invitaţii!

Radu Mazăre vrea să-şi serbeze ziua în puşcărie. Cine sunt invitaţii!

Replica API 14 iunie 2019 | 00:12 1088

Mama lui Radu Mazăre şi-a vizitat fiul la Penitenciarul Rahova. După vizită, aceasta a făcut mai multe declaraţii referitoare la cununia ce va avea loc cu Roxana, dar a anunţat şi faptul că, de luna viitoare, fiul ei ar putea merge la muncă. "Este priceput şi dichisit", spune mama fostului primar al Constanţei.

Ce-i spune mama lui Radu Mazăre fiului ei atunci când îl vizitează şi ce-i răspunde fostul edil? "Îl încurajez, îi spun că o să treacă, el îmi urează sănătate".

Mama fostului primar a făcut declaraţii şi cu privire la cununia care va avea loc în penitenciar. Ea a precizat că şi-ar fi dorit să-i aducă la nuntă vinul pe care tată lui l-a păstrat special pentru momentul în care Radu Mazărea vrea să se însoare, însă nu a primit acordul. "Roxana vine la sfârşitul lunii în ţară. Nu am ce să-ia duc la nuntă. Soţul meu, în 1975, când Radu avea 7 ani, a pus vin în sticle şi pe etichetă a scris că se va deschide la nunta lui Radu. L-am întrebat dacă pot face cerere de aprobarea să deschidă o sticlă, nu se poate", a spus mama lui Mazăre. Cât despre naşi, aceasta spune că nu ştie, exact, cine vor fi. Radu Mazăre îşi doreşte pe cineva, însă nu a dezvăluit numele.

Pe 5 iulie, Radu Mazăre îşi va serba ziua de naştere şi, tot atunci, cel mai probabil va avea loc şi nunta. "Pe 5 iulie e ziua lui şi vrea să o serbăm, dacă se poate cu toţii că, de regulă, intră două persoane la vizită. Vor fi fraţii lui, eu, fiul lui şi Roxana, stăm la masă faţă în faţă, nu ne privim prin geam ca acum", a mai dezvăluit mama fostului edil completând, totodată că "am lucrat mult de-a lungul anilor cu el, să se însoare. Dar, lumea s-a schimbat. Tinerii nu mai pot pun preţ pe hârtia aceea. Nepoţi am, doi: un băiat, Răducu, şi o fetiţă, de la Alexandru, acum, nu ştiu ce să zic, dacă vor face un copil. Cred că o şi iubeşte (n.red.pe Roxana), că sunt împreună de ani de zile. E o fată foarte bună. îi mulţumesc că-i alături de el acum, în situaţia grea. E de apreciat, nu multe ar face asta, la perspectiva pe care o are Radu, condamnat la 9 ani cu închisoare. O iubeşte, dar o şi respectă. A vrut să facă un gest care să compenseze această dăruire a Roxanei".

La vizită, Radu Mazăre nu are voie să primească mâncare gătite, sunt nişte reguli stricte pe care vizitatorii trebuie să le respecte. Aşa că, mama lui i-a adus câteva alimente cumpărate de la un producător, musai etichetate. "De mâncare i-aş fi adus de toate şi l-aş fi răsfăţat, dar nu am voie. Totul trebuie cu ambalajul producătorului, şi ştampila. Nu pot să-i aduc nimic. Am cumpărat direct de la producător mezeluri, produse care ţin. I-aş fi făcut prăjiturele, mâncăruri care-i plac",a spus mama lui Mazăre. Întrebată cum îşi ocupă fiul ei timpul în puşcărie, ea a răspuns: "Citeşte, la televizor se uită mai puţin, cei cu care e acum în cameră sunt turci şi se uită la seriale turceşti. Lui nu-i plac. Nu intră în contact cu foarte multă lume. Ca să iasă afară, e un perimetru mic, se învârte în cerc două ore, nu are cum să facă mişcare, ar face exerciţii, dar nu mai are cum să facă asta. S-ar putea, de săptămâna viitoare să se ducă la muncă...e foarte priceput, este îndemânatic şi dichisit",a conchis mama lui Radu Mazăre.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa I faca iubita costum de puscarias stilizat cu Pietre si tinte..si sa i aduca si un car...iar ea niste pene pe spate...asa sa apara la nunta
1
0
Unde se mai da cu zmeul ? Circul continua la puscarie ---oare mama nu-si da seama cit de caraghiosi sint ?
3
1
Radu , Casa de piatra si multi copii !! te astept dupa eliberare sa bem un Vin bun , muzica si femei frumoase. Nu te lasa
2
2
Invitatil si pe boca pruia roberta calu si toate nebunele
2
0
LUTE,IPSE,MARCU,ANTON,MELEACA SA VA DEA MUIE DE LA CEL CU TATA IN GURA PANA LA CEL CU BARBA SURA SI SA NE SUGETI LA DOAMNA PULA PANA NU MAI RAMANE NIMIC PE TEAVA PULII.
2
0
Problema e ca patachina asta nu va sta sigur 9 ani la mititica, insa ce ma doare mai mult e ca ramane cu banii furati,prejudiciul cand il recuperam?cu ce ne incalzeste ca face el cativa ani la inchisoare, daca se intoarce la meleoanele lui de euro cand iese?cartierul de tigani tot acolo ramane, e plin de mizeria acestor plosnite, nimic nu ne mai reda noua linistea cartierului, sa sufere cat suferim si noi, cei afectati de plosnitele din HC..a distrus orasul,mizerabilul..karma isi face datoria
4
1
O familie de derbedei de cea mai joasa speta.
5
1
Mai-mai sa-mi curga o lacrima din p..la, de emotie. Ziar de litera a III Sa ii invite pe Fagadau si pe toti machidonii jegosi cu care au facut combinatii de au distrus orasul asta, daca se poate sa ramana acolo.Un hot ordinar care vrea sa ne induioseze. Siktir !
7
1
Va avea cateva aniversari din astea.
7
1
Sa ii invite pe Fagadau si pe toti machidonii jegosi cu care au facut combinatii de au distrus orasul asta, daca se poate sa ramana acolo.
7
1
La multi cu executare ! Familia ta de hoti sa te urmeze! Constanta te uraste. Colegii de partid si tovarasii de hotii te-au parasit. O sa ai zile grele. Degeaba mata securista i-ti face fan cu banii de haram.
10
1
Invitatii sunt boca pruia si toti traficanti de carne macra
2
1
PARAZITII DE ZIUA TAAAA
10
1
As dori sa ma slobozesc in fata patronului acestui ziar patron un nenorocit o saracie as dori sa ma slobesc in terasa lui morris as dori sa imi borasc pula in penele lui de pe spate a acestei egrete ce te dai asa smecher luati as chilotii aia tetra albi 3 la 10 lei in pula de techea berchea esti fix pula belita retardatule
10
3
Prea multa atentie pt un hot. Pe toate canalele apare mazare. Prea mult
14
1
Muye cu kakat mazare. Te n gura de poponaut. Astia de la replica nu au altceva de scris
17
1
Imi lasa impresia ca se distreaza mai bine la parnaie decat afara....n am auzit de nunta, onomastica cat timp a fost liber....inseamna ca i place
25
1
Sa sugi pula de ziua ta.....da da
15
1
da foarte priceput cum a facut el sa dispara bugetele orasului si inca si taxele inventate fara urma ,priceput ce mai
16
1
so ia pe lizeta,
18
2
Drogalau de Mazare are atac de panica, du-i niste prafuri de pe atelierelor, sa-i treaca sevrajul. de atata tras pe nas coca are narile de magar
15
1
Tanti Gabi, ia-o si pe prietena ta buna in furaciuni, Coca - Paraschiva Barbu la nunta cocoselului. Sa va obisnuiti cu ambientul, ca urmati !
22
1
Da ma,ai si tu o mama,frati,copil,nevasta,prieteni si o gaura de peste 100.000.000.euro data de tine si grupul tau infractional primariei Constanta si Statului Roman.Mars javra unde erau ma semtimentele astea cand te credeai stapanul orasului Constanta pentru ca din cate cunosc nu ai primit Constanta mostenire de la mata asta care invoca acum sentimentele umane.
22
1
Mamaie, credeai ca e la spa? A facut destula miscare. O linie trebuia sa-i duci. Hai, la multi ani, cu executare!
24
1
Penibilii acestia vor face o telenovela intreaga timp de cel putin 10 ani cat o sa stea mazare la mititica. Asteptam cu nerabdare, noi constantenii, sentintele si pentru celelalte dosare. La multi ani, domnule primar!
24
1
De ziua ta sa ne sughi pla
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272