REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raed Arafat ne avertizează: 'Putem ajunge la măsuri mai dure pentru carantinare'

Raed Arafat ne avertizează: 'Putem ajunge la măsuri mai dure pentru carantinare'

Replica API 4 aprilie 2020 | 09:26 1432

Raed Arafat îi avertizează pe români și spune că dacă populația nu înțelege măsurile luate de autorități, riscul e să apară focare pe care nu le poate controla.

”Lumea trebuie să înțeleagă că avem o echipă care lucrează zi și noapte. Munca nu se poate opri. Vrem să reușim să limită un pic impactul. Actorul principal, actorul nostru, e populația. Dacă populația nu înțelege măsurile pe care le luăm, riscul e să apară focare pe care nu le putem controla. Așa putem ajunge la măsuri mai dure pentru carantinare.

Sunt deja măsuri de distanțare socială luate. Am fost printre cei care au luat măsurile mult mai repede ca alte țări în comparație cu numărul cazurilor. Acest lucru ne-a ajutat să se prelungească perioada în care apar cazurile mai multe.

E foarte mult de făcut încă. În ultimele săptămâni nu cred că pleacă cineva mai devreme de ora 23:00-00:00. E realitatea situației. Nu e propagandă.”, a spus Raed Arafat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
masuri mai dure.
1
0
Granitele trebuiau inchise inca din luna februarie 2020! De Paste, asta e.. anul asta va fi asa..., nu dati drumul bisericilor, cum vrea popo-spagarul-tembelul-infractor de teodosie! Ciorile intrate in tara, ca asa a vrut muie pnl, sa fie amendate daca stau mai mult de 3 inaripate in stol!... e simplu, Politia nu mai amendati pensionari amarati, amendati tiganii si tigancile infractoare aterizate din tarile unde au fost la furat, curvasarit si cersit! Hai, la treaba!
2
0
Posteaza numai aiureli.. Daca vreti sa o merliti voi si familiile voastre iesiti si adunativa gramada..
0
3
BA, ARAFATE, da o data restrictii f dure. Ronaul stie numai de bici
0
1
Ne poate spune nea arafat, cat tine carantina? Pai, atunci lasa-ne sa muncim. Diferenta e ca matale esti platit de stat si noi gastigam daca producem. Va e usor sa ne catantinati si ne bagati in datorii dupa faliment. Sunt de acord, sa ma bagi in carantina, si promit ca stau numai in casa, daca imi asiguri macar jumatate din salariul lui matale! Sti cum se zice, ala satul, nu-l va intelege pe al flamand. Nu sti ce poate sa faca foamea din om. Atunci sa vedem cine raspunde de consecinte. Iti asumi matale?
2
0
Am vazut rezultatul muncii voastre. La Colectiv.
3
3
Sa ramana doar Tvr si atunci sa vezi manipulare prin minciuna pentru ca la asta au doctorat angajati Tvr.
1
0
Nu am cuvinte sa-l caracterizez pe acest ,nu pot al numi om, mai tineti minte ce spunea kktul asta cu tragedia de la COLECTIV,DE CE NU RASPUNDE PENAL ? NIMENI NU-I FACE NIMIC? ORGANELE ABILITATE DE CE TAC ? CINE IL PROTEJEAZA ? ORICINE DACA ERA IN LOCUL LUI ,PANA ACUM ERA DEJA IN INCHISOARE . DIN CAUZA LUI AU MURIT OAMENI CE PUTEAU FI SALVATI. CE DRACU SA MAI SPUN DE UDREA ASPIRINA SAU DE BICA ?
6
2
Erou national
3
7
Da. Sa inchideti televiziunile si angajatii sa stea in carantina. Doar Tvr 1 sa functioneze
6
3
care nu se vor respecta...
5
0
pe data de 11 martie ati spus sa stam in casa 14 zile. am stat. acum iesim? de ce nu ati spus de la inceput: stati in casa 2 luni!
7
7
ne futeti aiurea pe noi care am stat sa ne uitam in gura voastra,personal am bifat mai mult de 14 zile de izolare asata in timp ce voi guvernul lui malai mare,importati boala zilnic,sute de mii de infectii fiind incurajati sa revina,ba le puneti si avioane la dispozitie,pana cand mai prelungiti starea asta idioata ca si seful vostru
21
0
Nu este nici o solutie sa stam in case precum sobolanii. Distrugerea economiei poate avea un impart mai devastator de 10 ori decat prostia asta de virus. Si asa ne imbolnavim chiar daca stam in case...chiar daca nu. Relaxati carantina asta sefilor...ca intram in colaps financiar.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108