REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raed Arafat, șeful DSU: „Încă nu am ajuns la vârful pandemiei“

Raed Arafat, șeful DSU: „Încă nu am ajuns la vârful pandemiei“

Replica API 9 mai 2020 | 00:00 1021

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, susține că România NU a atins încă vârful pandemiei de COVID-19, motiv pentru care le cere românilor să păstreze, în continuare, măsurile de distanțare socială.

Raed Arafat

foto Libertatea

„Încă nu am ajuns la vârful pandemiei. Încă nu avem o scădere a numărului de cazuri. Depinde numai de noi, astfel încât situația să fie sub control

Să facem tot posibil să ținem sub control pandemie, cu toate masurile de relaxare care vor veni.

E important să purtăm măști în spațiul public închis.

Dacă măsurile de distanțare vor fi respectate și în perioada următoare, vom putea să ținem situația sub control, până vom vedea ce va fi în toamnă”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat a mai spus că, în prezent, NU este niciun haos în sistemul medical. Reacția acestuia vine după ce mai mulți pacienți infectați cu noul tip de coronavirus au fost mutați la Spitalul din RM Sărat, astfel încât să fie păstrate locuri libere pentru pacienții noi la unitățile medicale supraaglomerate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti politicieni si toate stiristele de la TV cu stiri alarmiste din ora in ora sa fie trasi in teapa in Piata Victoriei si nu se mai raspandeste COVID.
3
0
Daca cei mai destepti specialist ai planetei spun ca e nasol,ma cam pis pe cei care se iau de Arafat,care doar a incercat sa spuna prostilor sa se pazeasca. La urma urmei cine vrea sa-si assume imbolnavirea ar trebui sa fie liber sa o faca,cu conditia sa nu interactioneze cu ceilalti care nu vor si sa nu aiba pretentii la ingrijiri medicale speciale,doar ca sunt ei cu tupeu. Vrei sa sari de pe bloc,sa crapi de Corona,sa te spanzuri,e fix treaba ta,nu ma pune sa te applaud sau sa te laud ca ai fi destept si cool.
0
1
Aveti vreun studiu care sa dovedeasca eficienta botnitei?inafara de cel estoric?Ca pe ala ne pisam ca pe vrajeala de PHARMAKIA ca pe magie te pisi mereu!SA RESIPIRE MA-TA Co2 mai mult si vezi poate pleci mai repede securit bashit ca esti aici din facultate ai schimbat la sefi si ai scris la rapoarte de ne ai plictisit!MASCA ESTE UNA ,ESTE CE AM AVUT PESTE OCHII ATATIA ANI IN MAGIA VOASTRA SI IN ILUZIA LIBERTATII! VA SCOATE TRUMP LA LUMINA saptamana viitoare o sa fie DOMINO cu mai putine piese
4
0
Sefu am si eu o intrebare si daca ai tupeu scriemi tot aici Citi medici epidimiologi ai cind esi la vrajala linga tine ca trebuia sa ai cel putin 10 ca treaba ta este alta cu situatii de urgenta salvare in caz de cutremure acidente alo baiat l-ai lucrat pe Cercel trebuia sa ai 10 cercei linga tine sa te invete dar nu suporti exzact ca iohanis peste o saptamina osa fie si guvernator
2
0
Romania nu a ajuns si nici nu o sa ajunga varful pandemiei.S-a vazut si se vede,este doar o minciuna.
5
0
ce daca n am ajuns, eu zic sa organizam alegeri anticipate sa ajunga si PNL si USR la ciolan cat mai repede
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108