REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raed Areafat, atac devastator la adresa Oliviei Steer după publicarea rețetelor anitigripă - Sunt iresponsabile, nu se bazează pe nimic ştiinţific

Raed Areafat, atac devastator la adresa Oliviei Steer după publicarea rețetelor anitigripă - Sunt iresponsabile, nu se bazează pe nimic ştiinţific

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 215

În timp ce autoritățile au declarat epidemie de gripă în România și i-au îndemnat pe oameni să se vaccineze, Olivia Steer a publicat, pe pagina personală de Facebook, o rețetă naturistă pe care o consideră o alternativă la vaccinul antigripal, scrie realitatea.net, conform stiripesurse.ro.

Recent, Raed Arafat a reacţionat după declarațiile soției lui Andi Moisescu.

“Sunt iresponsabile, nu se bazează pe nimic ştiinţific când vii şi recomanzi usturoi şi ceapă pentru prevenirea gripei. Da, sunt alimente care sunt sănătoase, dar asta nu înseamnă că previn gripa, cum previne vaccinul", a spus Arafat, la un post TV.

"Vaccinul duce la crearea unor anticorpi care combat virusul când intră în corpul uman. Usturoiul şi ceapa nu fac aşa ceva. Şi dacă cineva pretinde că ele fac aşa ceva, trebuie să probeze acest lucru ştiinţific. Nu e suficient să fii o persoană cunoscută public şi înseamnă că orice zici, e corect.

Deci, trebuie să ai probe, trebuie să ai justificări, trebuie să ai argument. În momentul în care nu se mai vaccinează oamenii şi în momentul în care majoritatea populaţiei nu se mai vaccinează, atunci încep să apară epidemiile grave şi încep să apară decesele într-un număr foarte mare. Vaccinurile, până acum, au salvat sute de mii de vieţi şi au prevenit milioane de îmbolnăviri, de foarte multe boli", explică acesta.

"Cine vine şi spune că vaccinurile nu sunt bune, înseamnă că el sau ea, neagă evidenţa de sute de ani, de peste o sută de ani, care arată diferenţa dintre când nu erau vaccinurile şi acum, când sunt vaccinurile.

Vaccinul poate preveni o îmbolnăvire gravă. Chiar dacă te vaccinezi şi totuşi răceşti sau faci o formă de răceală mai uşoară, este mult mai bine decât să faci gripă în forma sa agravată şi să ajungi, într-adevăr, să fii internat, să fii pus în terapie intensivă şi poţi să îţi pierzi viaţa. Deci, vaccinul are un efect de prevenire dovedit ştiinţific şi trebuie acest lucru să fie luat în considerare”, a adăugat Arafat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu fato cu nume de maslina ia dute tu la concursuri de miss ca nu arati rau si lasai sa vorbeasca pe alti care cunosc.
1
2
S-o impuste cineva pe proasta asta!!!
0
2
un caine stricat la mate... scotea parerea idioatei asteia despre "vaccin" pe baza de usturoi si ceapa. Si opiniile politice ale lui Tudor Chirila.
0
2
sunteti doar niste oi proaste ce ascultati de un cioban arab cu crucea pe dos.Olivia Ster ar trebui sa fie ministrul sanatatii pentru cat adevar va spune oilor!
1
4
Cel mai bun vaccin - bivalent usturoi si tuica ghe prune. Inainte oamenii mureau pt ca duceau o viata mizera erau prost hraniti si aveau un sistem imunitar scazut si pe de alta parte igiena era precara sau lipsea cu desavarsire. Vorba Dr. Cercel care sper ca are diploma in regula - apa si sapunul fac cat 100 de doctori insirati unul langa altul. Vaccinurile o fi bune daca contin ce trebuie - dupa cazul Hexifarma si multe alte cazuri asemanatoare mai poti avea incredere? Garanteaza Dr. Arafat - care sper ca are diploma in regula - ca fiecare doza de vaccin contine ce trebuie?
4
4
Ce aveti cu tuta? Daca barbate-sau face reclama la selgros va trimite tuta sa faceti vanzare acolo.Sa bagati ceapa,usturoi si toate condimentele ca sa scapati de bani si de gripa...
6
3
Vaccinurile sunt bune DOAR CELE CU INGREDIENTE STIUTE FACUTE DE INSTITUTUL CANTACUZINO DIN ROMANIA PE CARE SMECHERII CU AFACERI DE IMPORT DE MEDICAMENTE L-AU INCHIS. NU SUNT BUNE VACCINURILE DIN STRAINATATE CARE DUC DE FAPT LA INFERTILITATE SI CONTROLUL NATALITATII SI MODIFICAREA GENETICA A POPULATIEI, A CELOR CE NU AU FOST ALESI SA LI SE ASIGURE SI ANTIGENUL . Doar un numar limitat de oameni au antigenul si distribuie sub forma mascata modificatori de ADN prin vaccinuri si aer prin complicitatea guvernelor. Uitati-va pe cerul Constantei cum se fac celebrele ,,chem trails"
8
2
Patronii din presa care publica orice zice vreo panarama facuta vedeta tot de ei, ar trebui arestati. Orice fufa isi permite sa emita pareri de natura medicala,cu toate ca nu are studii medicale. E la fel ca doctorul care opera fara sa fie doctor.Au ajuns toti imbecilii sa se creada doctori in vaccinuri, in imunizari, in sanatate.Nu mai publicati nimic daca persoana nu are facultate de medicina sau farmacie.S-a ajuns prea departe datorita media corupta. Datorita manipularii oamenilor cu ajutorul acestor proaste, au ajuns sa moara. In presa lucreaza oameni fara educatie, care nu stiu sa discear
8
1
Sa manance ea doar ceapa si usturoi ca sa se imbolnaveasca de gripa ! Din cauza unor destepte cum e asta , au murit 93 de oameni pana acum !
10
1
Dar pe tine de ce nu te aresteaza imbecilule?
2
13
DE CE NU O ARESTEAZA PE ASTA.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108