REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RAJA face un ultim apel către datornici să încheie convenţiile de facturare individuală

RAJA face un ultim apel către datornici să încheie convenţiile de facturare individuală

Replica API 19 februarie 2013 | 00:00 474

Din 26 februarie încep debranşările, fără nici un alt preaviz

Din 26 februarie încep debranşările, fără nici un alt preaviz

SC Regia Autonomă Judeţeană de Apă Constanţa invită reprezentanţii asociaţiilor debitoare la încheierea convenţiilor de facturare individuală, pentru evitarea debranşărilor. La ora actuală, SC RAJA SA Constanţa spune că este obligată să recurgă la măsura drastică de debranşare a asociaţiilor pentru recuperarea creanţelor. Cele mai mari debite, dar şi întârzieri la plata facturilor de la nivelul asociaţiilor/blocurilor se înregistrează în Năvodari, Medgidia şi Cernavodă.

"Pentru recuperarea creanţelor de la asociaţiile din aceste oraşe, SC RAJA SA a întreprins toate măsurile legale. Mai mult, de aproape trei ani, periodic au fost organizate diverse întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor pentru încheierea convenţiilor de facturare individuală, întâlniri la care au participat şi reprezentanţii primăriilor. Pe lângă transmiterea de zeci de invitaţii către asociaţii pentru încheierea acestor convenţii, au fost organizate şi acţiuni, în cadrul cărora reprezentanţii RAJA s-au deplasat în teren şi au avut întâlniri cu proprietarii de apartamente din cadrul asociaţiilor debitoare. Tocmai pentru a putea discuta cu cât mai mulţi proprietari de apartamente, aceste acţiuni, s-au desfăşurat în special seara, după ora 17.00, şi uneori chiar şi până la ora 22.30. În plus, SC RAJA SA a desfăşurat în ultimul an o campanie permanentă în presa locală pentru încheierea convenţiilor de facturare individuală. Din păcate, eforturile nu au avut efectul scontat", transmit reprezentanţii RAJA, prin intermediul unui comunicat remis redacţiei. Conform aceluiaşi comunicat, la Năvodari, din cele 231 de asociaţii doar 27 au încheiat convenţii de facturare individuală, iar la Medgidia şi Cernavodă, procentul este mult mai mic, în situaţia în care săptămânal sunt avizate pentru debranşare chiar şi peste 100 de asociaţii din cele trei oraşe. Astfel, la ora actuală, sute de asociaţii/blocuri din cele trei localităţi au fost avizate pentru debranşare în această perioadă. "Având în vedere intervenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, SC RAJA SA dă dovadă încă o dată de înţelegere şi invită în această perioadă, 19 - 25 februarie 2013, reprezentanţii asociaţiilor debitoare la încheierea convenţiilor de facturare individuală. Cei interesaţi de încheierea acestor convenţii trebuie să ştie că reprezentanţii juridici ai RAJA din cele trei oraşe vor lucra în această perioadă, inclusiv sâmbăta şi duminica, începând de dimineaţă de la ora 08.00 şi până seara la ora 20.00, la următoarele adrese: Medgidia: strada Tudor Vladimirescu, nr. 13; Cernavodă: strada Unirii, nr.17; Năvodari: strada Nuferilor, nr.3, la parterul blocului B1, lângă casieria RAJA", transmit reprezentanţii regiei. RAJA mai anunţă că acesta este un ultim apel către reprezentanţii condominiilor cu datorii să vină şi să încheie convenţiile de facturare individuală, în caz contrar urmând să fie debranşaţi de la sistemul de alimentare cu apă începând cu data de 26 februarie 2013, fără nici un alt preaviz.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108