REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Raluca Bădulescu l-a prezentat pe noul iubit fostului soț. Au ieșit împreună la masă

Raluca Bădulescu l-a prezentat pe noul iubit fostului soț. Au ieșit împreună la masă

Replica API 31 august 2022 | 02:49 2838

La scurt timp după divorțul de Florin, Raluca Bădulescu și-a refăcut viața alături de Rareș Grigore, un tânăr medic estetician. Vedeta l-a prezentat pe noul iubit fostului ei soț, Vali Pungă, bărbatul cu care are un copil.

După divorțul de Florin Stamin, Raluca Bădulescu s-a afișat cu noul iubit, Rareș. Diferența de vârstă dintre ei este de 20 de ani, însă asta nu reprezintă o problemă pentru ei. Vedeta, care face parte din juriul „Bravo, ai stil!”, a ieșit la masă cu actualul iubit și fostul soț.

Raluca Bădulescu a păstrat o relație foarte bună cu tatăl copilului ei, astfel că nu au nicio problemă să iasă împreună la restaurant. Vali Pungă nu mai locuiește în România de ani buni, iar Raluca l-a vizitat în Madrid cu noul ei iubit.

„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro, citează Libertatea.

Cine e noul iubit al Ralucăi Bădulescu

După 13 ani de relație și 6 de căsnicie, Raluca Bădulescu a anunțat că divorțează de Florin. Toată lumea a fost luată prin surprindere când vedeta, care face parte din juriul de la „Bravo, ai stil!”, a declarat că este implicată într-o nouă relație. Actualul iubit al vedetei este mai tânăr decât ea cu 20 de ani.

Vedeta se iubește acum cu Grigore Rareș Gabriel. El a absolvit Facultatea de Medicină în anul 2021, iar acum este medic. El o face acum să zâmbească pe vedeta de la Kanal D.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se filmeaza in Romania The Walking Death, sezon nou?
1
0
....momentan este doar absolvent de facultate,ce medic estetician ..prea mult spus
1
0
unde l-ai gasit...mama???ce frumoasa sperietoare...te-ai gandit ca poti speria poporul roman..asa ceva n-am mai vazut..ALO??? FETELOR?? V-A LUAT DUMNEZEU...MINTILE?? sunt dotati cu bile de aur la...PURTATOR??? traim vremuri grele..
1
0
Atentie ,Baduleasca umbla cu coasa dupa ea.
0
0
N-am vazut femeie mai urata in viata mea! Ca barbat trebuie sa fi tare disperat si foarte beat sa tii asa ceva langa tine!
0
0
mare curaj are esteticianul sa iasa cu mumia din casa he he
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272