REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Raluka, surprinsă cu un buchet superb de flori, de la un admirator secret! Pepe, ”vinovat” pentru cadoul primit de artistă?

Raluka, surprinsă cu un buchet superb de flori, de la un admirator secret! Pepe, ”vinovat” pentru cadoul primit de artistă?

Replica API 3 martie 2021 | 00:00 1123

S-a zvonit că formează unul dintre cele mai proaspete cupluri din lumea mondenă, însă au preferat să nu discute pe seama acestui subiect. Raluka, surprinsă cu un buchet superb de flori, de la un admirator secret! Pepe, ”vinovat” pentru cadoul primit de artistă?

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că finalul lunii februarie a venit cu o veste șoc în showbiz-ul românesc. Nici bine nu a semnat actele de divorț de Raluca Pastramă, căci Pepe a fost cuplat imediat cu frumoasa sa colegă de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Raluka. Totul s-a întâmplat după ce latino lover-ul și focoasa șatenă au ieșit în oraș alături de Ana Baniciu și iubitul său, scrie spynews.ro

Raluka, surprinsă cu un buchet superb de flori, de la un admirator secret! Pepe, ”vinovat” pentru cadoul primit de artistă?

Cu toate că sunt iubiți și apreciați de o țară întreagă, gurile rele nu le dau deloc pace celor doi, ba chiar s-a speculat că Raluka și Pepe ar forma un cuplu în mare secret. Atât artista, cât și fostul soț al Ralucăi Pastramă nu au confirmat, însă nici nu au infirmat acest lucru, ci au preferat să se amuze copios pe seama acestor zvonuri. Ei bine, recent, concurenta de la Te cunosc de undeva a reușit să ajungă din nou în atenția fanilor săi.

Mai exact, Raluka a postat pe contul de Instagram un buchet superb de lalele, primit din partea unei persoane speciale. După cum puteți observa și în imaginea din galeria foto, frumoasa cântăreață este răsfățată ca o prințesă de către cei din jur. Ehe, și acum e acum, căci vine marea nedumerire din partea celor din mediul online!

Să fie Pepe principalul ”vinovat” pentru cadoul primit de artistă? Deși cârcotașii sunt cu ochii pe ei, cei doi nu bagă în seamă criticile și gurile rele și continuă să-și vadă liniștiți de cariere.

Pepe: ”Cred în căsnicie, cred în dragoste”

Luna noiembrie a anului trecut urma să vină cu un mare șoc în lumea mondenă. Pepe anunța despărțirea de Raluca Pastramă, mama copiilor săi, după o căsnicie de 8 ani. Atunci, artistul a recunoscut că în ciuda tuturor eforturilor depuse nu mai există cale de împăcare, dar mai ales, că totul se va încheia pe cale amiabilă. Zis și făcut! În urmă cu câteva săptămâni, Pepe și Raluca au semnat actele de divorț la notar, fiind oficial singuri și fără obligații.

Iar asta nu este tot. Deși are la activ două căsnicii eșuate, recent, latino lover-ul a declarat că încă mai crede în iubire și, cel mai important, în mariaj. Îndrăgitul artist a ținut să precizeze că va lăsa totul în voia sorții și este sigur că Dumnezeu i-a pregătit o mare surpriză.

”Da, cred în căsnicie, cred în dragoste, asta nu înseamnă că mă grăbesc şi nu înseamnă că se va întâmpla. Dar cred şi susţin dragostea adevărată, susţin căsniciile, susţin tinerii care se iubesc sincer şi necondiţionat să facă acest pas şi sunt sigur că Dumnezeu le aşază pe toate aşa cum merită fiecare în parte.”, a declarat Pepe pentru viva.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108