REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Rareș Bogdan amenință cu demisia din PNL: intru în conflict direct cu conducerea partidului

Rareș Bogdan amenință cu demisia din PNL: intru în conflict direct cu conducerea partidului

Replica API 17 septembrie 2019 | 01:00 481

Rareș Bogdan, foto capital.ro

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a ținut să transmită un mesaj foarte clar către colegii din conducerea PNL, în pline negocieri pentru moțiunea de cenzură. Rareș Bogdan a explicat că în cazul în care PNL va primi vreun parlamentar de la ALDE sau vreun primar de sector din Capitală, atunci el va intra în conflict direct cu cei din conducerea PNL și dacă nu se rezolvă va demisiona din partid. Europarlamentarul a ținut să precizeze că, în acest moment, Ludovic Orban a ferecat ușile partidului.

”Lucrurile sunt simple: dacă moșmondim și ne uităm că 3 de la ALDE vor să meargă la PNL sau la USR, să vedem că-s băieți buni, eu vă zic NU! Cei care au guvernat alături de PSD și și-au asumat guvernarea alături de PSD nu au ce să caute alături de cei care vor să scoată România din marasmul ăsta (...) Noi nu am luat parlamentari de la ALDE pentru că transferul de parlamentari aparține altei epoci, pentru că traiseimul politic este cea mai mare plagă a acestei țări. Gândiți-vă că PMP a intrat în Parlament cu 26 de parlamentari și mai 14 sau 16, restul au fugit la putere. Ar fi anormal! Gândiți-vă PNL a intrat cu 99 de parlamentari și unii dintre ei au plecat la ALDE. Păi cum vă imaginați că, eu, Rareș Bogdan, atâta timp cât am un cuvânt de spus în PNL voi accepta ca un fost parlamentar PNL care a fugit la ALDE sau PSD să revină în PNL. Cu riscul să plec eu, nu voi accepta niciodată așa ceva. Să fie lucrurile clare: nu voi accepta ca vreun primar de sector din București să vină către PNL. În momentul în care PNL primi un primar de sector sau un parlamentar ALDE, în momentul în care se întâmplă această chestiune intru în conflict deschis, direct cu conducerea partidului și îi asigur că-n spatele meu se află zeci de mii, sute de mii de votanți liberali care cred la fel ca mine. Deocamdată, ceea ce știu eu este că președintele PNL, Ludovic Orban, a ferecat ușile.”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ady , mars ca esti un mare bou
2
0
Corect,alegatorii au votat niste oameni din anumite partied,deci este perfect ca aceia votati sa nu plece la alt partid,sau daca nu le convine sa iasa definitiv din politica. Pe de alta parte,oriunde ar fi fost Rares Bogdan,adica in orice partid,nu este tocmai o valoare care sa le lipseasca in caz ca pleaca unde a dus mutu' iapa. E mai cu gura mare si atat,dar din astia e plin peste tot,sunt snopuri-snopuri si gramezi.
3
0
Foarte bine si foarte corect ce spune Rares! Asa ar trebuie sa se comporte toate partidele responsabile din tara asta. Cum sa accepti ce vezi ca se intampla acum! Melescanu dat afara din ALDE este facut ministru de psd...Alta zoaie deom, Daniel Zamfir isi negociaza si el sa ramana sef la o comise tot sustinut de PSD, o alta loaza, Gratiela de la mediu a parcat si ea tot langa psd...Pai sa nu le tragi mu1e la toate cozile astea de topor..
2
2
Foarte bine te intorci sa maninci c...t la relitatea tv acolo te mulezi brici.
3
2
limbrici cu tupeu
3
2
Rarese oricum esti in laturile penele. Te mai superi cu cateva zoaie?!
7
2
PNL a guvernat alaturi de PSD si s-a unit cu PDL, despre ce vorbesti ba boule?
9
2
Foarte bine. Fiecare sa stea in partidul lui.
8
1
lasa ma Rarese ca daca pleci din PNL ,iti da loc de munca Vanghelie.Oricum 4-5 ani la Bruxelles e trai pe vatrai, praf in ochii prostilor cu fitele astea,ce esti prost sa-ti dai demisia ?
12
1
mananci prea mult rahat gura sparta,,gayu draku.
9
5
de ce nu ne arati cate contracte ai sau ai avut cu statul ? tupeu de lautar !
12
5
mancator de rahat
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920