REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

RĂZBOIUL SEXELOR! Şoferi vs şoferiţe, la Constanţa: “Bărbaţii vor să ne intimideze!!!”

RĂZBOIUL SEXELOR! Şoferi vs şoferiţe, la Constanţa: “Bărbaţii vor să ne intimideze!!!”

Replica API 3 iunie 2017 | 00:00 374

Războiul sexelor la volan nu este de ieri, de azi! În timp ce bărbaţii susţin că femeile sunt “praf” la volan, doamnele şi domnişoarele susţin că se doreşte intimidarea lor. O simplă postare legată de un astfel de eveniment înregistrat în Constanţa a stârtnit controverse. Astfel, odată ce cutia Pandorei a fost deschisă, voi ce părere aveţi?

O tânără din Constanţa a relatat că a trecut printr-o experienţă neplăcută zilele trecute. “Astăzi (joi, 1 iunie – n.r.), în jurul orei 17.30, şoferii a 2 maşini au vandalizat un autoturism oprit la semafor, condus de o femeie. Aceste animale cu 2 picioare, că nu le pot numi altfel, dintre care un conducător de microbuz pe linia 23, au blocat intersecția din fața gării Constanța, pentru a-şi arăta 'muşchii' în fața unei femei ingrozite de manifestările acestora! Dacă era mama, soția, fata sau nepoata voastră, v-ar conveni să pățească aşa ceva?!”, a scris Andreea pe grupul de Facebook Parchez ca un Bou. Şi părerile nu au întârziat să apară, mai multe doamne şi domnişoare precizând că au trecut prin situaţii similiare. “Am pățit si eu ceva asemănător cu un jeg (altfel nu-l pot numi) pentru că nu m-am dat din calea lui pe podul de la Doraly (unde știm cu toții că orice manevră este interzisă)!!! Mi-a blocat maşina şi a venit la geamul meu şi a făcut scandal. Dragi șoferițe, nu vă lăsați intimidate de niste bărbați care sunt limitați mental!”, a răspuns Georgiana. “Peste câte rebuturi sociale am avut ocazia să dau în trafic, 95% au fost bărbaţi înfipţi şi cu clonţul mare. Impresionant chiar şi pentru mine. Dar mă adaptez situaţiei şi nu mă cobor la astfel de comentarii. Şi nu adaug fiecare vieţuitoare de gen masculin în aceeaşi oală deoarece ştiu să şi respect”, a adăugat şi Alina. Dar nici bărbaţii nu au lipsit din peisaj, astfel că au început să vină şi ei cu argumente, unii nefiind de acord totuşi cu violenţa. “Întâmplător sau nu, acum două zile eram în trafic, veneam de pe Traian spre 1 Mai, iar când să fac stânga spre Far, o domnișoară ce intrase pe roșu în intersecție din dreapta (venea spre Far, presupun că de pe Ferdinand) era să ne omoare și pe mine dar mai ales pe tatăl meu care era în dreapta. Viteza ei era mult peste 50 km/h, vorbea la telefon și când am deschis geamul din dreapta (am frânat și cumva am evitat impactul, oprind în paralel cu ea) să o întreb unde îi stă mintea și dacă nu a văzut semaforul răspunsul ei a fost să mă duc în morții mamei mele. Am plecat mai departe, dar ca idee, se întâmplă deseori ca o femeie să nu aibă o treabă cu volanul, și tot ea să fie cu gura mare. Nu zic că nu există și bărbați la fel, dar promovarea misandrismului și instigarea asta fără dovezi nu face bine nimănui”, a scris Alex. Iar discuţiile s-au aprins, părerile fiind împărţite. “Cu postarea asta ai deschis cutia Pandorei. Vesnica luptă între femei şi misoginii care se cred mai buni ca femeile. Generalizaţi şi dă urât. Mi s-a întâmplat şi mie în Bucureşti, nevinovată fiind, un jeg de taximetrist să arunce cu o cafea şi apoi şi cu o brichetă în geamul meu degeaba. Mai eram şi cu soţul şi mama în maşină. L-am ignorat şi am mers mai departe. Fata are dreptate, vinovată sau nu, dobitocii ăia dacă s-a filmat totul vor plăti cu vârf şi îndesat fapta lor. Nu ne facem singuri dreptate în trafic”, a concluzionat Simona.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va certati degeaba. In 94 dobrogea era patria carutelor cu magari.Ma intreb cand va facut pe toti soferi? Se vede ca politistii de la circulatie si-au dorit pensiuni si vile si nu sa iasa la pensie din politie, asadar ati profitat de ocazie. Traiasca dancu ca tot a iesit la pensie. Sa va vad de acum ca examenul urmeaza sa fie filmat. Constanta este Arges 2.
0
0
Legea este facuta sa fie respectata, bai ceafa groasa ! La cata educatie ai nu ma mira cum te exprimi
0
0
Cel mai bun sofer e Gabi Gutza de pe maxi taxi, circula zilnic pe traseu ciugulit, si face spaga 150-200 lei partea lui. Bravo Gabitza!
2
0
vrei sa-mi dai un bot in coa..
0
2
Foarte slabi,soferii romani!
2
2
Esti dus cu capul...Daca tu ai cotiga si mergi la colectiv sa stii ca lumea a evoluat.Am km in marsarier gugalnule mai mult decat tine si neamul tau.
3
2
Te semnalizez sa te dai in penisul meu de pe banda 3, sa mergi incet pe banda 1, cum este normal. Boi ca tine care dorm pe 3 sunt cu duiumul, nu mai vorbim si de ele!
5
1
Asa cum sunt barbati care nu au ce cauta la volan asa sunt si femei care au luat carnetul fara sa aiba calitati de soferite. Daca soferitele au ajuns sa injure in trafic, au invatat de la sexul "tare"care in majoritatea cazurilor intre 20 - 35 de ani sunt marlani! Daca viteza in Mamaia este 50 si eu merg cu 58, de ce in puii mei ma semnalizezi sa-ti las cale libera????
1
3
Romanii sunt o natie de marlani prosti- majoritari. fie barbati fie femei. In trafic cand se fac manevre aiurea fie e o femeie proasta fie un barbat nesimtit. Oricum femeile conduc mai prudent nu asa agresiv. barbatii romani ar vrea ca femeile sa nu aibe dreptul de a conduce ca in arabia saudita.
4
3
Ar trebui construite masini speciale pentru femei. Cand se actioneaza claxonul masina sa franeze iar cand apesi pe frana masina sa claxoneze.Fara oglinzi la interrior dar cate patru oglinzi mari pe fiecare portiera amplasate vertical.
2
3
de de departe majoritatea doamnelor sunt mai calme si mai binevoitoare ca si soferii masculi,ca sunt si niste neispravite cu basini in loc de creier asta-i altceva,oricum meseria de sofer la ora actuala este mai potrivita pentru doamne
6
2
sant soferite mai bune ca barbati cocalari ce stiu numai sa afirme ca sant: dar in realitate sant varza , dar referitor la peste 50% din sexul F. sant foare molatice incurca circulatia, merg ca in anii60-70 cand nu iera atata circulatie si masini Trabant !
6
3
Pai si nu dau,stane? Lasa-le ca dau mai bine ca oricand,contreaza cu spatele de le amortesc genunchii!lasa,stane sa mai dea cu spatele si cu masina,ca masina nu geme
3
3
femeile sa dea cu curul nu cu masina la CRATITA SI LA PULA
7
8
Hahah fac si barbatii niste manevre de te doare capul! nici ei nu si aduc aminte ca masina e dotata cu semnalizare si sunt multe exempl pe.care nu stau sa le enumar aici. Majoritatea accidentelor cu victime sau mortale sunt provocate de barbati care apasa pedala de acceleratie pana la podea!femeile sunt mai fricoase! Ele provoaca de cele mai.multe ori accidente usoare, in parcare sau cand dau cu spatele.
5
2
Aceste comentarii nu sunt verificate de nimeni?Vezi comentariul lui Andrei...
1
3
Majoritatea femeilor conduc slab,franeaza aiurea in intersectii unde au vizibilitate si cedeaza trecerea,folosesc in mod nejustificat banda a doua nu spun ca barbatii sunt cu mult mai Ok dar sunt mai vigilenti sunt convins ca vina principala o au instructorii am vazut in trafic intre valu si constanta masina de scoala cu elev pe banda a doua mergand cu 70-80 la ora
7
2
Bai pula mea esti nemuritor de ai milioane de km?iti zic eu ce inseamna un milion in 15 ani.auzi la el nemuritoru milioane.e dreptu lor sa conduca cum unele sunt aeriene praf asa sunt si unii care au uitat de semnalizari si ne au bmw mertan audi toti trebe domne sa se dea din calea lor.asa ca...
9
5
Femei, barbati, se circula haotic in constanta. Face-ti un studiu de caz si observati cate incalcari ale legii se comit intr-o ora pe un tronson de drum. Ve-ti ramane stupefiati. Si da, barbatii conduc mai agresiv iar femeile au uitat de reguli. Va doresc drum bun fara incidente!
13
2
Femeile sunt slabe soferite. mai ales prostanacele cu aere de vedeta care conduc evoque cu ochelari de soare cat capul lor de mari, chiar daca afara ninge.Tin barbia ridicata sa vada capota prin ochelarii lor de firma.
18
2
cu fata mai putin decat am eu in marsarier...Cand or ajunge la miliianele de km parcursi de mine atunci discutam...Experienta la dame zero barat, de aceea a ti vazut pe la tv majoritatea obositelor fac accidente cu mortaciuni.
7
9
Femeile la volan nu sunt periculoase.A,ca mai da cu masina cioca-boca prin parcare iarasi,se trece cu vederea,las- o naibii ca- i o tabla!Cele mai groaznice accidente provocate de femei sunt cele din impact cu motociclisti,nu mai au bietii de ei nicio sansa.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108