REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Răzvan Marin e apărat de scouterul lui Ajax Amsterdam, Marco Timmer: „Joacă foarte prost, dar daţi-i timp!”

Răzvan Marin e apărat de scouterul lui Ajax Amsterdam, Marco Timmer: „Joacă foarte prost, dar daţi-i timp!”

Replica API 26 august 2019 | 00:00 321

Răzvan Marin, mijlocaşul criticat des şi dur în ultima vreme, e apărat de scouterul lui Ajax Amsterdam.

„Vrea ten Hag să-l ţină rezervă sau este mai interesat să îi dea încredere, cu riscul altor erori?", a declarat Marco Timmer.

Atacat şi criticat dur din toate părţile, Răzvan Marin mai găseşte totuşi susţinători, în acest debut zbuciumat de sezon la Ajax.

Unul din scouterii "lăncierilor", Marco Timmer, îi ia apărarea, în interviul din revista Voetbal International: "Marin joacă foarte prost, dar acordaţi-i timp! Ten Hag s-a gândit la varianta de a-l ţine rezervă pe Răzvan şi să joace cu Van de Beek lângă Blind. E o soluţie şi nu pare un puzzle prea complicat. Tadici ar deveni decar, cu Huntelaar ori Dolberg vârf. Intervine o dilemă: vrea ten Haag să facă asta sau mai degrabă îi oferă încredere românului şi îl utilizează în continuare, cu riscul de a mai greşi, ca în meciul cu APOEL?".

"Marin e un mijlocaş box-to-box"

Şi Timmer nu e doar o voce izolată. Un fost antrenor se pune contra valului de acuzaţii din presa olandeză, considerând că jucătorul adus pentru 12,5 milioane E de la Standard nu e folosit în poziţia corectă.

"Toată lumea îl pune la zid pe băiat. Toţi cred că era noul Frenkie de Jong, dar le-am zis de la început că Marin e un mijlocaş box-to-box. Ajax nu îl pune în teren pentru a se folosi de calităţile sale şi brusc are pretenţia ca el să construiască jocul! Încă nu e capabil s-o facă. Ajax nu merge deloc acum şi mult prea devreme se fac comparaţii cu jucători scumpi. Sunt sigur că situaţia se va redresa", a declarat Jan Boskamp, fost mijlocaş la Feyenoord şi tehnician la Anderlecht, Gent, Genk Stoke şi Standard, în cotidianul Het Belang van Limburg.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108