REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

”Ar trebui să îmi iau un baston sau cârjă” Andreea Bănică, cu piciorul imobilizat din cauza unui accident banal

”Ar trebui să îmi iau un baston sau cârjă” Andreea Bănică, cu piciorul imobilizat din cauza unui accident banal

Valentina CAMARA 11 martie 2023 | 00:00 493

Primăvara nu a început bine pentru Andreea Bănică. Deși lucrurile îi merg strună pe plan profesional și personal, renovând hotelul de la malul mării și fiind la un pas distanță de a se muta în noua vilă, iată că ceva neprevăzut i-a dat totul peste cap.

”Ar trebui sa imi iau un baston sau carja” Andreea Banica, cu piciorul imobilizat din cauza unui accident banal

În urmă cu două zile, pe Instagram, acolo unde este foarte activă și unde împărtășește totul cu admiratorii săi, deloc puțini la număr, artista a publicat o imagine prin care i-a speriat pe cei care-i ascultă muzica.

Andreea Bănică, probleme severe la un picior

Și asta pentru că, deși a dat dovadă de optimism, scoțând încă o dată la iveală latura sa amuzantă, Andreea Bănică a publicat o imagine cu o radiografie a piciorului ei, care nu arăta deloc bine.

Fără să spună ce anume s-a întâmplat, vedeta a ținut doar să menționeze că de acum încolo va avea nevoie de ajutor.

Și iată că, de la zi la zi, Andreea Bănică este tot mai sigură că va fi nevoită, în cele din urmă, să se deplaseze cu ajutorul unei cârje sau a unui baston.

Totul pentru că piciorul stâng i-a fost pus într-o orteză pentru două săptămâni, ceea ce o face să pășească cu greu, șchiopătând doar în dreptul.

Iar faptul că se deplasează cu greu și că nu-și poate face treburile așa cum vrea și când vrea, dar și pentru că a ajuns în această situație dintr-o banalitate, Andreea Bănică recunoaște că pentru ea aceste momente sunt extrem de dificile și foarte greu de depășit, tristețea care a cuprins-o fiind la cote maxime.

”Nu știu dacă se vede tristețea pe față mea însă da, sunt tristă când mi se întâmplă ceva și nu mă pot mișca, deplasa așa cum o fac de obicei. Ei bine, am pățit-o fără să fi căzut, să mă fi lovit… ci pur și simplu din dorința de a face lucruri pe care în mintea mea doar eu știu să le fac mai bine! 14 zile m-am pricopsit cu orteza asta și cred că ar trebui să îmi iau și un baston sau cârjă pentru că altfel îl voi bagă și pe dreptul într-o orteză. Chinul naiba să mergi așa… S-a dus naiba și sportul meu… Zi cu soare vă doresc!”, a scris Andreea Bănică, pe conturile sale de socializare, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo nea GYGY GyGy gYgY KARYGY SHOKARYGY!! CELE MAI BUNE COMMENT URI BELEA PE KANAPEA CU KOADAN EA!!
0
0
muierea asta este bolnava... de ce sa stim absolut tot ce face , sau i se intampla alaturi de sclavul de barba-su...? in mintea ei bolnava se crede cantareata , dar nimeni nu ar putea fredona vreun cantec , mai ales ca a avut calitati vocale demne de o magarita...
1
0
du.te la tembeliziuni si cerseste bani,iti luam noi cirja,tu doar sa stai cirja!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468