REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacția lui Lionel Messi după ce i-a învins pe Cristiano Ronaldo și Van Dijk și a câștigat premiul FIFA The Best

Reacția lui Lionel Messi după ce i-a învins pe Cristiano Ronaldo și Van Dijk și a câștigat premiul FIFA The Best

Replica API 24 septembrie 2019 | 08:10 573

Leo Messi a câştigat în premieră The Best FIFA men’s player după ce i-a depăşit pe Virgil van Dijk şi Cristiano Ronaldo, cei doi care completează podiumul din 2019. Asta după ce fundaşul olandez de la Liverpool părea favoritul tuturor, nu doar la casele de pariuri, scrie digisport.ro

Starul Argentinei a adunat 46 de puncte, cu 8 mai mult decât al doilea clasat, Virgil van Dijk, şi cu 10 peste Cristiano Ronaldo, din voturile căpitanilor de echipă, antrenorilor, ziariştilor şi fanilor. Alţi doi jucători de la Liverpool, Mohamed Salah şi Sadio Mane, au fost următorii în ierarhie.

Ultimii laureaţi au fost Cristiano Ronaldo în 2017 şi Luka Modric în 2018.

Leo Messi, preferatul jucătorilor şi antrenorilor

Chiar dacă Virgil van Dijk fusese desemnat cel mai bun jucător al ultimei ediţii UEFA Champions League, Messi a fost preferat de votanţi care au trecut cu vederea evoluţia lui ratată de pe Anfield Road şi au ţinut cont de titlul cucerit cu Barcelona în La Liga şi de Gheata de Aur - a înscris 36 de goluri în 34 de meciuri.

Însoţit de băieţii săi Thiago şi Matteo şi de soţia sa Antonella, Messi a fost prezent la ceremonia de la Scala din Milano pentru a sărbători noua sa coroană la 4 ani după ultimul trofeu individual, Balonul de Aur din 2015.

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a fost cel care i-a înmânat premiul.

"Pentru mine, premiile individuale sunt mai puţin importante. Cel mai mult contează ce realizează grupul. Mă bucur că soţia mea şi copiii sunt aici. Băieţii nu ştiau cum să salute şi să facă poze cu atâţia mari jucători prezenţi aici," a fost discursul argentinianului.

Messi devine astfel favorit şi la câştigarea Balonului de Aur - conform tradiţiei, voturile vor fi similare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai rahatilor care va uitati la fotbalisti ca la Dumnezeu chiar sunteti atat de prosti incat sa puneti botul la toate rahaturile??? Astia sunt idolii vostri? niste analfabeti platiti regeste pentru nimic?!
1
5
Un discurs de bun simt , un om modest, in totala opozitie cu discursul infatuatului de gelat care zicea zilele trecute ca dc messi are 5 baloane, el merita 7, ca e cel maibun din istoria fotbalului!
7
0
Vai de mama voastra de proaste! Vedeti ce face psd-ul din oameni? Uitati-va in continuare la telenovelele turcesti ptr ca acesta este nivelul maxim de cultura al psd!
8
3
Un ilustru nimeni care primeste cu mult mai multi bani decat merita!
2
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108