REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Reacția PNL, la pactul propus de Viorica Dăncilă: Ei au făcut pact pentru bunăstarea pilelor și beizadelelor

Reacția PNL, la pactul propus de Viorica Dăncilă: Ei au făcut pact pentru bunăstarea pilelor și beizadelelor

Replica API 16 septembrie 2019 | 02:02 391

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a propus tuturor partidelor un pact pentru bunăstarea partidelor politice. Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, susține că PSD a secătuit trei ani de zile România și au pactul lor propriu pentru bunăstarea pilelor politice și beizadelelor.

”După trei ani de zile de secătuit România premierul ne propune pact pentru bunăstare?

Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor și beizadelelor. Nicio măsură a guvernului Dăncilă nu a fost țintită pe fond pentru bunăstarea românilor.

Ei au urmărit doar profit electoral, împărțirea banilor clientelar și supraviețuirea la cote de avarie a României. Atât. E o sfidare fără margini pentru orice om de bun simț din țara asta care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală a fost acaparată de persoane cu probleme penale, cum decizii una după alta au fost împotriva românilor.

Doamna Dăncilă să vină la vot în Parlament și la vot printre oameni. Acolo va primi cel mai clar și usturător răspuns: să plece acasă!”, scrie Raluca Turcan.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai bine ma fraiere dar cat a fost cu PDL-ul la putere de ce nu a facut toate astea de care spui tu? Au taiat salarii la amarati si au crecut TVA. ASTA STIE asta sa faca, asta va face si daca vine la putere!!!
2
2
Corect ce spune Raluca: Pact cu anularea pensiilor speciale, pact cu reducerea ministerelor, pact cu angajarea celor mai bine pregatiti specialisti in administratie, pact cu scoaterea cozilor de topor, veri, verisoare, neveste, fii, cumetrii, nepoti, amante...cum ii vedem inghesuiti acum in toate primariile, deconcentrate sau ministere, si ei habar nu au de ce sunt acolo dar inghit bani de la buget mai ceva ca pelicanii lui Daea! Asta sa fie pactul nu vrajeala si prosteala psd-ista a la Veorica, docila lu DRACnea.
3
2
nu era asta maimuta scapata care a terorizat un cartier din Bucuresti ?Prea seamana cu aia de pe gard !
12
2
Raluca cand il ambalai pe Stolojan cum era ,,sugeai ca vitelu la vaca.
10
3
Am dori ca aceste adevaruri sa le pronunte un politician demn. In calitate de fosta membra PDL , nu m-as transforma in huhuzea acuzatoare ....
12
3
O vorba veche sa va spun Muie PSD.
6
13
Raluca nu e ea in masura sa spuna treburile astea. Ea e la fel doar ca e in alt partid.
14
5
pact, cu moartea sa-l faci
11
2
Ptiu, drace! Urata cu spume, creatura asta ce pare a fi femeie! E moartea shtromeleagului. Doar Stolojan s-a dat pe ... mana ei...
17
5
ii da Orban de o nenoroceste, iohanis o pupabla subrat
9
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108