REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Reacția șoferului român de TIR care a salvat de la moarte in adolescent italian - Nu sunt un erou

Reacția șoferului român de TIR care a salvat de la moarte in adolescent italian - Nu sunt un erou

Replica API 18 iunie 2019 | 02:33 475

Gabriel Bocra Ionuţ, un român în vârstă de 31 de ani, şofer de camion, a dat o lecţie fantastică de omenie şi modestie, după ce a salvat în Italia un tânăr care intenţiona să se arunce de pe un pod rutier. Italienii au fost profund recunoscători pentru ce a făcut românul.

Gabriel a oferit un interviu pentru presa italiană, precizând că nu se consideră un erou şi doar a făcut o faptă bună pentru cineva care avea nevoie de un cuvânt de incurajare şi de ajutor. El l-a salvat pe băiat apoi a plecat din nou în cursă, pentru că trebuia să-şi termine livrările.

Un italian de 19 ani a vrut să sară de pe un pod, la Milano, în apropierea pasajului "Gabbarella". Gabriel Bocra Ionut, un şofer român de 31 de ani din Oradea, a oprit autovehiculul sub pod, a mers la tânăr, a vorbit puţin cu el, apoi l-a îmbrățișat şi i-a spus că toate problemele se rezolvă. Apoi s-a întors la camion şi a plecat să-şi termine livrările.

"Când vezi lucruri de la distanță, poți să crezi că cei care fac anumite acțiuni sunt eroi, că este nevoie de un mare curaj. Dar, când ţi se întâmplă asemenea lucruri, te gândești doar la cum poţi să ajuţi", a declarat Gabriel Bocra Ionuţ pentru milano.corriere.it.

Toţi avem o anumită imagine despre eroi, însă unii poartă tricou alb și o pereche de bermude roşii. Gabriel se vede pentru prima dată în videoclipul respectiv, la 48 de ore de la gestul său salvator. Şi-a întins întinde brațele spre un băiat al cărui nume nu-l știe nici măcar. Gabriel îl îmbrățișează ca și cum ar fi fiul său.

Prima întrebare pe care a pus-o Gabriel după ce a văzut imaginile a fost dacă băiatul e bine şi dacă are nevoie de ceva, dacă poate să îl ajute cu ceva.

Gabriel a plecat imediat după ce l-a salvat pe băiat, n-a stat să aştepte felicitările autorităţilor sau alte discuţii. Avea de livrat marfa, trebuia să-şi termine treaba.

Un gest uriaş al unui român, care a lăsat Italia înmărmurită de uimire. Respect, Gabriel!

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stima si respect pt soferul de tir
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920