REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Realitate sau țeapă? Televizoarele cu led s-ar vinde cu 12 lei, la eMAG!

Realitate sau țeapă? Televizoarele cu led s-ar vinde cu 12 lei, la eMAG!

Victor ROTARU 14 februarie 2023 | 00:00 5078

Internetul a început să vuiască în ultimul timp cu tot mai multe înșelătorii în numele a mai multor societăți, iar acum a venit și rândul celor de la eMAG să fie în vizorul escrocilor. Țeparii se folosesc de fiecare ocazie, fie că vorbim de Black Friday, fie de sărbătorile de iarnă, sau luna iubirii, profitând de un moment de neatenție din partea oamenilor, grăbiți pentru a achiziționa diferite cadouri.

Realitate sau teapa? Televizoarele cu led s-ar vinde cu 12 lei, la eMAG!

Odată cu intrarea în luna iubirii, oamenii caută cele mai bune oferte pentru a aduce bucuria persoanei iubite, fiind un moment prielnic pentru escroci de a profita de un moment de neatenție. În general, țeparii promit fel de fel de cadouri sau vouchere, iar cei care, pe moment, nu acordă destul de multă atenție subiectului, se pot trezi cu conturile rețelelor de socializare sau cele bancare sparte, virusându-și astfel și dispozitivele de pe care accesează linkurile.

Realitate sau teapa? Televizoarele cu led s-ar vinde cu 12 lei, la eMAG!

A venit și rândul celor de la eMAG să fie victima țeparilor

O nouă metodă de înșelătorie circulă pe internet în numele celor de la eMAG. Pagina a fost creată cu doar 7 zile în urmă. Într-una dintre postări, „Valentine’s Day”, promovează o ofertă a celor de la eMAG prin care aceștia vând televizoare Samsung QLED la doar 12 lei.

Realitate sau teapa? Televizoarele cu led s-ar vinde cu 12 lei, la eMAG!„Pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților, eMAG a lansat o promoție în România și vinde televizoarele Samsung QLED la doar 12 lei. Pentru a obține, trebuie doar să faceți clic pe butonul de mai jos și să răspundeți la câteva întrebări”, cam așa sună mesajul postat de „Valentine’s Day”, mesaj care a reușit să strângă mai multe aprecieri. După accesarea linkului din postare, veți fi redirecționat către pagina unde se realizează sondajul, de unde nu aveau cum să lipsească feedback-urile lăsate de la oamenii care au completat chestionarul, iar toate sunt numai de bine: „Nu știu dacă e o prostie sau nu, dar tocmai mi-am cumpărat un televizor Samsung QLED SMART la 10 lei. Este uimitor. În sfârșit, un motiv să-ți placă eMAG.”

Așadar, aveți mare atenție să nu cădeți în capcana escrocilor care-și ocupă timpul cu țepe, pentru a-și îngroșa veniturile!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
scrie in mortii tai despre ce se intampla in constanta asta , in spitale , in oficiile posta nu mai copia articole de pe alte site-uri si le publica aici ! scrie ceva informativ pentru constanteni !
9
0
si pui botul la asa ceva, meriti sa-ti iei o teapa de zile mari!
4
0
Eu am primit deja comanda, se vede foarte bine prostia pe tv
5
0
E pe bune, eu le-am trimis toate detaliile de la card si am cumparat cartele Orange cu coduri… Astept tv , trebuie sa vina in dupa-amiaza asta ;) Mi-a confirmat si curierul ca il livreaza la 6
1
7
Nu e nici o păcăleală. Eu am cumpărat două. Mi-au făcut reducere suplimentară pentru că am plătit în avans. Au zis că le livrează mâine, sa fie cineva acasă.
1
8
Daca maine redeschid un joc de intrajutorare gen CARITAS , se v-a forma o coada de 1 Km in care dobitocii vin sa-si depuna economiile ! Multa prostie , prea multi p****i umbla printre noi...
15
0
Păi n-am înțeles care e escrocheria. Păcăleală DA, dar escrocherie ???
10
0
Acestia ar trebui sa ii amendeze politia si sa ii baga la Racoare adica la İnchisoare!! Desigur si sa stea multi ani pt inselaciune!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108