REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Rechizite gratuite pentru preșcolarii și elevii constănțeni

Rechizite gratuite pentru preșcolarii și elevii constănțeni

Ana Maria LIPAN 29 august 2023 | 12:25 847

Educația este baza pe care clădim viitorul comunității orașului nostru și niciun efort nu este prea mare pentru a construi și consolida o relație bună a elevilor cu procesul de instruire.

Rechizite gratuite pentru prescolarii si elevii constanteni

Și la acest început de an școlar, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, desfășoară programul prin care toți preșcolarii și elevii de clasele 0-VIII din Municipiu au parte de rechizite gratuite.

În perioada 30 august -08 septembrie, se va desfășura acțiunea de distribuire a pachetelor-cadou: fiecare copil va primi o cutie frumos personalizată, plină cu toate cele necesare pentru noul an școlar: ghiozdan, penar, cărți pentru lecturi școlare și lecturi suplimentare, caiete, ustensile de scris și alte rechizite și produse de papetărie necesare desfășurării activităților creative și instructive de la clasă (de la plastilină, foarfecă, hârtie creponată, acuarele pentru cei mici, la seturi geometrice și alte obiecte specifice pentru elevii mai mari).

Fiecare pachet conține, așadar, rechizite de calitate, cu grafică atractivă din universul și preocupările elevilor, în funcție de vârsta și genul fiecăruia, precum și selecții de cărți atât din bibliografia școlară cât și din literatura contemporană, povești ilustrate, cu eroi și personaje îndrăgite de copii, organizate pe nivel de studiu și gen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cta este unul din cele mai mari orase ale tarii si are foarte multe familii cu venituri cu mult peste media orasului, judetului si tarii; de ce se cheltuie bani publici ptr familiile care au venituri medii sau mai mari, adesea mult mai mari decat media ? trebuia gasita o modalitate de a ajuta numai familiile sarace din oras; asta e pomana electorala din bani publici si ar trebui sa fie infractiune; dar dupa ce escrocul de nastase a dat tonul cu cornul si laptele la tot poporul tot din motive electorale in loc sa ajute numai saracii foarte numerosi la noi si nimeni nu a sesizat infractiunea orice alt functionar public se simte liber sa faca la fel
1
1
Viitorul comunității se asigura prin activitate, nu prin pomana!!! Vezi satele din toată lumea (cu origini indiene)!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468