REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Recidivist din Tulcea, căutat în Portugalia pentru șantaj și tâlhărie

Recidivist din Tulcea, căutat în Portugalia pentru șantaj și tâlhărie

Virgil STOIAN 6 octombrie 2023 | 00:00 1496

Cămătar Eașar Embra, un recidivist din Tulcea, este căutat acum și în Portugalia. Astfel, acesta este acuzat că, atunci când a fost încarcerat acolo, împreună cu alți doi bărbați, au bătut, șantajat și tâlhărit un alt deținut, pentru ca acesta să le dea cardul cu care puteau cumpăra diverse articole din interiorul închisorii. Autoritățile din Portugalia au solicitat audierea lui Cămătar, însă autoritățile din Tulcea nu au reușit să îl găsească pe bărbat.

Recidivist din Tulcea, cautat in Portugalia pentru santaj si talharieCămătar Eașar Ambra

Cămătar Eașar Ambra este acuzat că, în timp ce se afla încarcerat în Portugalia, împreună cu alți doi bărbați, s-au adresat de mai multe ori și i-au cerut unui alt deținut să folosească cardul său pentru a cumpăra tutun, produse de igienă și alte produse aflate în vânzare în penitenciar, cu intenția de a obliga victima să le dea cardul sau de a o forța să facă achizițiile menționate, Cei trei i-au spus victimei că, dacă nu le va da banii, cardul sau achizițiile, îl vor bate și îi vor căuta, de asemenea, pe soţia și copiii victimei și îi vor bate. Pentru că la un moment dat au fost refuzați de victimă, cei trei au decis să se înarmeze cu o bară de fier și o țepușă artizanală cu vârf ascuțit și au decis să meargă în celula victimei pentru a o ataca și a-i lua cardul și tutunul pe care le avea în posesie. Unul dintre deținuți a lovit victima cu un fier de călcat în cap iar apoi au început să caute tutun și alte bunuri în celula acesteia. Când victima și-a recăpătat cunoștința și a încercat să iasă din celulă, a fost lovit cu o țepușă în piciorul drept, perforându-i piciorul. Apoi, victima a primit mai multe lovituri cu pumnul în față și a fost lovită cu piciorul în spate și de mai multe ori cu o bară de fier în ambele picioare și în cap. În același timp, era lovit de alt deținut cu picioarele.

Recidivist din Tulcea, cautat in Portugalia pentru santaj si talharie
Cămătar Eașar Ambra este cercetat pentru infracțiunile de șantaj, tâlhărie, tentativă de șantaj și deținere de armă interzisă. Cu toate că autoritățile din Tulcea au încercat să îl găsească pentru a fi anchetat de cei din Portugalia, bărbatul, eliberat din închisoare pe 26 iulie 2023 din Penitenciarul Tulcea, nu a putut fi găsit la domiciliul din actul de identitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fi mândru capătână de oaie ca te duci la pârnaie o dată și încă o dată și tot asa ca asta îți este menirea Alt ceva nu sti decât șmechereală și pîrnaie multă pe cartea de muncă
0
0
tineretul mandria tarii ne reprezinta in lume!
3
0
Gypsan hâdâr futut în cer!
10
0
moarte ci orilor bo RATE
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468