REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Rectifiare bugetară: fonduri tăiate de la SRI, SIE, STS, SPP şi Administraţia Prezidenţială. "Sunt bani de salarii şi pensii"

Rectifiare bugetară: fonduri tăiate de la SRI, SIE, STS, SPP şi Administraţia Prezidenţială. "Sunt bani de salarii şi pensii"

Replica API 3 august 2018 | 00:38 463

Guvernul a făcut public proiectul rectificării bugetare potrivit căruia rectificarea este pozitivă (aproape 6 miliarde de lei), dar cu tăieri de fonduri de la SRI, SIE, STS, SPP şi Administraţia Prezidenţială.

Dăncilă: Sunt asigurate integral sumele pentru plata pensiilor şi salariilor

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că, prin rectificarea bugetară din luna august, se asigură toate sumele necesare pentru acoperirea pensiilor şi salariilor pentru acest an.

"Pentru a risipi toată zvonistică întreţinută artificial privind banii de pesnii si salarii, sunt asigurate integral sumele necesare pentru plata pensiilor şi salariilor până la sfţrşitul anului. Pensiile pe care tocmai le-am majorat au acoperire integrală în buget", a declarat Viorica Dăncilă.

Şeful Executivului a prezentat proiectul de rectificare bugetară. Aceasta este pozitivă, iar reduce de fonduri există la serviciile secrete şi la Administraţia Prezidenţială.

"Am prevăzut creditele bugetare şi de angajament necesare pentru sprijinirea mediului de afaceri, în special prin scheme de ajutor şi garanţii de stat. Am redus doar acolo unde a existat un grad scăzut de utilizare a banilor alocaţi. Am decis să-I repartizăm cu prioritate către educaţie şi sănătate", a mai spus premierul.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că rectificarea bugetară de la jumătatea acestui an este una pozitivă, în condiţiile în care au existat încasări suplimentare de 6 miliarde de lei la bugetul statului, după primele şapte luni, iar Produsul Intern Brut (PIB) din acest an este aşteptat să atingă valoarea de 945 miliarde de lei.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa si pe saturate!!
1
0
Vai ! Ii taie bugetul infractorului Iohannis si slugilor lui STS, SRI, SIE si SPP ? Foarte bine face. Se va supara si va imigra la tasu in Germania si astfel vom scapa de individ.
1
4
Treaba voastra,faceti cum vreti,dar de la noi vreti voi sa taiati fonduri?Sa nu spuneti ca ati fost sub stare emotionala,stresanta si alte justificari ca nu tine.Apropos a copiat careva din voi la BAC ca toate actele de studii ulteriore devin nule?
6
0
a facut! basescu transformase tara asta intr una a securistilor, mai ceva ca pe timpul lui Ceausescu. Sau ati uitat unii dintre voi?
4
5
veti dispare nemernicilor, haita de hoti si borfasi ordinari, puscariasi si penali. Tudorele da-ti demisia inainte de a ainfunda puscaria
6
4
Ca sa pleci in concediu la M.A.I. nu primesti nici un vaucher,trebuie sa completezi o gramada de harti ,rapoarte...pleci pe banii TAI si-ti deconteaza ei ,daca ai factura numai pe zilele lucratoare,sambata si duminica esti pe cont propriu ,numai cazarea,cand au fonduri ,adica ai de primit..O bataie de joc..RUSINE...Trebuie sa mai pui si Stampila postului de politie din localitatea respectiva pe factura..halal concediu..rusine..rusine PSD...O BATAIE DE JOC...o sa vina vremea sa platiti...o sa dispareti ca taranistii..RUSINE,RUSINE,RUSINE..
11
7
Pensiile sunt imposibil de platit din veniturile bugetului public. Imprumuturile externe fac posibila plata pensiilor. Problema este ca imprumutirile sunt purtatoare de dobanda si trebuiesc date inapoi. In lipsa unei economii interne dezvoltata capabila sa se autosustina, zilele sistemului de pensii sunt numarate.
16
3
Hai ca se apropie SFIRSITUL si DEZASTRUL cu pensiile, salariile. Exact cum am prevazut, cit de curind , nu o sa mai fie BANI de PENSII si SALARII. Iata unde ne-au adus CIUMA ROSIE , NE meritam soarta , ca i-am votat,nist HOTI si javre care NE-A CONDUS, cacatu sa va bata de PSDisti NENOROCITI
12
8
Mai fomistilor de ce nu scrieti numic. Nu va duce capul. Puneti nr la auto STF, PLM...muistilor....
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108